• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۹۷۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۵
تهران » اجتماعی

از مصوبات اقتصادی تا بازنگری مجوز معادن شمیرانات در سفر استاندار تهران

در چهاردهمین سفر استاندار تهران به شهرستانهای استان تهران مقیمی امروز میهمان شهرستان شمیرانات بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، استاندار تهران امروز با حضور در جلسه مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران باکمیته برنامه ریزی شهرستان شمیرانات اقدام به بررسی مشکلات شهرستان شمیرانات کرد که در مهمترین موضوع به مسایل محیط زیست پرداخت. در این جلسه که با حضور مسئولان اجرایی استان تهران و شهرستان شمیرانات برگزار شد استاندار تهران گفت: در مورد فاضلاب و پسماندهای منطقه بحثهایی شد و با تصمیمات اتخاذ شده به زودی مشکلات زیست محیطی در منطقه حل خواهد شد.
از مصوبات اقتصادی تا بازنگری مجوز معادن شمیرانات در سفر استاندار تهران
مقیمی در این نشست با اشاره به مصوبه شورای عالی امنیت ملی در مورد شمیرانات گفت: این مصوبه باید مو به مو اجرا شود و نمی‌توان خلاف آن اقدام و یا تصمیم‌گیری کرد.
مقیمی با اشاره به ضرورت اجرایی شدن تمامی مصوبات این شورا در شهرستان‌های استان اظهار داشت: شورای برنامه‌ریزی و توسعه به منظور هماهنگی و تصمیم‌گیری در امور برنامه‌ریزی‌، تشکیل می‌شود، از این‌رو هر گونه تصمیم‌گیری در این شورا باید به مرحله اجرا درآید.
وی بیان کرد: در این شورا بایستی بحث‌ها به صورت خیلی شفاف و جدی مطرح و بعد تصمیم‌گیری شود، از این‌رو از مسئولان شهرستان می‌خواهیم که با مدیران کل مشارکت و همکاری بیشتری داشته باشند تا تصمیمات محقق شوند.

استاندار تهران با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان شمیرانات در بخش گردشگری افزود:‌ ما نمی‌توانیم مانع از حضور مردم در شهر و فضای سبز شویم، اما می‌توانیم در بهره‌مندی از این امکانات طبیعی و خدادی به گونه‌ای عمل کنیم که با به حداقل رساندن خسارات به محیط زیست، عموم مردم از این فضا لذت ببرند و به بخش‌ خصوصی تبدیل نشود.
مقیمی سپس با بیان اینکه متأسفانه پس از گذشت چندین سال هنوز دستور‌العمل نحوه تشکیل مجموعه‌های گردشگری به نتیجه نرسیده است تصریح کرد: مناطقی مانند دیزین ظرفیت خوبی برای اسکی و تفریح دارد و کسانی که به اسکی علاقه دارند به راحتی می توانند در این اماکن حضور پیدا کرده و از امکانات آن استفاده کنند.
وی ادامه داد: براساس تعیین تکلیف ضوابط، مقررات آئین‌نامه‌ها و اجرای قانون این بحث را دنبال می‌کنیم، این قانون تکلیف را مشخص کرده است و وزارت راه و شهرسازی باید تکلیف ایجاد مناطق تفرجگاهی را مشخص کند، این درحالی است که 3 سال این کار انجام نشده است.
استاندار تهران در این جلسه با اشاره به پیش بینی شرایط نامساعد بارندگی در امسال تأکید کرد:مدیران دستگاه های استان موظف به اجرای برنامه کاهش حداقل ۲۰ درصد مصرف آب در ادارات هستند.
وی با تأکید بر اینکه در مصرف آب شرب هیچ محدودیتی برای مصرف شهروندان قائل نیستیم ادامه داد:شهروندان در استفاده از آب شرب و میزان آبی که برای نظافت در منازل مصرف می کنند محدودیتی در مصرف ندارند اما درعین حال باید الگوی مصرف بهینه آب را از طریق کار فرهنگی و رسانه ای بین مردم ترویج کنیم.
مقیمی با اشاره به نقش رسانه ملی در اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در بخش مصرف صحیح آب از سوی مردم تصریح کرد:امسال به لحاظ ذخیره آب در استان با شرایط ویژه ای روبرو هستیم و نباید برای شستشوی خودرو یا حیاط منازل از آب شرب استفاده کرد.
استاندار تهران در ادامه خطاب به مدیران و رؤسای دستگاه های اجرایی استان گفت:تمامی رؤسا و مدیران کل دستگاه های اجرایی و دولتی،نظامی و انتظامی ،رؤسای دانشگاه ها ،استان مکلف و موظف به کاهش مصرف آب در ادارات متبوع خود هستند در صورت عدم رعایت و مصرف بیش از اندازه مسوولیت مستقیم به عهده رییس دستگاه خواهد بود.
در حاشیه این نشست ترکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران درباره مصوبات و تصمیمات این نشست گفت: مقرر شد طرح مطالعاتی جامع فاضلاب روستایی شهرستان که در حال انجام است تا 2 ماه آینده به اتمام برسد و مرحله اجرای کل فاضلاب شهرستان تا 2 سال آینده به پایان برسد و دیگر موضوع درمورد تصفیه خانه های فاضلاب و جمع آوری آبهای نامتعارف نداشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه شهرستان شمیرانات در حوزه شهرستانهای گردشگری مطرح شد گفت: مقرر شد بخشی از گردشگری منطقه در غالب گردشگری بومگردی اجرایی شود و مکانهای گردشگری که هم اکنون وجود دارد با کمک دستگاههای مربوط تکمیل شود .
ترکی افزود:در حوزه اقتصادی قرار شد صنوف مزاحم به منطقه ای که منابع طبیعی مشخص خواهد شد منتقل شود و در بخش کشاورزی هم مکانی مشخص شودتا به صورت مستقیم تولیدات باغی و کشاورزی در آن عرضه شود.
ترکی با اشاره به اینکه 18 معدن در شهرستان شمیرانات فعال است گفت: مجوزهای این معادن بازنگری مجدد خواهد شد و علاوه بر این در شورای معادن استان مقرر شد درباره این معادن بررسی اجمالی انجام شود و هفته آینده درباره ادامه فعالیت انها تصمیم گرفته میشود حتی اگرمشخص شود مجوزی که تمدید شده و فعالیت معدن به زیان محیط زیست است درباره آن مجددا تصمیم گیری خواهد شد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)