• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۳۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۸
بین الملل » تحلیلی

رئيس جمهور ايتاليا بر تشکيل دولت بي طرف تاکيد کرد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلويزيوني راي نيوز ايتاليا ؛ در پي ناکامي هاي احزاب ايتاليا در دستيابي به توافقي در خصوص تشکيل دولت آتي در اين کشور، رئيس جمهور ايتاليا يک دولت «بي طرف» را به منظور اداره امور کشور، تشکيل خواهد داد.

ايتاليا در انتظار اعلام نظر نهاد رياست جمهوري اين کشور در خصوص تشکيل يک دولت «بي طرف» به منظور اداره امور کشور است. اين دولت تا زمان برگزاري انتخابات جديد در اين کشور، به کار خود ادامه خواهد داد.
اين در حالي است که دو حزب «اتحاديه شمال»‌ و «جنبش پنج ستاره» ايتاليا با اين تصميم «سرجو ماتارلا» رئيس جمهور ايتاليا مخالفت کرده اند و بر رد آن اصرار دارند. اما «متئو سالويني» رئيس حزب اتحاديه شمال در حال وارد آوردن فشار به هم پيمان خود «سيلويو برلوسکني» رهبر حزب «فورتسا ايتاليا» و نخست وزير اسبق اين کشور است تا او را در خصوص توافق با «لوئيجي دي ماايو» رئيس حزب جنبش پنج ستاره، به منظور تشکيل دولت آتي ايتاليا، متقاعد کند.
لوئجي دي ماايو نيز با اعلام نظر مخالف خود درخصوص تشکيل دولت موقت بي طرف، اعلام کرد تا آخرين لحظه تلاش خواهم کرد دولتي «سياسي» را در ايتاليا تشکيل دهم. در عين حال، رئيس حزب جنبش پنج ستاره ايتاليا تاکيد کرد در صورت برگزاري دوباره انتخابات در ايتاليا در ماه ژوئيه سال 2018 ميلادي، با آن موافق هستم و خود را پيشتاز در تبليغات انتخاباتي مي بينم.
يادآور مي شود، مردم ايتاليا در حالي در تاريخ چهارم ماه مارس سال 2018 ميلادي به منظور شرکت در انتخابات پارلماني و مجلس سناي اين کشور در پاي صندوق هاي راي حاضر شدند تا در نهايت نخست وزير آتي ايتاليا نيز انتخاب شود که هيچ کدام از احزاب چپ يا راست موفق به کسب اکثريت آراي مردم و تشکيل کابينه نشدند. اما در اين ميان، دو حزب «جنبش پنج ستاره» و «اتحاديه شمال» (با ائتلاف با برخي ديگر از احزاب) بيشترين آراي مردمي را به خود اختصاص داده اند که آن هم فقط با ائتلاف با يک حزب ديگر (حزب مردم سالاري) مي توانند نخست وزير ايتاليا را تعيين و کابينه را تشکيل دهند. در غير اين صورت، موضوع تصميم گيري رئيس جمهور و يا برگزاري دوباره انتخابات مطرح خواهد شد. اما در اين ميان، «سرجو ماتارلا» رئيس جمهور ايتاليا، چند روز پيش (خانم) «ماريا اليزابتا آلبرتي کازلاتي» رئيس مجلس سناي اين کشور را مامور بررسي شرايط و امکان تفاهم ميان اين دو حزب و در ادامه، امکان تشکيل دولت و در نهايت تشکيل کابينه، کرد. ماتارلا پس از دريافت نتيجه بررسي هاي کازلاتي، چند روز پيش، به «روبرتو فيکو» رئيس مجلس نمايندگان نيز ماموريت داد در خصوص تشکيل دولت آتي ايتاليا تلاش و نتيجه تلاش هاي خود را به رئيس جمهور اعلام کند. ماموريتي که نتيجه اي با خود به همراه نداشته است!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اکران فیلم‌های شانزدهمین جشنواره فیلم فجر در اصفهان
امام زمان (عج) تهاجم دشمن را نظارت می‌کنند
ایرانِ امام زمان
توزیع یک تن گوشفیل نذری در اصفهان
جشن نیمه شعبان در سراسر کشور
حقوق بشر به سبک پهلوی
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اهدای  ۳۸۶ واحد خون در سالروز مولود حضرت مهدی(عج)
ریختن مواد سمی روی اراضی جنوب لبنان از سوی اسرائیل جنایت است
گشایش ششمین نمایشگاه مد و لباس فردخت در کاشان
با امید از پس همه کارها بر می‌آییم
حمایت مصر از راهکار‌های سیاسی حل اختلاف ایران - آمریکا
افتتاح و آغاز ۷ طرح عمرانی همزمان با دهه فجر در همدان
مسجد مقدس جمکران میزبان جمعیت میلیونی عاشقان امام زمان (عج)
افتتاح ۲۸ طرح خدماتی در بخش‌های دابودشت و دشت سر آمل
تمرکز استان بر فرآوری مواد معدنی و ایجاد ارزش افزوده است
بهره برداری دو خانه بهداشت در حاجی‌آباد
پخش گزارش بازدید سرلشکر موسوی از یگان موشکی سپاه از خبر ۲۰:۳۰
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۳ طرح برق‌رسانی در استان بوشهر
شهادت یک سرباز در شهرستان گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)