پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ، اتحاديه اروپا هنوز در انتظار شنيدن اين است که آيا 28 کشور عضو اين اتحاديه از تعرفه هاي جديد آمريکا بر واردات فولاد و آلومينيوم معاف خواهند شد يا خير.
دولت آمريکا قرار است تا روز اول ماه مه ، سه شنبه، تصميم خود را در اين باره اعلام کند.
به گزارش اسوشيتدپرس از بروکسل، دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا ماه گذشته تعرفه 25 درصدي بر واردات فولاد و تعرفه 10 درصدي بر واردات آلومينيوم وضع کرد اما اتحاديه اروپا موقتا تا اول ماه مه از اين تعرفه ها معاف شد.
سسيليا مالمستروم Cecilia Malmstrom کميسر تجاري اتحاديه اروپا و ويلبر راس وزير تجارت آمريکا قرار است دوشنبه شب درباره اين مسئله گفتگو کنند.
اتحاديه اروپا فهرستي از تعرفه هاي متقابل به ارزش تقريبي 2.8 ميليارد يورو بر محصولات آمريکايي آماده کرده است که اگر کشورهاي اين اتحاديه از معافيت دائم تعرفه هاي جديد آمريکا برخوردار نشوند، آنها را به اجرا خواهد گذاشت.
مارگاريتيس شيناس ، سخنگوي کميسيون اروپا گفت ما صبور و در عين حال آماده ايم.