• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۲۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

بیانیه ۵ هزار زن فعال فرهنگی و اجتماعی درباره یک سناریو علیه نیروی انتظامی

پنج هزار زن فعال فرهنگی و اجتماعی با صدور بیانیه‌ای ضمن قدردانی از زحمات پرسنل نیروی انتظامی، حمایت قاطع خود از پلیس امنیت اخلاقی را اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس ؛ پنج هزار زن فعال فرهنگی و اجتماعی با صدور بیانیه‌ای ضمن قدردانی از زحمات کارکنان نیروی انتظامی و حمایت قاطع از پلیس امنیت اخلاقی، تمام کسانی را که قصد و برنامه اصلاح جامعه و ترویج خوبی‌ها دارند ​ ، تحت هر شرایطی به تأسی از سیره اهل بیت(ع)، هوشمندی، ذکاوت و سعه صدر توصیه و ابراز امیدواری کردند دستگاه‌های مسئول، ابعاد پنهان این ماجرا را بررسی و گزارش کاملی را جهت تنویر افکار عمومی منتشر کنند تا باب هرگونه ذهنیت منفی به نیروهای خدوم انتظامی بسته شود.

متن کامل این بیانیه به این شرح است:

«به دنبال انتشار فیلم برخورد گشت امنیت اخلاقی با دختری بدحجاب در یکی از پارک‌های تهران بار دیگر فضای مجازی ملتهب و محلی برای اشاعه افکار و نظراتی شد که آب در آسیاب برخی افراد فعال در عرصه ترویج بی حجابی در خارج کشور می‌ریزند؛ فیلمی که خبرهایی از جعلی و ساختگی بودن آن نیز به گوش می‌رسد!
انتشار این فیلم که در روزهای گذشته واکنش‌های مختلفی را در برداشته است فضا را چنان برای فرصت طلبی برخی از افراد و گروه‌های معلوم‌الحال با افکار سکولار و فمینیستی باز کرده که بار دیگر با پرچم دفاع از حقوق شهروندی و حقوق زنان، اصل قانون «حجاب» را زیر سؤال برده و در این راستا از توهین و افترا به نیروی خدوم انتظامی نیز خودداری نکرده‌اند.
ناراحت کننده‌ترین بخش این ماجرا ورود سریع برخی از نمایندگان زن مجلس شورای اسلامی و وزیر محترم کشور به این موضوع بدون فرصت دادن برای تحقیق در چگونگی رخ دادن این اتفاق و اثبات تمامی ماجرا در خشونت نیروی انتظامی، علیه شهروندی تهرانی است.

مسیری که برخی از نمایندگان زن و برخی از فعالان دفاع از حقوق زنان در پیش گرفته اند، مصداق «دست پیش گرفته تا پس نیفتند» است! این افراد نام آشنای حوزه زنان در حالی در مقام مدافعان و مطالبه گران حقوق زنان، سخن سُرایی می کنند که خود باید پاسخ‌گوی بی‌تفاوتی‌ها و بی‌مسئولیتی‌های خود در قبال وعده‌هایی که به زنان داده و عملی نکرده‌اند، باشند و چه بسا هر کدام به نوعی در رفع مشکلات و اولویت‌های به‌حق حوزه زنان حتی گامی هم برنداشته اند.

آنچه که با نگاه به این فیلم که بهتر است آن را «نمایش ضعیف یک سناریو علیه نیروی انتظامی» دانست؛ می‌توان فهمید اصرار بیش از اندازه دختر جوان به پرخاشگری، مظلوم‌نمایی و جو‌سازی کاذب است که قطعا در مرحله نخست حقوق انسانی و شهروندی پلیس زن را خدشه‌دار کرده و او را از نظر روانی مورد اهانت قرار داده است در ابتدا لازم است داعیه داران حقوق شهروندی فکری به حال بدحجابان بدزبان و قانون شکنان قلدر داشته باشند.

آنچه که از دایره انصاف به دور است پایمال کردن تمام و کمال زحمات یک فرد یا پرسنل یک نهاد و سازمان به صرف دیدن یک خطاست به طوری که چشم را بر تمام خوبی‌ها ببندیم و زبان تیز را علیه آنها حتی بدون در نظر گرفتن مصلحت نظام و جامعه در دهان بچرخانیم! این حرکت نه منطقی و نه منصفانه است بلکه مغرضانه و دارای پیامدهای بزرگ سیاسی و اجتماعی است که بهتر است از آن غافل نشویم.
نکته مهم دیگری که در موضوع دفاع از «حقوق زنان» فعالان این عرصه باید در نظر داشته باشند این است که «دفاع بد از زنان خود بدترین نوع خشونت علیه آنها است» چه اینکه شاهد برخی تلاش‌ها در اشاعه فرهنگ بی‌حجابی و حجاب اختیاری از سوی افرادی معلوم‌الحال چون مسیح علی نژاد و بازی خوردگان در دنیای افکار پوسیده فمینیسم هستیم.
به هر حال با توجه به اینکه بانوی پرسنل نیروی انتظامی نیز در این اتفاق هم صدمه روحی و شخصیتی دیده و هم صدمه جسمی شرط انصاف این است که از حقوق او نیز دفاع کرده و از زحمات نیروی خدوم انتظامی در حفظ امنیت روانی جامعه قدردانی کنیم و قضاوت‌ها را به زمانی بعد از بررسی کامل این اتفاق موکول کنیم.
چه بسا هستند افرادی که بخواهد از آب گل آلود ایجاد شده علیه نیروی انتظامی و قانون عفاف و حجاب که ضامن سلامت روانی و حضور عفت‌مدارانه افراد در جامعه است ماهی مقصود خویش را صید کنند.
ما جمعی از زنان فعال در عرصه فرهنگی و اجتماعی ضمن قدردانی از زحمات پرسنل محترم نیروی انتظامی و حمایت قاطع از پلیس امنیت اخلاقی، تمام کسانی که قصد و برنامه اصلاح جامعه و ترویج خوبی‌ها دارند را تحت هر شرایطی به تأسی از سیره اهل بیت(ع)، هوشمندی، ذکاوت و سعه صدر، توصیه می‌کنیم و امیدواریم دستگاه‌های مسئول ابعاد پنهان این ماجرا را بررسی کرده و گزارش کاملی را جهت تنویر افکار عمومی منتشر کنند تا باب هرگونه ذهنیت منفی به نیروهای خدوم انتظامی بسته شود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مهارت‌های پایه مربی‌گری کودکستان جنوب استان به میزبانی مهاباد
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادر شهید والامقام علیرضا فخاری در دزفول آسمانی شد
هفتمین جایزه بازی‌های جدی برندگان خود را شناخت
قهرمانی نور و آمل در رقابت‌های هندبال پسران و دختران استان
تلاش برای رفع موانع بانکی و مسائل مربوط به صنعتگران و تولیدکنندگان استان مرکزی
اعطای ۵ میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان جایزه به تیم‌های برگزیده
تولید اثر حماسی جدید لُری توسط هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد
افزایش سواد سلامت جامعه، رسالت رادیو سلامت
پاسداشت ۳۰۰ شهید شهرستان فامنین
توسعه نسل پیشرفته آشکارساز‌های نوری با قابلیت شناسایی نور‌های فوق‌ضعیف
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی
راهیابی دانش‌آموز ارومیه ای به اردوی تیم ملی نوجوانان تنیس روی میز
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
برگزاری نمایشگاه ملی پوشاک ایرانی-اسلامی «هدی» در مصلی امام خمینی
آغاز فرآیند ثبت نام داوطلبان شورای روستایی استان
افتتاح نخستین طرح پرورش ماهی متراکم دومنظوره در شهرستان لالی
گرامیداشت یاد ۴۰۰ شهید گردان‌های آتش لشکر انصارالحسین همدان
دستگیری سارق سیم و کابل برق در ساری
برگزاری دومین یادواره ۳۵۰ شهید شهرستان رابر
امروز؛ برگزاری نخستین یادواره شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بارش‌های اخیر کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۹:۳۰ امروز
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱۵ نظر)
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)