• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۱۲۹۵
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۵:۵۸
بین الملل » تحلیلی

تجويز ترامپ براي درمان مشکلات تجاري آمريکا و چين بي فايده است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ کارشناس ارشد آمريکا در امور چين ضمن بي نتيجه خواندن نسخه هاي رئيس جمهور آمريکا براي درمان مشکلات تجاري اين کشور معتقد است پيش بيني هاي مناقشات تجاري با چين نيز به ضرر آمريکا خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري شين هوا از سيليکون ولي آمريکا، چاس فريمن با دهها سال تجربه در مناسبات دوجانبه گفت« به نظر مي رسد آمريکا مشکلات تجاري را اشتباهي تشخيص داده و بهمين دليل تجويز وي براي درمان اينگونه مشکلات بيفايده است و آنچه که ترامپ انجام مي دهد صرفا سبب خسارات به آمريکا و ديگر کشورها و بيشتر از همه به چين خواهد بود.»
­پژوهشگر ارشد مرکز مطالعات واستون وابسته به دانشگاه براون درکنفرانس سالانه کميته c100 گروه برجسته آمريکا و چين افزود، آمريکا و چين به اندازه کافي جهاني، پويا و متنفد شده اند که بتوانند بدون ورشکست کردن يکديگر و حاميان آنها از يکديگر جدا شوند.
فريمن، دستيار سابق وزير دفاع آمريکا خاطر نشان کرد، دلايل زيادي براي تلاش آمريکا جهت مناسبات همکاري با چين رو به گسترش وجود دارد اما، دولت ترامپ تصميم گرفته که با برخورد نظامي و اقتصادي با پکن مقابله کند.
وي خاطر نشان کرد،اينکه آمريکايي ها بيش از آنچه که پس انداز و ذخيره کنند مصرف مي کنند به اين معناست که آمريکايي ها بيش از توليد نيز وارد مي کنند که چنين روشي سبب کسري تجاري مي شود.عجيب تر اينکه اقدامات دولت ترامپ به کسري بودجه منجر خواهد شد.
وي با اشاره به کاهش درآمدهاي مالياتي و جبران کسري بودجه در منابع پژوهش نظامي ، توسعه و خريد کالا افزود، اينگونه اقدامات حتي سبب کاهش نرخ ذخيره ملي و تورم براي خدمات و اجناس داخلي مي شودو روند واردات رفته رفته افزايش خواهد يافت.
اين کارشناس ارشد آمريکايي در حوزه چين افزود، مازاد تجاري چين با آمريکا دوباره رو به افزايش است در حالي که مازاد پکن با ديگر کشورهاي جهان سير نزولي دارد.
وي معتقد است ماداميکه آمريکايي ها ميزان ذخاير ملي را با بالابردن ماليات افزايش ندهند و با کاهش رکود نيز افزايش مصرف را متوقف نکنند، کسري تجاري مطمئنا سير صعودي خواهد داشت.
اظهارات اين کارشناس ارشد اقتصادي درحالي منتشر مي شود که تنش هاي تجاري دو اقتصاد بزرگ جهاني در ماههاي اخير شدت يافته است.
از اينرو، صدها نفر از محققان برجسته در امور اقتصادي، تجاري و فن آوري به منظور بررسي مناسبات تجاري چين و آمريکا و همچنين ابتکار پيشنهادي کمربند و جاده چين در کنفرانس دو روزه و سالانه C100 شرکت کردند.
جين ليکوان، رئيس بانک زيرساخت توسعه آسيا و گري لاک و مکس باکوس دو نفر از سفراي سابق آمريکا در چين قرار است در اين باره سخنراني کنند.
کنفرانس « سيليکون ولي: پل ارتباطي آمريکا و چين» همچنين تمرکز بر دستاوردهاي فن آوري کار آفريني ، هوش مصنوعي بر نقش و جايگاه سيليکون ولي و آمريکايي هاي چيني تبار به عنوان پل ارتباطي بين دو کشور تاکيد مي کند.
کميته C100 که در سال 1990 تاسيس شد و مرکز آن در نيويورک است سازماني غير انتفاعي است و شامل شخصيت ها و مقامات برجسته آمريکايي چيني تبار در امور دولتي ، دانشگاهي و هنر مي شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سی ام آبان ۱۴۰۴)
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
سفر رئیس جمهور به قزوین
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)