• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۲۷۰۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۱
بین الملل » تحلیلی

امضاي تفاهم نامه همکاري ايران و آلباني

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از تيرانا، غلامحسين شافعي رئيس اتاق بازرگاني کشورمان که در صدر هياتي اقتصادي و تجاري به تيرانا سفر کرده است در ملاقات با مقام هاي آلباني راه هاي گسترش روابط و همکاري هاي اقتصادي و تجاري دو کشور را بررسي کرد.

شافعي رئيس اتاق بازرگاني و غلامحسين محمدنيا سفير کشورمان در تيرانا در نخستين روز از اين سفر در ملاقات هاي جداگانه با معاون اقتصادي وزير امور خارجه آلباني و رئيس اتحاديه اتاق‌هاي بازرگاني اين کشور بر وجود اراده قوي سياسي و اقتصادي در سطح مقام هاي کشورمان به منظور گسترش و ارتقا روابط بازرگاني و تجاري با کشور آلباني در زمينه هاي مختلف تاکيد کردند.
معاون اقتصادي وزارت امور خارجه آلباني نيز با ابراز خرسندي و تقدير از حضور هيات تجاري و بازرگاني ايران در تيرانا، بر تمايل کشورش بر گسترش و تقويت روابط اقتصادي و تجاري با تهران تاکيد کرد. رئيس اتحاديه اتاق‌هاي بازرگاني آلباني همچنين در ديدار با رئيس اتاق بازرگاني جمهوري اسلامي ايران، اتحاديه اتاق هاي بازرگاني آلباني را مسئول و متعهد در زمينه اجرا کردن منويات مقام هاي دو کشور درباره گسترش و تقويت روابط اقتصادي و تجاري برشمرد و ابراز اميدواري کرد در کوتاه مدت شاهد ارتقا و گسترش روابط اقتصادي و تجاري دو کشور باشيم.
مقام هاي تجاري دو کشور در ملاقات هاي روز جاري زمينه ها، ظرفيت و راهکار هاي اجرايي گسترش روابط اقتصادي دوجانبه را مورد بحث و بررسي قرار دادند. در دومين روز از سفر هيات بلند پايه بازرگاني و تجاري اتاق بازرگاني جمهوري اسلامي ايران به آلباني در روز چهارشنبه 5 ارديبهشت ماه سال جاري، نشست مشترک تجاري ايران و آلباني با حضور مقامات، مسئولين اقتصادي ، تجاري اتحاديه اتاق هاي بازرگاني ، وزارت هاي اقتصاد و امورخارجه و مشارکت دهها تن از تجار و بازرگانان آلبانيائي در تيرانا برگزار شد.
در اين نشست انيس موچستپا رئيس اتحاديه هاي اتاق بازرگاني آلباني، غلامحسين شافعي رئيس اتاق بازرگاني جمهوري اسلامي ايران ، آگيم راپاي رياست شوراي کشاورزي آلباني ، گنس چلي مدير آژانس توسعه آلباني ، غلامحسين محمدنيا سفير جمهوري اسلامي ايران در تيرانا و حسين سلاح ورزي قائم مقام اتاق بازرگاني کشورمان سخنراني کردند. سخنرانان اين نشست تجاري بر موضوعات و محورهائي چون کسب آگاهي و شناخت از ظرفيت هاي تجاري و بازرگاني دو طرف، توسعه مناسبات تجاري و بازرگاني، تشويق سرمايه گزاري متقابل و رفع محدوديت هاي مالياتي ، اهميت ديپلماسي اقتصادي، توسعه همکاري‌هاي بخش خصوصي با تاسيس سفارتخانه آلباني در تهران و فراهم آوردن تسهيلات لازم در زمينه صدور رواديد تجاري، مبادله اطلاعات تجاري، ايجاد خط هوايي مستقيم بين دو کشور، همکاري‌هاي بدون واسطه بانک هاي دو کشور، تشکيل کميته مشترک بين اتاق هاي بازرگاني ايران و آلباني، تاسيس نمايندگي مرکز تحقيقات و اطلاع رساني اتاق اسلامي که تحت پوشش اتاق ايران قرار دارد، تاسيسي نمايندگي برند حلال و صدور گواهي حلال در صنايع غذايي، گردشگري و تحقيقات در سطح ملي و بين المللي، توسعه روابط ايران با کشورهاي منطقه بالکان از جمله آلباني به ويژه در زمينه حمل و نقل، شيلات، کشاورزي، مواد غذايي، انرژي (نفت و گاز) پتروشيمي، نساجي و چرم، معدن و صنايع معدني، خدمات فني و مهندسي، سرمايه گذاري هاي مشترک ، معرفي ظرفيت هاي تجاري آلباني و فرصت هاي سرمايه گزاري در اين کشور و توصيف جايگاه و کارکرد آژانس توسعه آلباني اشاره و تاکيد نمودند.
رئيس اتاق بازرگاني کشورمان رسما از اتاق بازرگاني آلباني براي سفر به جمهوري اسلامي ايران و ادامه مذاکرات و همکاري هاي تجاري و بازرگاني دو جانبه دعوت به عمل آورد. در انتها اين نشست تفاهم نامه همکاري با هدف بسط و توسعه مناسبات في مابين به امضاء روساي اتاق هاي بازرگاني دو کشور رسيد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­غلامی: جام جهانی رؤیای همه ما بود
نگرانی متقاضیان مسکن ملی پرند از تاخیر در تحویل
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
آتش‌سوزی آشپزخانه یک واحد مسکونی در ساختمانی ۳ طبقه در رشت
نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق در بغداد
تجلیل از خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه در لرستان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
برپایی میز خدمت حقوقی در مناطق کم برخوردار کشور
آتش در دل جنگل های الیت
جوی آرام و پایدار در لرستان
سرهنگ کارگر فرمانده جدید یگان ویژه استان قم شد  
اولویت‌گذاری برای کاهش ضایعات در ۲۲ محصول کشاورزی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
تشییع شهید گمنام در لامرد
فوران آتشفشان در هاوایی
استان قزوین “قلب تپنده اقتصاد ایران”
تأکید بر تقویت پژوهش‌محوری در مدارس گیلان
هوا در چند شهر آذربایجان‌غربی ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شد
آیین‌های ویژه هفته بسیج در گیلان
بزودی؛ تکمیل فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای ویس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)