پخش زنده
امروز: -
وزیر بهداشت درمان و اموزش پزشکی گفت:نشاط دانشجویان یعنی زنده بودن دانشگاه وپویایی کشور ؛ کسانی که به دنبال آگاه کردن جوانان هستند دوستان واقعی انها و دوستدار آینده ایران هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سید حسن قاضی زاده هاشمی در ایین اختتامیه نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ افزود:نشاط دانشجویان یعنی دانشگاه زنده است و زنده بودن دانشگاه پویایی کشور را نوید می دهد
وی ادامه داد: کسانی که به دنبال آگاه کردن جوانان هستند دوستان واقعی جوانان و دوستدار آینده ایران هستند. از همه کسانی که در دانشگاه ها برای پر نشاط بودن دانشجویان تلاش می کنند و از همه افراد در معاونت فرهنگی و دانشجویی و دانشگاه هایی که در جشنواره حضور داشتندتشکر می کنم.
وزیر بهداشت درمان و اموزش پزشکی گفت: برای سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در تهران که در زمانی که در سالن بودم نامشان را در میان برگزیدگان نشنیدم متاسفم. می دانم که تبریز معاونت دانشجویی پر تلاشی دارد. جزو گروه های اولین در برگزیده ها بود و انتظار هست در همه دانشگاه ها چنین اتفاقی بیافتد. این که از دانشگاه های شهرهایی غیر از تهران در جشنواره شرکت می کنند، بسیار جالب است.
وی گفت: در این که افراد چند بعدی در پزشکی موفق ترند هیچ تردیدی نیست. زیرا یکی از جلوه های مهم در زندگی هنر است و شما بسیار هنرمندید که به این بعد توجه دارید.امیدوارم در دوره بعد شاهد نمایش اثار با کیفیت تری باشیم
در ایین پایانی نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ از برگزیدگان بخش های مختلف از جمله فیلم کوتاه داستانی، مستند، پویانمایی، پوستر، عکاسی و تجسمی تجلیل شد.
این جشنواره به دبیری امیر الله گانی از ۱۴ تا ۱۹ اردیبهشت در پردیس تئاتر تهران میزبان علاقه مندانش است.