آغاز برداشت گل محمدی در جهرم
برداشت گل محمدی از ۶۹ هکتار گلزارهای جهرم آغاز شد.

به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی جهرم با اشاره به کشت دیمی و آبی این محصول در بخشهای سیمکان و خفر گفت: گل محمدی برای اسانس گیری و تولید گلاب به کارگاههای شهرستان جهرم و بخش میمند ارسال میشود.
شهابی با بیان اینکه از ۶۹ هکتار اراضی زیر کشت گل محمدی این شهرستان ۳۰۰ تن گل تازه برداشت میشود، افزود: با توجه به سازگاری گل محمدی با اقلیم منطقه خفر و سیمکان و نیاز آبی کم، این محصول یکی از گزینههای مناسب برای الگوی کشت و جایگزین کشتهای محصولات با نیاز آبی زیاد است.
مسئول باغبانی جهاد کشاورزی جهرم نیز گفت:در سال اول کشت از هر هکتار ۵۰۰ کیلوگرم گل برداشت میشود و تا سال چهارم این میزان تولید به بیش از ۷۰ تن در هر هکتار میرسد.
رضا آزاد گفت: پیش بینی میشود امسال ۳۰۰ تن گل تازه برداشت شود که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۱۵ درصد افزایش دارد.
وی افزود: از هر کیلوگرم گل محمدی یک سی سی اسانس تهیه میشود و از هر تن برگ گل محمدی ۱۰۰۰ لیتر گلاب تولید میشود.
به گفته وی نیاز آبی هر هکتار گل محمدی ۵۰۰۰ مترمکعب است.
شهرستان جهرم در ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرق شیراز است.