• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۰۸۱۵
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۵:۵۷
اجتماعی » جامعه و شهری
تیترامشب؛ در ادامه پیگیری های روند بازسازی ها در مناطق زلزله زده:

معافیت دوساله زلزله زندگان برای پرداخت تسهیلات 50 میلیون تومانی

معاون بنیاد مسکن با بیان اینکه وامهای تا سقف 50 میلیون تومان امهال شده اند از معافیت 2 ساله روستائیان برای پرداخت این تسهیلات به بانکها خبر داد.


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، عزیز الله مهدیان معاون بنیاد مسکن گفت: یکی از مشکلات موجود در مناطق زلزله زده غرب کشور کمبود نیروی انسانی است که در منطقه به شدت احساس می شود وگرنه استقبال مردم از ساخت و سازها برای تحویل مسکن در فرجه از پیش تعیین شده (تیرماه 97) به خوبی پیش می رود.

معافیت دوساله زلزله زندگان برای پرداخت تسهیلات 50 میلیون تومانی
او افزود: ما در تمام بازسازی ها به صورت زنجیره ای تسهیلات را می دهیم به این ترتیب هرگونه اخلال در این زمینه پذیرفته نیست، روستائیان برای دریافت تسهیلات کافیست در گروه های 3 نفری به بانک مراجعه و هر یک ضامن دیگری شود تا این تسهیلات بانکی را دریافت کنند، در این سلسله وام ها بحث ضامن کارمند به هیچ عنوان مطرح نیست.
مهدیان افزود: ما در حال حاضر با مشکل تامین منابع روبرو نیستیم بلکه با 35 میلیون تومان می توان دیوار و سقف خانه را زد، حتی اگر فردی با سرعت بیشتری خانه خود را بالا بیاورد می تواند در دو قسط کل تسهیلات را دریافت کند، شرط ما این است که کل این تسهیلات برای ساخت و ساز خانه صرف شود و نه هیچ چیز دیگر.
معاون بنیاد مسکن در ادامه گفت: تسهیلاتی که قبلا پرداخت شد امهال گردید به این صورت که هیچ بانکی تا دو سال پس از پرداخت تسهیلات پیگیر بازپرداخت وام نیست و میزان این وامهای تا 50 میلیون تومان است.
او یادآور شد: سرویس بهداشتی به اندازه کافی در منطقه وجود دارد اما اینکه هر روستایی به دنبال سرویس بهداشتی اختصاصی برای خود است در حال حاضر مقدور نیست، اولویت ما این است که بجای ساخت سرویس های بهداشتی خصوصی، خانه ها را به سرعت بالا بیاوریم.
مهدیان تصریح کرد: ما اطلاعات کامل تمام خانه های خسارت دیده را در اختیار داریم به این ترتیب هر استانداری با توجه به خسارتهای تحمیل شده، به هر خانواده تسهیلات لازم را ارائه می دهد.
سالاری معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: طرحی وجود دارد که براساس آن ما می خواهیم یخچال و فرش به روستائیان بدهیم اما از سوی دیگر برخی معتقدند که بهتر است پول آن را به روستائیان بدهیم، با رایزنی های مختلف نظرات متفاوتی ارائه شده اما قرار است تا هفته آینده به تجمیع کامل برسیم که یا پول و یا اقلام را به متقاضیان ارائه دهیم.
او افزود: ما هر هفته دو جلسه ستاد بازسازی را برگزار می کنیم، بعضا برخی با نقشه شخصی واحدهای خود را بازسازی می کنند که این امر روند بازسازی را کند کرده اما تا کنون از 7 هزار واحد مسکونی، عملیات بازسازی 4 هزار واحد مسکونی انجام شده است.
او یادآور شد: هر هفته نقشه 300 واحد مسکونی از سوی نظام مهندسی ارائه و توسط شهرداری ارائه پروانه می شود.
سالاری خاطرنشان کرد: کسانی که فاقد زمین هستند برای آنها زمین هایی را در نظر گرفته ایم اما کسانی که صاحب زمین هستند روی زمین خودشان می توانند به ساخت و ساز بپردازند.
او افزود: کسانی که تا سقف 50 میلیون تومان، وام دارند وامشان امهال شده اما آنهایی که واحدهای مسکونیشان بطور کامل تخریب نشده وامهایشان به زودی امهال می شود، کسانی که بیش از 200 میلیون تومان وام دارند نیز به صورت موردی درباره وامشان تصمیم گیری می شود.
باژیان مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان گفت: پرونده وام بسته نشده و مردم هرزمان مراجعه کنند می توانند از این تسهیلات بهره مند شود، ما از مردم می خواهیم تا هرچه سریعتر نسبت به دریافت تسهیلات خود اقدام کنند تا ما هم در زمان تعیین شده بتوانیم به تعهدات خود عمل کنیم.
او افزود: در بحث بازسازی دیگر نمی توان منتظر خانه های خیلی بزرگ بود اما با این میزان تسهیلات روستائیان می توانند صاحب خانه ها 60 تا 80 متری شوند.
او یادآور شد: ما قبل از عید مشکلاتی در خصوص وامهای زنجیره ای داشتیم که در حال حاضر این مشکلات بطور کامل حل و فصل شده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اشتغال پایدار برای جوانان با خودکفایی در معادن مس تخت گنبد سیرجان
تساوی حاصل تلاش دو تیم داماش گیلان و مس سونگون
ضرورت حمایت از واحد‌های تولیدی کوچک و متوسط
شبکه‌های رادیویی متمرکز بر بازنمایی ظرفیت استان‌ها
برگزاری دوره توانمند سازی گروه های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در آبادان
ویزیت رایگان متخصص قلب و عروق در دستک بندر کیاشهر
پانزدهمین یادواره شهید شهریاری در زنجان
کتابسرا؛ خبر‌هایی از دنیای کتاب در استان سمنان
یکی از دو نیروی گارد ملی هدف قرار گرفته آمریکا جان باخت
روزی به پاسداشت مجاهدت های جان برکفان نیروی دریایی
حال خوب گله مرال‌های هیرکانی 
نمایشگاه اقتصاد به توان مردم درکرمان
پشت کردن ایرلندی‌ها در زمان پخش سرود ملی انگلیس
صعود اباذری به یک‌چهارم نهایی کاراته جهان
برگزاری یادواره شهدای جاویدالاثر در روستای هرچگان
پیروزی نمایندگان آذربایجان شرقی در مسابقات والیبال
تجلیل از نخبگان در جشنواره جهادگران علم و فناوری رفسنجان
وزیر جهاد کشاورزی: تعهد کنیم هیچ آب و غذایی هدر نرود
ارتقای جایگاه تبریز در بازار جهانی جواهرات اولویت مدیریت آذربایجان شرقی
شکست ملوانان در برابر پیکان در تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)