پخش زنده
امروز: -
ویتامین ای از تشکیل لخته های خون در بدن پیشگیری می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ پزشکان معتقدند ویتامین ای که در بادام، غلات کامل، دانه های آفتابگردان، تخم مرغ، دانه های خوراکی، و مغزهای خوراکی یافت می شوداز تشکیل لخته های خون پیشگیری می کند و احتمال حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش می دهد.
برای رقیق کردن خون، بسیاری از پزشکان برای بیماران خود داروهای قوی تجویز می کنند، اما رقیق کننده های خون طبیعی بسیاری نیز وجود دارند که می توانند مورد استفاده قرار بگیرند.
اولین رقیق کننده خون سیر است.
سیرتوانایی جلوگیری یا محدود کردن تجمع پلاکت ها، را دارد.
روغن ماهی دومین رقیق کننده خون است.
این روغن که حاوی اسیدهای چرب امگا-3 است در بسیاری از انواع ماهی، مانند سالمون، یافت می شود به تقویت عملکرد مغز و پیشگیری از مشکلات سلامت مانند سکته مغزی، کمک می کند.
اما اسیدهای چرب امگا-3 به واسطه پیشگیری از تشکیل موادی که تجمع پلاکت ها را تشویق می کنند، می توانند برای رقیق کردن خون نیز مفید باشند.
زنجبیل سومین رقیق کردن خون است .
زنجبیل حاوی سالیسیلات است وبه کاهش التهاب در بدن انسان کمک می کند وازبروز سکته مغزی پیشگیری می کند .
آووکادو نیزمی تواند از شکل گیری لخته های خون پیشگیری کنداین ماده غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا-3 است، که تجمع پلاکت ها و تشکیل لخته های خون را محدود می کنند.