پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه اينترنتي صهيونيستي اسرائيل تودي، محمد بنسلمان وليعهد عربستان سعودي با نمايندگاني از آيپک و گروههاي ديگر اسرائيلي در نيويورک ديدار کرده است.
در اين ديدار، علاوه بر نمايندگاني از آيپک، نمايندگاني از اتحاديه هاي يهوديان آمريکاي شمالي، 'کميته يهودي آمريکايي AJC' و 'سازمان بريث' حضور داشته اند.
همچنين گفته شده است در ديدار محمد بن سلمان و رهبران يهودي در نيويورک، درباره ايران، طرح صلح فلسطيني - اسرائيلي، سياست عربستان در برابر اسرائيل و پاره اي موضوعات ديگر تبادل نظر شده است.
گفتني است وليعهد عربستان 20 مارس (29 اسفند) براي سفري دو هفته اي عازم آمريکا شد. وي که همچنان در آمريکا به سر مي برد، با مقامات عالي رتبه اين کشور از جمله 'دونالد ترامپ' رئيس جمهوري و 'جيمز ماتيس' وزير دفاع ديدار و گفت و گو کرده است.
بن سلمان همچنين در واشنگتن با 'جيسون گرينبلات' فرستاده ويژه آمريکا به خاورميانه و 'جارد کوشنر' مشاور عالي ترامپ و داماد وي ديدار، درباره طرح صلح فلسطيني ها و اسرائيلي ها گفت و گو و بر حمايت خود از کاخ سفيد در اين زمينه تاکيد کرده است.