• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۸۵۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۲:۵۰
بین الملل » تحلیلی
گزارش تحلیلی موسسه ران پل:

چگونه شرکت هاي توليدکننده تسليحات، دولت آمريکا را کنترل مي کنند

در آمريکا همواره مالکان شرکت هاي بزرگ توليدکننده تسليحات نظامي هستند که تصميم هاي اصلي را مي گيرند و در واقع کنترل دولت را در دست دارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما «موسسه ران پل براي صلح و رفاه» در گزارشي تحليلي نوشت: بر خلاف شرکت هايي که محصولات خود را به مصرف کننده ها مي فروشند، لاکهيد مارتين و ديگر شرکت هاي پيمانکاري تراز اول دولت آمريکا براي کسب سود تا حد زيادي، اگر نگوييم کاملا، به فروش به دولت ها، به ويژه فروش به دولت خودشان، که آن را کنترل مي کنند، وابسته اند - اين شرکت ها بازار داخلي خودشان را کنترل مي کنند که دولت ايالات متحده است و از آن براي فروش محصولات شان به دولت هاي متحد دولت آمريکا بهره مي برند که همه آنها دولت هايي خارجي اند که بازار خارجي محصولات و خدمات آنها را تشکيل مي دهند.

اين شرکت ها دولت آمريکا را و در نتيجه ناتو را کنترل مي کنند. در اينجا توضيح مي دهيم چگونه اين کار را مي کنند که براي فهم درست سياست هاي خارجي آمريکا همچون اينکه کدام کشورها متحد دولت آمريکا (همچون عربستان سعودي و اسرائيل) و کدام کشورها دشمن دولت آمريکا (همچون ليبي و سوريه) هستند - و آمريکا مي تواند به آنها حمله کند يا با به راه انداختن کودتا دولت هايشان را سرنگون کند، اهميت بسيار زيادي دارد. نخست رئيس دولت آن کشور، اهريمن جلوه داده مي شود و سپس تهاجم يا کودتا صورت مي گيرد. به همين راحتي؛ اين گونه کنترل شان را اعمال مي کنند.

چون آمريکا (بر خلاف روسيه) صنعت توليد سلاح را خصوصي کرده است ، سود سرمايه گذاران در آمريکا در تهاجم و اشغال نظامي کشورهاي خارجي است و ميلياردرهايي که کنترل اين شرکت ها را در دست دارند مي توانند کنگره و رئيس جمهور را بخرند و مي خرند - و براي رسيدن به مقاصد مالي شان بايد بخرند - تا اين سود سرشار بي وقفه به جيب شان سرازير باشد.اين ماهيت جنگ - تجارت است ، چون بازار اين تجارت دولت ها هستند اما نه دولت هايي که حکومت اشراف مايل به سرنگوني و عوض کردن آنها باشد.

دولت هاي خارجي که بايد سرنگون شوند نه بازار بلکه هدف اند. خونريزي و بدبختي به سرزمين هاي بد اقبال روانه مي شود.اما اگر کنترل اين شرکت ها را در دست داشته باشيد، آنگاه به اين تهاجم ها و اشغالگري ها نياز داريد و مسلما دغدغه هيچ يک از قربانيان را نخواهيد داشت که (بر خلاف آن سودها) به کسب و کار و تجارت شما دخلي ندارند. در واقع ، دقيقا بر عکس است: کشتار مردم و تخريبت ساختمانها و ... همان چيزي است که شما مي فروشيد - اين است آنچه شما (به عنوان يک ميلياردر با سهام قابل توجه در يکي از 100 شرکت پيمانکار دولت آمريکا) به دولت خودتان و به همه ديگر دولت هايي که پروپاگانداي کشورتان آنها را "دشمن " - عراق ، افغانستان ، سوريه ، يمن و...- و قطعا نه " متحد " - همچون عربستان سعودي، اتحاديه اروپا-ناتو، اسرائيل و جز آن که کشورهايي اند که بازار خارجي آنها توصيف مي شوند، مي فروشيد. از اين رو شما (يعني اشراف سالاران آن کشور، که رسانه هاي خبري را نيز در مالکيت خود دارد) از آنها دفاع مي کنيد و شما مي خواهيد ارتش آمريکا (ماليات دهندگان و نظامیان) از آنها حمايت و دفاع کنند.

ارتش آمریکا از بازار شما دفاع مي کند، گرچه شما به عنوان مالک کنترل کننده چنين شرکتي هزينه هاي اين دفاع را پرداخت نمي کنيد. در واقع بقيه مردم کشور هزينه اين دفاع را مي دهند . لذا شما در اين کسب و کار مفت از ملت سواري مي گيريد.اين ماهيت منحصر به فرد جنگ - تجارت و موهبت منحصر به فردي براي سرمايه گذاران آن است. از اين رو رئيس جمهور ترامپ در 21 مه 2017 به خاندان سعود در عربستان که در واقع مالک اين کشورند محصولاتي نظامي به ارزش 350 ميليارد دلار فروخت که در تاريخ معاملات نظامي بي سابقه است. اين قرارداد تاکنون بزرگترين امتياز ترامپ به توليد کنندگان آمريکايي و البته فقط توليد کنندگان تسليحات بوده است، کساني که عملا صد در صد به فروش محصولات خود به دولت، بويژه به دولت هاي دوست و به متحدان همچون در اين مورد به خاندان سعود وابسته اند. در واقع، جنگ آل سعود عليه همسايه شان يمن نمونه خوبي از چگونگي کارکرد اين نوع عمليات است که سود را نصيب ميلياردرها مي کند و خونريزي و تخريب را براي ديگران - در اين مورد يمني ها - به ارمغان مي آورد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر احیای مشارکتی دریاچه ارومیه
دستگیری ۳ دختر نوجوان کلاهبردار با رسید جعلی در بهشهر
۵ گشته در حادثه رانندگی در محور تربت جام_صالح آباد
۲۵۲ هزار تن هندوانه پاییزه برای شب یلدا
ضرورت توقف ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شادگان
تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
تأکید بر توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی و اندونزی
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
سرقت مسلحانه طلا با دلار‌های قلابی
جمع آوری ۸۰ میلیارد تومان زکات در گیلان از ابتدای امسال تاکنون
امام جمعه اردبیل: اصلاح فرهنگ کار، شرط پیشرفت کشور
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش آذربایجان غربی 
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز
پر شدن ۴۰ درصد سد سلمان فارسی
طغیان رودخانه ها در بم
انرژی پاک، ضرورت آینده بهارستان
توزیع بیش از ۵۴۰ تن برنج تنظیم بازار در خراسان جنوبی
تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در همدان
کشف انبار بزرگ احتکار مواد شوینده در الیگودرز
رویداد ملی فرصت سبز؛ گامی در مسیر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در سواحل مکران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)