• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۶۴۳۵۰
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۳
اجتماعی » تعاون و اشتغال
در تهران؛

تمهیدات ترافیکی پنجشنبه و جمعه آخر سال

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات ترافیکی پلیس برای پنجشنبه و جمعه آخر سال را تشریح کرد.

تمهیدات ترافیکی پنجشنبه و جمعه آخر سال در تهرانسردار محمد رضا مهماندار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، گفت:‌ پلیس راهنمایی و راننندگی همچون سال‌های قبل با هدف جلوگیری از ایجاد ترافیک در پنج شنبه و جمعه آخر سال آمادگی کامل دارد و برای همین منظور مناسب‌ترین مسیرها برای حضور در بهشت زهرا(س) با نصب بنر به اطلاع شهروندان رسیده است و ماموران ما نیز در آماده باش هستند.
مهماندار با بیان اینکه امسال پنج شنبه و جمعه آخر سال با سفرهای نوروزی همزمان شده است ، گفت :‌ پیش بینی می کنیم ترافیک مبادی خروجی تهران بیشتر از سال‌های دیگر باشد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه پیشنهاد پلیس این است که شهروندان برای زیارت اهل قبور از ناوگان عمومی استفاده کنند ، افزود: اگر مردم قصد دارند با خودروی شخصی به بهشت زهرا (س) بیایند اگر ساکن غرب تهران هستند از بزرگراه ایت الله سعیدی وارد مسیر غرب به شرق بزرگراه آزادگان شوند و از آنجا به سمت خلیج فارس درمسیر جنوب ادامه مسیر دهند سپس از طریق پل حرم وارد بلوار علامه عسگری و از طریق باب السلام وارد بهشت زهرا شوند.
وی با اشاره به ساکنان مناطق شرقی تهران نیز ، گفت: بهترین مسیر برای این افراد بزرگراه شهید رجایی و ادامه مسیر در شرق به غرب بزرگراه آزادگان است ، این افراد سپس باید وارد جاده قدیم قم شوند و بعد از ادامه مسیر به سمت جنوب و عبور از سه راهی باقر شهر، از درهای باب الحیدر و باب‌الحوائج به قطعات جدید بروند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره ساکنان مناطق مرکزی و شمالی تهران نیز تصریح کرد: برای این افراد استفاده از بزرگراه نواب و سپس بزرگراه شهید تندگویان بهترین مسیر است. آنان پس از بزرگراه تندگویان باید وارد بزرگراه شهید هاشمی و از طریق باب‌الشهداء وارد شوند.
به گفته رییس پلیس راهور تهران بزرگ، بهترین مسیر برای دسترسی به قطعات شهداء نیز همین مسیرهاست.
وی درباره مسیرهای شهروندان ساکن شرق و شمال شرقی تهران به بهشت زهرا اضافه کرد: بهترین مسیر اتوبان امام علی (ع) و پس از آن بزرگراه آزادگان و در ادامه وارد بزرگراه شهید رجایی و جاده قدیم قم و از درهای باب الرضا(ع) و باب الزهرا (س) وارد بهشت زهرا(س) شوند.
وی ادامه داد: افرادی که وارد قطعات قدیمی بهشت زهرا(س) می شوند برای بازگشت پس از خروج از باب الزهرا (س)باید مسیر جاده قدیم قم را به سمت جنوب ادامه دهند و سپس از کنار گذر موجود که کاملا با تابلوهای لازم مشخص است، به آزادراه خلیج فارس و عزیمت به تهران خواهند داشت.
سردار مهماندار گفت: شهروندانی که از جاده علامه عسکری و جاده قدیم قصد عزیمت به قطعات جدید دارند ، می توانند این مسیر را ادامه دهند و با عبور از دور برگردان مقابل باب الرضا به قطعات جدید بروند.
وی درباره محدودیت های ترافیکی روزهای پنج شنبه و جمعه آخر سال نیز گفت: نخستین محدودیت برای خودروهایی است که از جاده قدیم به سمت بهشت زهرا(س) در حال تردد هستند که اگر در بلوار علامه عسکری ترافیک سنگین وجود داشته باشد برای آن خودروها محدودیت اعمال می شود.
وی همچنین افزود: در بزرگراه شهید آوینی هم در صورت تراکم خودروها، محدودیت برای عزیمت به سمت صالح آباد ایجاد می شود.
سردار مهماندار تاکید کرد: تردد کامیونها در جاده صالح آباد و جاده قدیم قم در روزهای پنچ شنبه و جمعه ممنوع است و با هماهنگی های صورت گرفته از ساعت بامداد پنج شنبه درهای اصلی یا باب الشهدای بهشت زهرا(ع) باز خواهد بود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)