• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۶۸۷۴۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۷
سیاسی » مجلس
­نامه ۲۱۴ نماینده مجلس به رئیس جمهور

ضرورت ممنوعیت واردات کالا‌های مشابه تولید داخل

دویست و چهارده نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار ممنوعیت واردات کالا‌های مشابه تولید داخل به کشور شدند.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از خانه ملت، 214 نفر از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در نامه‌اي به آقاي روحاني، رئيس جمهور، خواستار ممنوعيت واردات کالاهاي مشابه توليد داخل شدند.
متن نامه به اين شرح است:

حجت الاسلام و المسلمين آقاي دکتر روحاني
رياست محترم جمهوري اسلامي ايران


با سلام


احتراماً، در راستاي اجراي کامل و جامع فرامين و فرمايشات مقام معظم رهبري در ابتداي سال 1396 در حرم مطهر رضوي که فرمودند "توليد ملي امري مقدس و باارزش مي باشد و از واردات کالاهايي که در داخل به قدر کافي توليد مي شود بايستي به صورت يک حرام شرعي و قانوني شناخته شود" و پيرو نامه شماره 87976/10/د مورخ 94.12.11 (تصوير پيوست) رئيس محترم مجلس شوراي اسلامي متضمن درخواست تعداد 206 نماينده مجلس شوراي اسلامي مبني بر ضرورت ممنوعيت واردات کالاهاي مشابهي که توان توليد آن در داخل فراهم است، و همچنين سياست کلي دولت محترم در جهت ايجاد اشتغال مولد و رفع بيکاري و ... از حضرتعالي به عنوان رئيس محترم قوه مجريه و منتخب ملت درخواست شده بود که براي حمايت از سرمايه گذاري، توليد و حفظ اشتغال داخلي و تحقق منويات معظم له و تقاضاي حداکثري نمايندگان مردم شريف ايران، دستور ويژه براي رسيدگي و رفع اين مشکل صادر نماييد. که به دليل عدم پيگيري و اقدام به موقع مسئولين ذيربط، تعطيلي، ورشکستگي و بيکاري کارگران بخش عظيمي از کارخانجات و کارگاه هاي توليدي سراسر کشور و به تبع آن بروز مشکلات اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي براي کشور عزيزمان را به دنبال داشته است.
ايضاً نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي با تصويب قانون سرمايه گذاري خارجي و با هدف تأمين منافع حاصل از آن، دولت را موظف نموده بودند که صدور مجوز براي سرمايه گذاري خارجي با رعايت کامل ضوابط و مقررات پيش بيني شده در قانون و با نهايت دقت و مراقبت لازم نسبت به امکان استيفاي حقوق بيت المال و سرمايه گذاران داخلي اقدام نمايند.
نظارت و کنترل فني از طريق شاخص هايي مانند سطح تکنولوژي، نو بودن ماشين آلات، محاسبه ارزش واقعي ماشين آلات و تجهيزات، تعيين سهم صادارت، ارتقاي فناوري توليدات داخلي، اشتغالزايي، جلوگيري از اخلال در اقتصاد کشور و تضييع توليدات مبتني بر سرمايه گذاري داخلي از مهم ترين ويژگي هاي قانون ياد شده مي باشد.
به نظر مي رسد در فرايند بررسي و صدور مجوز سرمايه گذاري براي شرکت هاي خارجي ثبت شده در ايران شرايط گفته شده به طور کامل رعايت نشده، همچنين تعهدات و تضمين دولت را در اين خصوص افزايش داده و در مجموع چرخه توليد، اشتغال و ادامه فعاليت سرمايه گذاران داخلي مرتبط را با تعهد جدي مواجه نموده است.
جناب آقاي رئيس جمهور محترم، ما امضاکنندگان ذيل به عنوان نمايندگان ملت توانمند ايران اسلامي، ضمن تاکيد بر اجراي کامل و جامع فرامين و فرمايشات معظم له در زمينه ممنوعيت واردات براي کالاهاي داراي مشابه توليد داخل تقاضامنديم، به منظور جلوگيري از وارد آمدن لطمه به توليدکنندگان داخلي، اعمال راهبردهاي حمايت لازم از توليد و سرمايه گذاري مبتني بر توليدات داخلي و همچنين مرتفع شدن تخلفات احتمالي، رسيدگي به فرايندها، تشريفات و رعايت مقررات قانوني در زمان صدور مجوز، منطبق نمودن آن با شرايط قانوني دستور ويژه صادر و از نتيجه اينجانبان را مطلع نمايند. (البته بجز خودروهاي استاندارد).
توفيق روزافزون جنابعالي در ارائه خدمت هر چه بيشتر به نظام مقدس و الهي جمهوري اسلامي ايران و ملت عزيز را از درگاه ايزد منان خواستاريم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
تلف شدن ببر در الیمالات
درخواست پارلمان روسیه برای محکومیت حضور نظامی آمریکا در کارائیب
اجرای هزار و ۹۸۰ اردوی جهادی از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی
مهلت معرفی نامزد‌های جایزه مصطفی (ص) تا اول اسفند۱۴۰۴
اجرای پویش مردمی مهرگردون و تأمین اقلام توان‌بخشی ویژه افراد توان‌خواه در خراسان شمالی 
تصویب ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفظ میراث آبی کهن خراسان شمالی
ضرورت بازنگری در رشته‌های دانشگاهی و نیاز بازار کار
معدوم‌سازی بیش از سه‌هزار لیتر آبلیموی فاقد مشخصات بهداشتی در مهریز
بحران پنهان شمار فزاینده افراد گم شده در انگلیس
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
حماس: سلاح مقاومت پیش از تشکیل کشور فلسطین قابل مذاکره نیست
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
هشدار آلودگی سطح زرد در استان یزد
اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
مردی که جانش را فدای استقلال ایران کرد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیستم آبان ۱۴۰۴)
تقویم روز و اوقات شرعی بیستم آبان به افق آبادان و خرمشهر
الحاق ایران به موافقتنامه‌های وین و استراسبورگ در حوزه مالکیت معنوی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)