• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۵۸۲۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در همایش بین المللی سیاست گذاری اجتماعی در جهان اسلام؛

نمی‌توانیم فقر را نادیده بگیریم

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما نمی‌توانیم فقر را نادیده بگیریم، محدود کردن فقر، مطلوب و جزو برنامه‌های ماست.

نمی‌توانیم فقر را نادیده بگیریمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی ربیعی در همایش بین المللی سیاست گذاری اجتماعی در جهان اسلام که در دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، افزود: ما در زمینه سیاست گذاری اجتماعی نیازمند هم افزایی هستیم، چون معتقدیم فقدان سیاست گذاری اجتماعی در کشور‌هایی مانند ایران آثار منفی بر جای می‌گذارد.

وی با بیان اینکه اغلب کشور‌ها مانند ایران در اثر فقدان سیاست‌ها به پدیده از دست دادن محدوده رو به رو هستند، گفت: در کشور ما بر اثر یک سیاست غلط سالانه بیش از ۴۴ هزار میلیارد تومان به یارانه اختصاص یافت و این در حالی است که نه فقر و نه بی عدالتی هیچکدام برطرف نشد و من به عنوان وزیر رفاه باید بگویم که سالانه ۲۰ هزار میلیارد تومان در حوزه اجتماعی هزینه می‌شود، بنابراین باید در سیاست گذاری‌های اجتماعی تجدید نظر شود.

ربیعی به برخی از اثرات نبود سیاست‌های اجتماعی اشاره کرد و افزود: از دست دادن منابع، بی ثباتی، خدشه دار شدن امنیت اجتماعی، نا کار آمدی در حل مسائل، کاهش رضایت مندی اجتماعی در زنان و اقوام از جمله اثرات فقدان سیاست‌های اجتماعی به شمار می‌رود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه گفت: مسأله ثبات اجتماعی یک مسئله مهم است و به عنوان یک عارضه سیاست اجتماعی می‌توان به آن اشاره کرد.

وی به یکی از فقدان‌های سیاستگذاری اجتماعی (نا کار آمدی در حل مسائل) اشاره کرد و افزود: توسعه بدون سیاست اجتماعی در هر جامعه‌ای شکست می‌خورد و ما به دنبال برنامه توسعه حرکت می‌کنیم.

ربیعی ادامه داد: هرگونه سیاست توسعه بدون سیاست اجتماعی محکوم به بحران است و جامعه با سیاست‌های اجتماعی مناسب، شتاب بیشتری خواهد داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره کاهش رضایت مندی اجتماعی در زنان به عنوان یکی دیگر از فقدان‌های سیاست گذاری اجتماعی گفت: مسأله زن یکی از مسائل بسیار اساسی است که باید به عنوان یکی از ضرورت‌های سیاست گذاری اجتماعی بر آن تأکید شود.

وی با بیان اینکه با توجه به فرهنگ و جمعیت باید سیاست گذاری صورت گیرد گفت: جمعیت بالا و جوانی جمعیت یکی از مسائلی است که به سیاست‌های اجتماعی جهت می‌دهد.

ربیعی ادامه داد: ما هنوز در کشور بحران صنعتی شدن را تجربه می‌کنیم، اما با مسائل پسا صنعتی روبه رو هستیم.

وی گفت: ما در سیاست‌های توسعه‌ای نیازمند سیاست گذاری عدالت هستیم و معتقدم هر چه به سمت عام گرایی ارزش‌ها برویم موفق‌تر عمل می‌کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش مبارزه با فقر در سیاست‌های اجتماعی تاکید کرد: ما نمی‌توانیم فقر را نادیده بگیریم، محدود کردن فقر، مطلوب و جزو برنامه‌های ماست.

وی افزود: در سال ۹۶ و ۹۷ حدود ۱۱ میلیون نفر، ۸۰ درصد، حداقل دستمزد خود را دریافت کردند، بنابراین ۳ میلیارد دلار برای اشتغال روستایی برای مبارزه با فقر اختصاص دادیم و آن را در وزارت کار دنبال می‌کنیم.

ربیعی به بحث درمان اشاره کرد و گفت: در موضوع درمان برنامه داریم که همه ایرانیان دفترچه بیمه ندارند و موضوع فقر غذایی حدود ۱۱ میلیون ایرانی و کودک را پیگیری می‌کنیم، هرچند می‌دانیم این سیاست گذاری‌ها کافی نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)