پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل سازمان توسعه توریسم پاکستان با قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) دیدار کرد
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز خراسان رضوی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با ابراز خرسندی از این دیدار گفت:
محبت، اخلاص، عشق و ارادت مثال زدنی زائران پاکستانی به ساحت قدسی امام رضا(ع) را از نزدیک در اماکن متبرک رضوی شاهد هستیم.
سید مرتضی بختیاری افزود: امنیت، سلامت و افزایش سطح خدمات رفاهی به زائران پاکستانی که کیلومترها رنج سفر را تحمل میکنند تا به پابوسی مضجع شریف حضرت رضا(ع) مشرف شوند از موضوعات بسیار مهم و مورد تاکید تولیت آستان قدس رضوی است با این هدفمجتمع میان راهی در مرز میرجاوه برای اقامت کوتاه مدت برای این زائران در حال ساخت است.
او با اشاره به روابط و تعاملات دیرینه و عمیق جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان افزود: این ارتباطات در حوزه های مختلف فرهنگی، اقتصادی و سیاسی بستری مناسب برای ایجاد هم افزایی و اعتلای هر چه بیشتر کشورهای اسلامی است.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: گردشگری مذهبی و زیارت قبور مطهر ائمه اطهار(ع) فضایی ناب و منحصر به فرد برای توسعه روابط اجتماعی و ایجاد وحدت هرچه بیشتر بین امت های مسلمان است و وظیفه مسئولان و متولیان این عرصه مهم، ایجاد بسترهای مناسب برای توسعه فرهنگ زیارت است زیرا بیشتر برادران اهل سنت ما دلداده و ارادتمند خاندان اهل بیت(ع) هستند.
بختیاری با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب در جمع قاریان قرآن افزود:معظم له در این دیدار با تاکید بر لزوم اتحاد امت اسلامی به تبیین نتایج درخشان عمل به تعالیم ناب قرآن کریم پرداختند و اختلاف افکنی بین شیعه و سنی و فرق مختلف اسلامی را توطئه استکبار جهانی و دشمنان دانستند و درباره انفجار بمب های ضد وحدت در کشورهای مختلف هشدار دادند.
وی ابراز امیدواری کرد: شاهد افزایش روزافزون تشرف زائران از کشور همسایه مان پاکستان باشیم.
مدیرعامل سازمان توسعه توریسم پاکستان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از تشرف به بارگاه نورانی حضرت ثامن الحجج(ع) گفت: توافقات خوبی برای افزایش خطوط هوایی و تکمیل ریل راه آهن از پاکستان تا تفتان صورت گرفته که پس از بازگشت به کشورم با جدیت دنبال خواهم کرد.
عبدالغفور خان كه بسيار تحت تاثير فضاي معنوي حرم مطهر قرار گرفته بود افزود: بیشتر مردم مسلمان پاکستان عاشق و دلداده امام رضا(ع) هستند و همه تلاشمان را برای افزایش سطح امنیت و رفاه زائران معطوف می کنیم.