• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۵۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۷
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در مقایسه با دوره قبل؛

افزایش ۱۵ درصدی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب

قائم مقام نمایشگاه کتاب: روزانه صد‌ها نفر بازدید کننده داشتیم که نسبت به دوره قبل رشد قابل قبولی داشته است.

افزایش ۱۵ درصدی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتابامیر مسعود شهرام نیا در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: در مهمانی کتاب امسال، روزانه صد‌ها نفر بازدید کننده داشته ایم که نسبت به دو دوره قبل که نمایشگاه کتاب در «شهر آفتاب» برگزار شد، رشد قابل قبولی را احساس کردیم.

وی گفت: امسال هم آمار بازدید کننده افزایش پیدا کرد و هم آمار فروش بیشتر شد، به طوری که روزانه بین ۵ تا ۱۰ درصد، میزان فروش نسبت به سال قبل افزایش یافت.

شهرام نیا درباره وجوه بین المللی نمایشگاه کتاب افزود: نمایشگاه امسال با حضور ۵۳ کشور مهمان، قدم‌های مثبت و ارزشمندی را برداشت.

قائم مقام نمایشگاه کتاب گفت: ۵۰۰ ناشر خارجی با حضور در ۱۳۰ غرفه کتاب‌های خود را عرضه کردند و بخشی از آن‌ها هم در کمیته بین الملل حضور داشتند.

وی با اشاره به این که کشور مهمان امسال، صربستان بود، افزود: یک هیات ۳۵ نفره از صربستان شامل وزیر فرهنگ صربستان، مدیران فرهنگی، نویسندگان، ناشران و هنرمندان این کشور به نمایشگاه آمدند.

شهرام نیا گفت: شهر مهمان نمایشگاه هم، شهر تونس بود که با یک هیات ۱۸ نفره از معاون فرهنگ تا هنرمندان و نویسندگان این شهر، در نمایشگاه حضور پیدا کردند.

قائم مقام نمایشگاه کتاب افزود: امسال، مهمانانی از کشور‌های دیگر هم به نمایشگاه آمدند که از آن جمله می‌توان به مهمانانی از کشور‌های ایتالیا و مجارستان اشاره کرد.

وی گفت: موضوع «بورسیه نمایشگاه کتاب»، امسال به صورت خوب و پررنگی استمرار پیدا کرد و ده نفر از کسانی که به ترویج کتاب ایرانی در بازار جهانی کمک کردند به نمایشگاه آمدند.

شهرام نیا با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی در نمایشگاه کتاب افزود: امسال بسیاری از چهره‌های سرشناس فرهنگی در نمایشگاه حاضر شدند و برنامه‌های مناسبتی زیادی هم برگزار شد.

وی در خصوص وجه نمایشگاهی و فروشگاهی نمایشگاه گفت: این موضوع قابل انکار نیست که وجه نمایشگاهی نمایشگاه کتاب همیشه از وجه فروشگاهی آن پر رنگ‌تر است و ما هم قصد کمرنگ کردن آن را نداریم، چون حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد گردش مالی صنعت نشر ما در نمایشگاه اتفاق می‌افتد.

قائم مقام نمایشگاه کتاب افزود: اگر فروش کتاب ناشران در طول سال حدود هزارمیلیارد تومان باشد، ۱۳۰ میلیارد آن در نمایشگاه اتفاق می‌افتد.

وی گفت: امروز صنعت نشر ما با گرفتاری‌ها و مشکلات اقتصادی مالی زیادی مواجه است و کمک نقدی نمایشکاه هم بسیار با ارزش است، ولی ما سعی کردیم در کنار آن به وجه فرهنگی نمایشگاه هم بپردازیم.

شهرام نیا در خصوص خلوت بودن برخی نشست‌ها افزود: نشست‌های تخصصی نمایشگاه گاهی به صورت خلوت و گاهی هم با ازدحام مراجعان روبرو بود، اما برای ما موضوع مهم «رسانه‌ای شدن» این نشست هاست که کمک می‌کند مباحث مختلف صنعت نشر مسئله جامعه و موضوع رسانه‌ها قرار بگیرد.

نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عصر امروز در مصلی به کار خود پایان می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان یازدهمین کنگره ملی شعر بسیج در زنجان
ممنوعیت تردد مرزنشینان از مرز تمرچین
نایب قهرمانی ورزشکار کردستانی در مسابقات پاراگلایدر
امضای تفاهم نامه آبرسانی به ۹۰۰ روستای دارای تنش آبی در آذربایجان غربی
کاهش ذخایر آب سد‌های استان بوشهر
دانشجویان امروز، افسران جنگ نرم فردا هستند
آسمانی شدن مادر شهید والامقام حسینعلی جعفری
صعود کوهنوردان قمی به قله شیرباد «بام خراسان»
حمایت از نخبگان ، دغدغه مشترک همه مسئولان
گره ترافیکی حرم حضرت عبدالعظیم و بازار قدیم ری باز می‌شود
دعوت چهار کشتی گیر نونهال کردستانی به اردوی تیم ملی
گشایش نمایشگاه کوچه‌های بنی‌هاشم در دیزج‌دیز خوی
برگزاری مسابقات ورزش های الکترونیک
۷۰۰ هزار نفر عوامل اجرایی در تدارک برگزاری انتخابات شورا‌ها
قاتل خاموش در میانه جان یک نفر را گرفت
اعلام ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته کتاب
دو خانه تاریخی دامغان به سرمایه‌گذار واگذار شد
آخرین قطعه لوله‌گذاری طرح انتقال آب به شهر‌های شمالی کرمان
مصدوم شدن 6 نفر در تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب‌آهن
اعزام ۱۴۰۰ نفر از دانش آموزان آذربایجان غربی به مناطق عملیاتی جنوب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)