• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۸۵۲۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال
۲ هفته به ما زمان دهید؛

مجمع نفت واگذاری تیم فوتبال را امضا نکرده است

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت: برای انتقال تیم فوتبال نفت به مالک جدید مجمع وزارت نفت نامه واگذاری را امضا نکرده است.

مجمع نفت واگذاری تیم فوتبال را امضا نکرده استرضا گل محمدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره ادامه بلاتکلیفی تیم فوتبال نفت تهران گفت: ۲ هفته تا پایان مسابقات لیگ برتر فوتبال باقی مانده است و از همه خواهش می‌کنم، اجازه دهند کادر فنی و مدیریت نفت با آرامش این زمان را بگذرانند و پس از آن در مورد همه مشکلات و شرایط نفت به صورت کارشناسانه توضیح خواهم داد.
وی افزود: امیدواریم نفت در این ۲ هفته پایانی لیگ برتر نتایج قابل قبولی کسب کند. عده‌ای در این تیم مسئولیت دارند و تلاش می‌کنند، امیدواریم بتوانند به مسئولیتشان عمل کنند.
مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان تهران با بیان اینکه هر تیمی که سقوط می‌کند، زیان خواهد دید، گفت: این تیم هم برای ایران بوده و فرقی نمی‌کند برای کدام شهر است. ایراداتی وجود دارد که باعث آسیب به آن می‌شود. باید ببینیم چه کسانی در این سقوط نقش دارند، اما امیدواریم در این ۲ هفته آنچه به مصلحت نفت است اتفاق بیافتد. بعد از این زمان توضیح کامل می‌دهم که اتفاقات نفت چه روندی داشته است و چه افرادی در آن نقش داشتند و چه نفراتی به وظیفه خود عمل کردند و یا نکردند.
وی ادامه داد: اداره ورزش و جوانان استان تهران همه تلاش خود را کرد و با پیگیری‌ها سعی داشت روند سالمی بر فرآیند واگذاری نفت حاکم شود و حالا این پیگیری چقدر نتیجه بخش بوده است را باید ۲ هفته دیگر برایش صبر کنیم.
گل محمدی با اشاره به سه شرطی که برای واگذاری تیم فوتبال نفت تهران به مالک جدید ارائه شده است، گفت: مالک جدید ابتدا باید مشکل دارایی را حل می‌کرد که با نامه‌ای که از اداره دارایی دریافت کردیم این مشکل کاملا برطرف شد. در مرحله دوم مالک باید روند پرداختی‌ها را با کادر فنی و بازیکنان اصلاح و پیگیری می‌کرد که این اتفاق هم با پرداخت درصدی به اعضای تیم تا ۲۵ اسفند سال قبل رخ داد. مرحله سوم هم مشکل بدهی نفت به ورزشگاه تختی هم باید برطرف می‌شد.
وی افزود: بعد از اعمال دو شرط از شروط ارائه شده، مالک اعلام کرد که باید این انتقال صورت گیرد، اما مجمع واگذاری که همان وزارت نفت است، تا این لحظه این کار را انجام نداده است و به ما هم ارتباطی ندارد، ضمن آنکه بدهی ورزشگاه تختی هم پرداخت نشد، اما چون هزینه متعلق به وزارت ورزش بود، به طور موقت از آن گذشت کردیم، چون نمی‌خواهیم مشکلی در مورد واگذاری ایجاد کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت: باید پاسخگوی دستگاه‌های استعلامی هم باشیم. با مالک جدید صحبت کردم و آن‌ها حتی در صورت سقوط احتمالی نفت به لیگ دسته اول خواهان مشخص شدن تکلیف تیم هستند و در این مورد حق دارند.
 
گل محمدی مشکل باشگاه داری را به تیم فوتبال نفت تهران مرتبط دانست و گفت: وزیر نفت اعلام کرد که مجلس تکلیف کرده باشگاه داری و کمک به ورزش حرفه ای جزئی از وظایف نفت نیست و با دستور او حمایت از تیم فوتبال نفت قطع شد. به همین علت باید این مشکل را اصولی بررسی کرده و راه حل یکپارچه و جدی برای آن پیدا کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)