• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۱۷۰۸
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال

دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهید مطهری با رئیس رسانه ملی

رئیس سازمان صداوسیما در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهید مطهری بر لزوم پژوهش‌های عمیق در تفکر شهید مطهری و ارائه الگویی از اندیشه‌های او برای نسل جوان تأکید کرد.

 به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، علی عسکری در این نشست با بیان اینکه صدا و سیما هدایت فکری جامعه را برعهده دارد گفت:: رسانه ملی می‌کوشد از دیدگاه اندیشمندان بزرگ برای انجام رسالت خطیر خود بهره ببرد و افکار عمومی را بیش از پیش در این زمینه هدایت کند.
وی دیدگاه‌های شهید مطهری را در سطوح مختلف علوم انسانی، فلسفی، دینی، سیاسی، معرفتی و ... عمیق و متنوع دانست و افزود: این دیدگاه‌های عمیق و معرفتی موجب ایجاد سامانه وسیع و منظم دانشی برای مردم شده است که با گذشت زمان نیز آثارش کمرنگ نمی‌شود.
رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به تلاش دشمنان برای تخریب اندیشه جوانان کشور و تهاجم گسترده به عرصه فرهنگ کشور گفت:: تبیین اندیشه شهید مطهری و ارائه الگویی از این شخصیت بزرگ برای نسل جوانی که در معرض تهدیدات مختلف فکری و فرهنگی قرار دارد می‌تواند از بسیاری از تهاجمات فرهنگی پیشگیری کند.
دکتر علی عسکری با اشاره به ابعاد مختلف اندیشه شهید مطهری و اهمیت تبیین آن‌ها برای نسل جوان گفت: باید گونه جدید و جذابی برای تبیین این اندیشه‌ها برگزید که مخاطب را جذب کند و از آن جمله قالب مسابقه هم در این زمینه اثر بخش است.
رئیس رسانه ملی از اعضای ستاد بزرگداشت شهید مطهری خواست تا فراز‌هایی از بیانات شهید مطهری را با دسته‌بندی‌های موضوعی تهیه کنند که برای ارائه آن‌ها در قالب‌های برنامه‌ای رادیویی و تلویزیونی کار شود.
وی تأکید کرد: این بسته‌ها باید به صورت موجز و با ضرب آهنگی متناسب با سلیقه مخاطب، اندیشه‌های شهیدمطهری را بیان کند.
رئیس سازمان صدا و سیما از این ستاد خواست تا پژوهشی کامل از سیر تفکرات استاد شهید به صداوسیما ارائه دهند تا مستندی فاخر از اندیشه ایشان با جذابیت‌های لازم ساخته شود و این مستند دستمایه‌ای برای ارائه کار‌های نمایشی از زندگی استاد شهید و سیر تطور اندیشه ایشان باشد.
دکتر علی عسکری همچنین از لزوم تعامل این ستاد با برنامه سازان سازمان صداوسیما سخن گفت و تأکید کرد: باید در زمینه تفکرات استاد شهید مطهری کار تألیفی کرد و بیش از پیش به نسل جوان آگاهی بخشید.
وی افزود: رادیو کتاب، که امروز افتتاح شد، نیز می‌تواند از کتاب‌های ایشان بهره ببرد و ستاد بزرگداشت این شهید باید منابع و پژوهش‌های لازم را در این زمینه در اختیار معاونت صدا قرار دهد.
رئیس رسانه ملی افزود: علاوه بر پخش برترین فراز‌ها از بیانات شهید مطهری که به صورت صوتی از ایشان باقی است، تبدیل کتب استاد شهید به کتاب گویا و پخش آن از شبکه‌های رادیویی برای استفاده مخاطب امروز در دستور کار رسانه ملی است.
دکتر علی مطهری نیز از برگزاری همایش حکمت مطهر در سال گذشته در دانشگاه صدا و سیما و از سرگیری برگزاری این همایش، پس از دوره‌ای توقف، قدردانی کرد. وی این نشست را نقطه آغاز تبلیغات ستاد بزرگداشت دانست و برنامه‌های این ستاد را برای این مناسبت تشریح کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس از تقارن سالروز شهادت ایشان با میلاد امام زمان عج یاد کرد و با اشاره به اینکه شهید مطهری نه یک اندیشمند که یک اندیشه و راه است گفت: همانطور که امام و رهبری معزز انقلاب به شخصیت شهید مطهری نگریسته‌اند باید برای تداوم راه شهید مطهری و مکتب او کار کرد.
ستاد بزرگداشت سالگرد شهید مطهری متشکل از ۲۸ دستگاه است که نمایندگانی منتخب از این ستاد در این نشست حضور داشتند و از اقدامات به انجام رسیده برای بزرگداشت امسال سخن گفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در مناطقی از تبریز
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشنگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی به سالمندان و افراد دارای معلولیت آذربایجان شرقی
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آذر ۱۴۰۴
کمک به اقتصاد خانواده با تولید سالانه ۳۱۵ تن قارچ
نظارت ۲۰۰ ناظر بر ساخت و ساز مسکن روستایی زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اعزام ۲۰۰ دانش آموز ازنایی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز لیگ برتر فوتسال کارگران کشور در تبریز
نشست هم افزایی با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های لرستان
هوای تبریز ناسالم برای همه گروه‌ها
برگزاری هجدهمین دوره جشنواره حرکت در تبریز
سومین نمایشگاه بزرگ آثار هنر‌های تجسمی هنرمندان پیشکسوت به پایان رسید
درخشش کاراته‌کا‌های کیش در مسابقات شوتوکان شوتوکاپ خلیج فارس
فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ آذر ۱۴۰۴
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)