پخش زنده
امروز: -
علی کریمی سرمربی سپیدرود رشت: مدیران باشگاه از روز اول فقط وعده و وعید دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان سرمربی سپیدرود بعد از تساوی بدون گل سپیدرود در خانه و قطعی شدن ابقاء آن در رقابت های لیگ برتر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خارج از سالن کنفرانس از نابسامانی اوضاع این تیم و بی صداقتی مسوولان باشگاه انتقاد کرد و گفت : درحالیکه تیم با حمایت پرشور و همه جانبه هواداران و غیرت و تعصب بازیکنان در لیگ برتر ماندنی شد از مدیران باشگاه خبری نیست.
علی کریمی افزود : یک هفته به پایان بازی های مانده است اما بازیکنان تیم هنوز مبالغ زیادی از قرارداد خود را نگرفته اند.
وی به صادقانه نبودن رفتار و کردار مدیران باشگاه سپیدرود اشاره و خاطرنشان کرد : با تشکیل جلسه های پی در پی درصدد فریب دادن بازیکنان و حتی هواداران بودند.
سرمربی سپیدرود به ادامه دار بودن قرارداد خود اشاره کرد و گفت : قرارداد من به پایان نرسیده و ادامه دارد اما قرارداد بیش از نود درصد بازیکنان و کادر فنی تیم به پایان رسیده که از تعیین تکلیف آنان خبری نیست و همچنان بلاتکلیفند.
علی کریمی خاطرنشان کرد : برای گرفتن نتایج بهتر در لیگ هجدهم باید از هم اکنون تلاش کرد و درمورد تمدید قرارداد بازیکنان قدیمی و جذب بازیکنان جدید برای تقویت تیم برنامه ریزی کرد.
وی از مدیران اداره کل ورزش و جوانان و هیات فوتبال گیلان هم گله کرد و گفت : معلوم نیست بر چه اساسی و بر پایه چه منطق و پیشینه ای باشگاه باسابقه ، ریشه دار و پرطرفدار سپیدرود را به افرادی سپرده اند که هیچ آورده ای نداشته و همچنان با حرف ها و رفتارهایی که صداقتی در آن نیست تیم را به چالش کشانده اند.
علی کریمی افزود : این افراد هر از گاهی در فوتبال پیدا می شوند و با استفاده از شهرت و اعتبار به دست آمده از این ورزش پرطرفدار از آنچه را که برنامه ریزی کرده اند بهره برداری می کنند و بدون هیچ اثرگذاری مثبت و بهینه ای از فوتبال کنار می روند و چه بسا ضربه های بزرگی هم بر پیکر نحیف فوتبال وارد می کنند.