• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۹۸۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۶
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
۱ تا ۲۵ اردیبهشت؛

تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها و ۲۵ درصدی فرش، عیدانه‌های تبریز ۲۰۱۸

طرح عیدانه‌های تبریز ۲۰۱۸ از ۱ تا ۲۵ اردیبهشت و بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی آذربایجان شرقی در روز‌های چهارم، پنجم و ششم اردیبهشت از مهم‌ترین مصوبات آخرین نشست شورای سیاست‌گذاری تبریز ۲۰۱۸ بود.

به‌ گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ در این نشست مقرر شد، تخفیف بلیت قطار‌ها و هواپیماها، تخفیف شیرینی و شکلات‌های تبریز و ... نیز پیگیری شود.

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در این نشست گفت: رویداد تبریز ۲۰۱۸ فرصت مناسبی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری آذربایجان شرقی و دیگر استان‌های کشور است و باید از این فرصت برای معرفی هرچه بهتر ایران استفاده کرد.

محمد محب‌خدایی افزود: پیش‌بینی می‌شود در آیین گشایش تبریز ۲۰۱۸ رئیس‌جمهوری و اعضای هیئت دولت، مهمانان خارجی و جمعی از مسئولان و مهمانان داخلی حضور داشته باشند و فرصت بسیار مناسبی برای معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری کشورمان خواهد بود.

وی گفت: تبریز ۲۰۱۸ می‌تواند پایه‌گذار برگزاری دیگر مناسبت‌ها با هدف توسعه و رونق گردشگری باشد و باید مشارکت مردمی را افزایش دهیم و با برگزاری کارناوال‌های شادی و جشنواره‌های مختلف جو با نشاط و شادی را در استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز به وجود آوریم.

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: تخفیف بلیت قطار و هواپیما، تخفیف هتل‌ها به مسافران، برگزاری جشنواره‌های خرید، تخفیف خرید فرش تبریز، تخفیف کیف و کفش، تخفیف شیرینی و شکلات‌های تبریز، برپایی جشنواره‌های مختلف، راه‌اندازی کارناوال‌های شادی و ... از موضوعاتی است که می‌توان همزمان با برگزاری این رویداد برنامه‌ریزی و اجرا کرد.

محب‌خدایی گفت: با توجه به احتمال سفر رئیس‌جمهوری به آذربایجان شرقی، باید در مسیر‌ها تردد و حضور رئیس‌جمهوری و هیئت دولت نمایشگاه‌های صنایع‌دستی راه‌اندازی شود. همچنین باید بتوان از این فرصت برای معرفی فرهنگ، آداب و سنن استان استفاده کرد از این رو برگزاری جشنواره‌های اقوام باید برنامه‌ریزی شود.

وی افزود: حضور خبرنگاران داخلی و خارجی و اصحاب رسانه فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های آذربایجان شرقی است از این رو می‌توان برای حضور اصحاب رسانه در سایر شهرستان‌های استان نیز برنامه‌ریزی کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: ۳۵ نیرو در استان آذربایجان شرقی برای تشریفات مراسم تعیین شده است که در همین ارتباط آموزش لازم به این افراد ارائه خواهد شد.

مرتضی آبدار با بیان اینکه پیش‌بینی دیدار رئیس‌جمهوری با برخی از وزرا و مسئولان کشور‌های مختلف شرکت‌کننده در رویداد تبریز ۲۰۱۸ انجام شده است، افزود: پوشش خبری مناسب از سوی رسانه‌های مختلف و صدا و سیما و رسانه‌های خارجی نیز اهمیت بالایی دارد که در این خصوص نیز پیش‌بینی‌های لازم شده است.

مشاور معاونت صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی نیز در این نشست گفت: همزمان با برگزاری افتتاحیه این رویداد، نمایشگاه فرش و صنایع‌دستی با توجه به انتخاب تبریز به عنوان شهر جهانی فرش برگزار خواهد شد.

ویدا توحدی افزود: ضمن این که خانه ایرانی که به‌عنوان یک طرح جدید در نمایشگاه‌های مختلف مورد اقبال مردم و هنرمندان قرار گرفته است، همزمان با رویداد تبریز ۲۰۱۸ در تبریز اجرایی خواهد شد.

رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز در این نشست گفت: ساعت ۱۰ صبح ۲ اردیبهشت در سالن فجر سازمان میراث‌فرهنگی، نشست خبری با حضور معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، استاندار آذربایجان شرقی و ... برگزار خواهد شد.

روح‌الله مهدی‌نژاد افزود: آمادگی دعوت و اعزام از خبرنگاران داخلی و خارجی را داریم و روز بعد از نشست خبری این آمادگی را داریم تا اصحاب محترم رسانه به استان آذربایجان شرقی سفر کنند که در سفر به این استان می‌توانند ظرفیت‌های گردشگری این استان و آمادگی تبریز برای برگزاری رویداد تبریز ۲۰۱۸ را بررسی و معرفی کنند.

وی ادامه داد: پوشش مناسب خبری مراسم از سوی خبرنگاران و اصحاب رسانه بخش مهم برنامه است که با توجه به حضور خبرنگاران داخلی و خارجی این مراسم به شکل بسیار مناسبی می‌تواند پوشش داده شود.

مدیرکل امور موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی و تاریخی نیز از برپایی نمایشگاه موزه‌ای در استان آذربایجان شرقی همزمان با برگزاری این رویداد خبر داد و گفت: تعدادی اشیای تاریخی به این استان ارسال شده و نمایشگاه موزه‌ای در این استان برگزار می‌شود.

محمد‌رضا کارگر افزود: همزمان با برگزاری این رویداد به مدت سه روز و در روز‌های چهارم، پنجم و ششم اردیبشهت، بازدید از موزه‌ها و اماکن فرهنگی، تاریخی آذربایجان شرقی برای تمام بازدیدکنندکان رایگان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)