پخش زنده
امروز: -
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان از توسعه صنعت بیمه ای البرز با توجه به تعداد نقاط شهری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ ابوالفضل فلاح در جمع مدیران بیمه های استان گفت: صنعت بیمه به عنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی ، از یک سو به عنوان یکی از عمده ترین نهادهای اقتصادی مطرح بوده و از سوی دیگر فعالیت سایر نهادها را پشتیبانی می نماید به همین دلیل رشد و بالندگی صنعت بیمه نقش قابل توجهی در پویایی اقتصاد ایفا می کند.
وی با بیان اینکه کشور ما موقعیت مناسبی در سرمایه گذاری و توسعه شاخصهای مختلف در صنعت بیمه ای دارد، افزود: توسعه فرهنگ بیمه و مشتری مداری ، توسعه کیفی خدمات و بازار بیمه ای، افزایش سرانه و نفوذ بیمه در استان برخی از جهت گیری های صنعت بیمه در استان است.
گفتنی است در این جلسه که برای رفع مشکلات و چالشهای پیش روی صنعت بیمه در استان تشکیل شده بود مواردی همچون تمرکز نقدینگی بیمه ها در استان تهران و لزوم تخصیص نقدینگی به البرز، عدم وجود بانک اطلاعاتی از بیمه گزاران بزرگ در استان، عدم آشنایی مردم با تفاوت بیمه های اجتماعی و بازرگانی و لزوم فرهنگ سازی در حوزه صنعت بیمه و ایجاد تعامل و ارتباط بین سه بازار پول ، بیمه و بورس در راستای رشد و توسعه نظام تامین مالی مورد بررسی قرار گرفت.