پخش زنده
امروز: -
نوروز امسال، رکورد بيشترين مصرف سوخت درکشور ثبت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز چهارمحال وبختیاری،معاون حمل و نقل همگاني وزارت راه وشهرسازي بااعلام این خبر در شهرکرد گفت:اکنون در کشور خودرو محوري مرسوم شده است و بايد با بهبود کمي و کيفي حمل نقل همگاني را فرهنگ سازي کرد. 
مهرداد تقي زاده گفت: نوروز امسال با مصرف روزانه۱۰۰ميليون ليتر سوخت رکورد بيشترين مصرف سوخت در کشور ثبت شده که اين امر موجب افزايش آلودگي و تصادفات و تلفات جاده اي است.
وی با بيان اينکه حمل و نقل ريلي و هوايي از ايمن ترين حمل و نقل ها به شمار مي رود، افزود:تسريع در روند اجراي خط ريلي اصفهان-شهرکرد-اهواز از مهمترين برنامه هاي اجرايي است.
مهرداد تقي زاده گفت: خوشبخانه مطالعات اين طرح پايان يافته است و جزء طرحهاي اولويت دار طرح جامع کشوري است که تلاش مي شود با جذب سرمايه گذار و تخصيص اعتبار هر چه سريعتر عملياتي شود.
به گفته وي؛ اجراي اين خط ريلي با توجه به اينکه موجب اتصال محور شمال -جنوب بسيار با اهميت است.