• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۶۴۴۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۴
ورزشی » فوتبال و فوتسال
نیمه نهایی لیگ قهرمانان که حداقل خواسته ما است؛

امسال فقط به فینال و قهرمانی آسیا فکر می‌کنیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس: ما نیمه نهایی لیگ قهرمانان را حداقل خواسته این فصل می‌دانیم و به فینال و حتی قهرمانی آسیا فکر می‌کنیم.

برانکو: امسال فقط به فینال و قهرمانی آسیا فکر می کنیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، برانکو ایوانکوویچ در کنفرانس خبری پیش از بازی پرسپولیس برابر الوصل در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: در مدت کوتاهی برای دومین بار با تیم الوصل روبرو می‌شویم و این مساله می‌تواند هم برای دو تیم سخت باشد و هم می‌تواند جنبه‌های مثبت داشته باشد.

وی افزود: از نظر من، تیم الوصل تیم خوبی است. آنها برای این بازی دو گزینه دارند. اگر بازی را ببازند به طور کامل از صعود باز می‌مانند، اما اگر این بازی را ببرند، این شانس را دارند که برای حضور در مرحله بعدی تلاش کنند.

ایوانکوویچ تصریح کرد: الوصل تیم بزرگی است. از نظر من، مجموعه‌ای است که بهترین سازماندهی را بین تیم‌های اماراتی دارد و تا همین چندی پیش، گزینه اصلی قهرمانی در لیگ امارات بوده است. بازیکنان جوان و خوبی دارند که در بازی قبل، خودشان را نشان دادند. بازیکنان با تجربه‌ای مثل کاسیاس، مندز، کایو و لیما را هم دارند. در لیگ قهرمانان، تیم ضعیف و حریف آسانی نداریم ولی هدف اصلی ما، با تمام این اوصاف و احترامی که برای رقبا قائل هستم، پیروزی و پیروزی است. درباره تیم خودمان هم باید بگویم بچه‌ها همه در صحت و سلامت بوده و مشغول رقابت برای حضور در ترکیب اصلی هستند.

سرمربی سرخپوشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بازی‌های مکرر در لیگ قهرمانان و لیگ برتر باعث خستگی تیم شده است یا نه، خاطرنشان کرد: ما مدت مدیدی است که در فواصل کوتاه، بازی‌های مختلف انجام می‌دهیم. فشار خیلی بالا بود. در عمل فرصتی هم برای استراحت و بازسازی در نیم فصل نداشتیم ولی با تمام این اوصاف، با توجه به اهمیت لیگ قهرمانان آسیا، نه مصدومیت و نه خستگی نمی‌تواند روی ما تاثیر بگذارد و با تمام توان و روحیه بالا پیش خواهیم رفت. این راهی است که انتخاب کرده‌ایم.

ایوانکوویچ درباره دلیل سفر زودهنگام به امارات تصریح کرد: ما اهمیت زیادی برای بازی با الوصل قائل شده‌ایم. به همین دلیل چند روز زودتر آمدیم تا بچه‌ها با شرایط اینجا وفق پیدا کنند. ضمن آنکه رژیم غذایی و استراحت بچه‌ها را به شکلی تحت کنترل داشته باشیم که آنها آمادگی کامل داشته باشند. این بازی می‌تواند یکی از مهمترین بازی‌های ما در این دوره از رقابت‌ها باشد.

برانکو در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا از مصدومیت لیما بازیکن برزیلی الوصل خبر ندارد که درباره او صحبت کرده است، گفت: می‌دانستیم کایو و لیما مصدوم بودند ولی گویا به شرایط عادی برگشته‌اند و به نظر من این دو نفر بهترین بازیکنان الوصل هستند و نقش سرنوشت سازی در تیمشان دارند. نکات لازم درباره این نفرات را به بازیکنان گوشزد کردیم. من کل بازی‌های الوصل در امارات را دنبال کرده‌ام و بسیاری از آنها را دیده‌ام و این بازی از نظر ما بازی کلیدی گروه است. الوصل چهار هفته قبل مدعی اصلی قهرمانی امارات بود ولی با بداقبالی به النصر، الوحده و العین باخت و از کورس قهرمانی عقب افتاد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به حضور در جمع چهار تیم برتر آسیا در دوره قبل، در این دوره به فینال بازی‌ها راه خواهید یافت یا نه، اضافه کرد: افتخار بزرگی است که سال قبل تا نیمه نهایی بالا رفتیم ولی تاکید می‌کنم اهداف ما پایان ندارد و حداکثری یعنی به حضور در فینال و قهرمانی آسیا چشم دوخته‌ایم. برای امسال با توجه به آمادگی، انگیزه و هدفی که داریم، حضور در جمع چهار تیم برتر آسیا را به عنوان حداقل در نظر گرفته‌ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ههه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) و وداع با شهدای گمنام در شهرکرد
۵۷ هزار تن نهاده دامی در آذربایجان‌غربی توزیع شد
آغاز آیین تشییع ۷ شهید گمنام در رشت همزمان با سالروز شهادت بانوی آب وآیینه
کودکان و نوجوانان و شعر‌های فاطمی
افتتاح مرکز آزمایشگاهی،سونوگرافی و رادیولوژی درمانگاه بسیجیان آزادشهر
بسیج همواره در میدان عمل و خدمت حضور دارد
صادق زاده به نشان برنز رسید
برپایی آئین عزاداری در شهر‌های مختلف استان
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت هادی مرزبان
دادگاه‌های شبیه ساز تمرینی برای اجرای عدالت در آینده برای دانشجویان
نظام به برکت بسیج بسیاری از بحران‌ها را سپری کرده است
هوای تهران ناسالم برای همه
 کارگروه‌های تخصصی در شورای اطلاع‌رسانی کرمانشاه تشکیل می‌شود
شبنم یاری به مرحله رده بندی تکواندو راه یافت
۱۱ مصدوم و یک کشته در پی تصادف جاده‌ای استان
پیکر مطهر هفت شهید گمنام امروز در کرمانشاه تشییع می شوند
وجود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار ماینر غیرمجاز در شبکه برق
میزبانی صداوسیمای مازندران از پیکر مطهر شهید گمنام
محبت و ارادت و عشق به اهل بیت (س) در یک کتاب
هشت فرزنده ثمره ازدواج یک زوج جوان درچه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
ایست به اتلاف انرژی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)