• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۸۶۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال
نشست خبری پیش از بازی؛

برانکو: کی روش از کجا می‌داند که بازیکنان داخلی ناتوان هستند؟

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کی‌روش چند بازی بوده که بازیکنان داخلی را دیده باشد؟ او از کجا می‌داند که بازیکنان داخلی ناتوان هستند؟

برانکو:کی‌روش چند بازی بازیکنان داخلی را دیده؟به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ برانکو ایوانکوویچ در نشست خبری پیش از بازی تیمش با سایپا افزود: در سال جدید یک بار دیگر بهترین آرزو‌ها را برای همه مردم ایران و ایرانیان بیرون از کشور دارم. امیدوارم امسال سال شادی در کنار فوتبال باشد.
وی ادامه داد: نخستین بازی سال ۹۷ را برگزار می‌کنیم و خیلی وقت است که شما و هوادارانمان را ندیده‌ایم خوشحالم که فردا بازی می‌کنیم و خوشحالم که فردا دوباره با هوادارانمان ملاقات می‌کنیم.
برانکو گفت: دلمان می‌خواهد سال جدید را با برد و بازی زیبا شروع کنیم و روند خوب دو سال اخیرمان را ادامه بدهیم. سایپا تیمی است که یک امتیاز از ذوب آهن رده دوم جدول کمتر دارد و به حق شایسته حضور در سه تیم اول جدول لیگ برتر است تا سهمیه آسیایی بگیرد. سایپا بازی با تیم‌هایی مثل پرسپولیس را دوست دارد همانطور که اطلاع دارید این تیم ۵ امتیاز از استقلال در دو بازی گرفته است. ذوب آهن را ۴ بر ۲ شکست داده، با پارس جنوبی مساوی کرده است و ما با چنین تیمی بازی داریم که از حریفان مستقیم خود امتیاز گرفته است.
وی افزود: در ابتدای صحبت‌هایم از دایی حرف نزدم او قطعاً یکی از بهترین مربیان ایران است. فردی که برنده متولد شده، جنگنده متولد شده، مهاجم متولد شده است و تیمش هم همین‌طور است. به همین خاطر فردا انتظار بازی زیبایی دارم.
برانکو در پاسخ به این سؤال که آیا سال ۹۷ می‌تواند سال قهرمانی این تیم در آسیا باشد یا خیر، گفت: فردا با سایپا بازی داریم و به این مسابقه فکر می‌کنیم. از روزی که به ایران آمده‌ام مرتب این موضوع را تکرار کردم که اهداف و بلندپروازی‌های ما پایان ندارد و می‌خواهیم بهتر باشیم، اما کار آسانی نداریم. مشکلاتی هم داریم مثل محرومیت از جذب بازیکنان جدید، ولی با این وجود کارمان را ادامه می‌دهیم. جدایی سروش رفیعی و مهدی طارمی فقدان بزرگی برای پرسپولیس محسوب می‌شود، چون این نفرات کیفیت و زیبایی خاصی به بازی پرسپولیس می‌دادند، ولی با وجود اینکه از نقل و انتقالات محروم هستیم سال آینده قوی‌تر خواهیم بود.
برانکو در پاسخ به این سؤال که آیا فردا از ملی‌پوشانش استفاده خواهد کرد یانه، گفت: ملی‌پوشان ما امشب به تهران برمی گردند و فردا در ترکیب پرسپولیس نیستند. کامیابی‌نیا و انصاری هم زمانی که از تیم ملی برگشتند مصدوم بودند البته کامیابی‌نیا تا حدودی مصدومیت را پشت‌سر گذاشته، ولی انصاری فردا در ترکیب پرسپولیس نخواهد بود، چون او کمی احساس درد می‌کند.
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه آیا فردا پرسپولیس جشن قهرمانی می‌گیرد یا خیر؟ افزود: انتظار ما این است که فردا قهرمانی را قطعی کنیم، نمی‌دانم مسئولان برگزاری مسابقات پیش‌بینی برای جشن کرده‌اند یا خیر، ولی قطعاً اگر فردا بازی را ببریم در مقابل هوادارانمان شادی خواهیم کرد.
برانکو در مورد اینکه کی‌روش گفته است بازیکنان لیگ ایران وضعیت بدنی خوبی ندارند، گفت: کی‌روش از کجا می‌داند آن‌ها آماده نیستند، از کجا می‌داند که بازیکنان داخلی ما ناتوان هستند و آماده نیستند، چند بازی او بوده است که بازیکنان داخلی را دیده؟
وی در مورد اینکه حاضر است ۴۰ روز بازیکنان را در اختیار تیم ملی قرار بدهد، افزود: اگر درست متوجه شده باشم بعد از بازی فردا ما باید به مرخصی سالیانه برویم. این در حالی است که در قرارداد من فقط ۳۰ روز مرخصی تنظیم شده است و این قرارداد را هم مدیر رسانه پرسپولیس تنظیم کرده است.
سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه کی روش معتقد است بازیکنان داخلی نمی‌توانند ۱۰ بار مقابل رونالدو بپرند گفت:کی‌روش از کجا این را می‌داند او دو تمرین داشته است. چطور می‌توان با دو تمرین این مسائل را تشخیص داد، نمی‌دانم دارم از شما این سؤال را می‌پرسم. او می‌خواهد ملی‌پوشان تمرین پرش بکنند، نمی‌دانم شاید شما بدانید. شاید می‌خواهد تمرین سر زدن بکند، من نمی‌توانم لژیونر‌ها را با بازیکنان داخلی مقایسه کنم، زیرا لژیونر‌ها را تمرین نداده‌ام و نمی‌دانم که چه وضعیتی دارند.
وی در خصوص اینکه فکر می‌کند آیا ریسک استفاده از جوانان در بازی فردا جواب بدهد یا خیر، گفت: شما به من بگویید چگونه می‌توانم ملی‌پوشان پرسپولیس را در ترکیب بگذارم وقتی قرار است تازه آن‌ها امروز به تهران برسند. اصلاً نمی‌دانم آن‌ها در چه وضعیتی هستند. آیا پرواز خوبی داشته‌اند یا مصدوم هستند یا خیر. من باید جمعه وضعیت آن‌ها را بررسی کنم. به جوانان تیم اطمینان دارم و تیم بسیار خوبی داریم، چون بی دلیل آن‌ها با اختلاف ۱۵ امتیاز نسبت به تیم دوم جدول در صدر حضور ندارند. این اتفاقی نیست و آن‌ها با تلاش و تمرین به اینجا رسیده‌اند. مطمئن باشید فردا آن‌ها با تمام توان بازی خواهند کرد. نمی‌دانم چگونه فردا پاس می‌دهند یا چند اشتباه دارند، اما قطعاً خوب بازی خواهند کرد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اینکه انتقاداتی که این روز‌ها به تیم ملی وارد می‌شود پیش از آغاز جام‌جهانی ۲۰۰۶ به شما هم وارد شده است که برانکو پاسخ داد: جا دارد من به فدراسیون فوتبال ایران و مدیرانش تبریک بگویم، چون در این مدتی که اخبار را دنبال می‌کنم متوجه شده‌ام که هیچ تیم ملی و فدراسیونی هرگز چنین امکانات و اردو‌هایی را تا به حال نداشته است. تیم ملی ایران هیچ وقت امکاناتی که امروز تیم ملی دارد را نداشته و من باید بابت این موضوع به تاج و همکارانش تبریک بگویم، چون آن‌ها امکانات حداکثری را فراهم کرده‌اند. از نظر من هیچ سرمربی در تیم ملی ایران تا امروز امکانات این روز‌های تیم ملی را نداشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)