پخش زنده
امروز: -
خطیب جمعه بیرجند: قوای سهگانه با جدیت سیاست های اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کنند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، امام جمعه موقت بیرجند در خطبه های امروز نماز جمعه با بیان اینکه دشمنان جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت کشورمان را نمی توانند ببینند گفت: قوای سه گانه با جدیت با فقر، فساد، اشرافی گری، رانت خواری و موانع رونق تولید در کشور برخورد و سیاست های اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کنند.
حجت الاسلام مختاری با اشاره به اینکه با افتخار از فرهنگ غنی و فاخرخود حمایت کنیم و در کشورهای منطقه این فرهنگ را روز به روز گسترش می دهیم اضافه کرد: ما اگر بخواهیم تمدن اسلامی را پیش ببریم هرگز نباید به دشمنان تکیه کنیم .
وی همچنین با بیان اینکه آمریکا و متحدانش هم اکنون با پیمان شکنی و بدعهدی نسبت به برجام، سعی در تضعیف ملت دارند گفت: از مسئولان می خواهیم که در مقابل آمریکا کوتاه نیایند.
گرامیداشت 15 و 18 اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ صدوق و شیخ کلینی دیگر موضوعاتی بود که امام جمعه موقت بیرجندبه آنها اشاره کرد.