• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۹۸۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۲
کرمانشاه » اقتصادی
معاون وزیر بهداشت؛

قصرشیرین ظرفیت مطلوبی برای توریسم درمانی دارد

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قصرشیزین با توجه به فاصله نزدیک بامرزعراق، از ظرفیت مناسبی برای جذب توریسم درمانی برخوردار است.

به گزارش خبر گزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدیدقصرشیرین ظرفیت مطلوبی برای توریسم درمانی دارد از مراکز درمانی منطقه زلزله زده قصرشیرین گفت:: بیمارستان قصرشیرین در جریان زلزله آسیب جدی ندیده و تنها در بحث دیوار‌ها و هتلینگ تخریب شده که باید سریع‌تر اصلاح و مرمت شود.
وی اظهار کرد: هم اکنون وضعیت اتاق‌های بیمارستان قصرشیرین در اثر خرابی‌های ناشی از زلزله طوری است که بیماران رغبتی برای پذیرش و بستری شدن ندارند.
معاون درمان وزیر بهداشت گفت:قصرشیرین در زمینه تامین کادر درمانی تخصصی با توجه به جمعیت آن شرایط لازم را ندارد، ولی تلاش می‌کنیم ۲ پزشک متخصص رادیولوژی و زنان و زایمان مورد نیاز منطقه را جذب کنیم.
جان بابایی اضافه کرد: تلاش ما این است از پزشکان متخصص زنی در این منطقه استفاده کنیم که خود قابلیت انجام سنوگرافی را دارند تا خدمات لازم را به بیماران این منطقه ارایه دهیم.
وی تصریح کرد:در صورت مرمت هتلینگ بیمارستان و تامین کادر پزشکی مورد نیاز می‌توانیم در بحث توریسم درمانی در قصرشیرین موفق عمل کنیم.
وی در خصوص مرمت و بازسازی ۲ بیمارستان شهرستان‌های سرپل ذهاب و اسلام آباد غرب نیز گفت: بازسازی و مرمت این مراکز درمانی جزء تعهدات ما است و هر میزان اعتبار نیاز باشد برای این مهم تخیص می‌یابد.
وی افزود: هم اکنون کار بازسازی بیمارستان قدیم سرپل ذهاب در مرحله تکمیل است و پیش بینی می‌شود تا پایان خرداد ماه به بهره برداری برسد.
جان بابایی همچنین از ساخت یک واحد بیمارستانی از سوی خیران استان اصفهان و کاشان در شهرستان سرپل ذهاب خبرداد و گفت: بیمارستان جدید تازه احداث اسلام آباد غرب در جریان زلزله آسیب جدی دید که خیران برای ساخت یک بیمارستان که زمین آن اهدایی است در این شهرستان نیز تعهد داده اند.
فرماندار قصرشیرین نیز با اشاره به مرزی بودن شهرستان قصرشیرین مهم‌ترین نیاز این منطقه را حضور کادر درمانی متخصص برای ارایه خدمات لازم به بیماران بیان کرد.
فرامرز اکبری با اشاره به کمبود پزشک متخصص افزود: وجود ریزگرد‌ها، آسیب پذیری منطقه در اثر زلزله و پس لرزه‌های ناشی از آن، فعالیت‌های مرزی و تردد احتمالی زایران اربعین و محرومیت مردم منطقه نیازمند کادر درمانی متخصص برای ارایه خدمات لازم است.
طرح راه اندازی توریسم درمانی با توجه به موقعیت خوب این منطقه به منظور چذیرش بیماران عراقی، نیز دیگر موردی بود که فرماندار قصرشیرین به آن اشاره کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)