• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۰۰۹۶
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۹
اقتصادی » آب و انرژی
رضا اردکانیان؛​

با وحشت آفرینی کمبود آب موافق نیستم

وزیر نیرو: من با وحشت آفرینی در زمینه کمبود آب موافق نیستم اما اینکه بگوییم مردم با همین شیوه ای که تا الان مصرف می کردید آب مصرف کنید اشکال ندارد و ما می توانیم این بد مصرفی را ادامه بدهیم درست نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛​ رضا اردکانیان در حاشیه مراسم افتتاحیه سومین جشنواره توانمندی های بهره برداری و نگهداری در صنعت آب و فاضلاب کشور افزود: اگر به مردم بگوییم ما می توانیم آب شما را با شیرین کردن آب دریا و باروری ابرها و انتقال آب از صدها کیلومتر دورتر و استحصال آب ژرف تامین کنیم و یک کلمه نگوییم شیوه مصرف را باید در کشاورزی، شرب و صنعت عوض کرد مانند این است که آبی که در طول ماهها و سالها بدست آورده ایم را در مشک سوراخ بریزیم.

اردکانیان گفت: این موضوع پیش از آنکه به اقتدار سیاسی نیاز داشته باشد به یک مفاهمه با مردم نیاز دارد و باید به مردم اطلاعات دقیق منتقل شود.

وی افزود: اگر مردم بدانند فقط با کشت مناسب و نکاشتن هندوانه در مناطق کم آب و صادر نکردن آن به مناطق دیگر و در پیش گرفتن الگوها و شیوه های مناسب کشت می توانند ده درصد بهره وری آب را بهبود ببخشند این رقم بیش از اندازه مصرف آب در بخش شرب، صنعت و بهداشت خواهد بود.

اردکانیان گفت: البته اینها به این معنی نیست که به فکر تامین آبهای جدید نیستیم بلکه با استفاده از تکنولوژی جدید ابرها را بارور می کنیم، آبهای دریا را شیرین می کنیم، برای استحصال آبهای ژرف مطالعه خواهیم کرد اما این به قیمت تغییر ندادن شیوه مصرف فعلی نباید تمام شود.

وزیر نیرو در پاسخ به این سوال که افزایش 7 درصدی قیمت آب فاصله زیادی با قیمت تمام شده دارد افزود: به قول یک نفر که این رقم را محاسبه کرده و گفته با افزایش 7 درصدی قیمت آب سهم هر شهروند از این افزایش قیمت به اندازه پول یک نان بربری است.

وی گفت: من موافق گران شدن قیمت آب نیستم، من می گویم هر چه باید قیمت خودش را پیدا کند و اگر ارزانی هر کالایی موجب مصرف بی رویه شود صحیح نیست چون مردم بعدها هزینه بیشتری پرداخت خواهند کرد.
اردکانیان افزود: سعی می کنیم با مردم بیشتر صحبت کنیم تا اصلاح قیمت بیش از هر چیز با هدف اثرگذاری روی اصلاح مصرف صورت گیرد.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به کمبود بارشها آیا از تجربیات بین المللی در این زمینه استفاده می کنیم؟­ افزود: در حال حاضر شرکت ها و کشورهایی برای انتقال تجربه خود اعلام آمادگی کردند و علاقه خود را نشان دادند، بحث هایی در این زمینه نیز انجام شده که در آینده به آن می پردازیم.

وزیر نیرو افزود: سومین جشنواره توانمندی های بهره برداری و نگهداری در صنعت آب و فاضلاب کشور فرصتی است تا شرکت ها تجربیات خود را به نمایش بگذارند و در آن مشکلات خود را بیان کنند و وزارت نیرو نیز از این فرصت استفاده می کند که با شناخت توانمندی این شرکت ها سفارش کار بیشتری به آنها محول کند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)