• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۷۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در نشست خبری؛

جراحی‌ زیبایی عامل هزینه‌های کمرشکن سلامت

سخنگوی وزارت بهداشت: عمل‌های جراحی زیبایی از عوامل اصلی هزینه‌های کمرشکن سلامت است.

جراحی‌های زیبایی عامل هزینه‌های کمرشکن سلامتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ایرج حریرچی در نشست خبری با اصحاب رسانه در محل وزارت بهداشت گفت: عمل‌های جراحی زیبایی از عوامل اصلی هزینه‌های کمرشکن سلامت است که برخلاف تصورات قشر با درآمد بالای جامعه بیشتر دچار آن می‌شود، چون تقاضای القایی بالاتری دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در ۴۰ سال گذشته جمعیت چاق دنیا ۳ برابر شده است و اکنون ۶ درصد دختران و ۸ درصد پسران چاق هستند.

وی گفت: اضافه وزن و چاقی با ۱۳ سرطان ارتباط مستقیم دارد و هر قدر چاقی بیشتر شود ابتلا به سرطان هم بیشتر است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ۵۵ درصد سرطان‌های زنان و ۲۴ درصد سرطان‌های مردان در ایران بطور مستقیم با چاقی و اضافه وزن ارتباط دارد.

برای اعزام دختران شین آباد به خارج از کشور تصمیمی گرفته نشده است

وی گفت: اعزام بیماران برای ادامه روند درمان در خارج از کشور با تصمیم شورای عالی پزشکی صورت می‌پذیرد که درباره دختران حادثه دیده شین آباد هنوز پرونده‌ای در این شورا مطرح نشده است.

حریرچی افزود: ما برای درمان این دانش آموزان یکی از بهترین بیمارستان‌ها را مأمور کرده‌ایم، خدمات رایگان به آن‌ها ارائه می‌شود و درعین حال پزشک فوق تخصصی نیز اقدامات درمانی‌شان را پیگیری می‌کند؛ اکنون این دختران تحت نظر پزشک فوق تخصص درمان می‌شوند.

وی درباره نگرانی‌ها مبنی بر کمبود برخی اقلام دارویی به علت افزایش نرخ ارز و خروج آمریکا از برجام گفت: تعدادی اندک می‌خواهند از شرایط سخت احتمالی، سوء استفاده کنند و از آب گل آلود ماهی بگیرند، اما به طور قطع با آن‌ها برخورد قانونی می‌کنیم.

حریرچی افزود: ترامپ ۶ روز پیش تصمیمش را در خصوص خروج از برجام اعلام کرد و این تصمیم ۳ ماه دیگر اجرا می‌شود، اکنون برخی می‌خواهند از این وضع سوء استفاده کنند.

وی ادامه داد: ما جلسات متعددی را در این حوزه برگزار کرده‌ایم و رئیس سازمان غذا و دارو نیز هر روز با بانک مرکزی و وزارت بهداشت جلسه دارد، در این ۶ روزه نه اقدامی برای واردات مواد اولیه انجام داده‌ایم و نه اتفاق جدیدی افتاده است، خوشبختانه اکثر واردکنندگان و تولیدکنندگان دارو با ما به توافق رسیده‌اند.

حریرچی گفت: البته در مواردی می‌بینیم که صحبت‌هایی مبنی بر کمبود اقلام دارویی و یا تجهیزات پزشکی با استدلال‌های نادرست مطرح می‌شود؛ نمی‌شود که با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی جنسی را وارد کرد و بعد بخواهیم با قیمت بالاتر آن را بفروشیم؛ بنابراین در برخی موارد اعلام می‌شود ما باید دارو را جایگزین کنیم و آن را به قمیت جدید بفروشیم؛ کسی که با دلار مشخصی جنسی را آورده است نمی‌تواند آن را با قیمت جدید بفروشد، این درحالی است که در ژاپن بعد از بروز سونامی فروشندگان قیمت‌هایشان را کاهش دادند، در کشور ما که اتفاقی رخ نداده است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره وضع دارو‌های OTC افزود: قرار بود این دارو‌ها برای افراد غیر بیمار خاص و غیر کودک از تحت پوشش بیمه خارج شود که این موضوع در شورای عالی بیمه تصویب شد، اما هنوز برای عملیاتی شدن به طور نهایی تصویب نشده است.

حریرچی در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان گفت: یکی از موضوعاتی که در این ماه مطرح می‌شود عادت نادرست غذایی در این ماه است؛ به طوری که می‌بینیم درصدی از افراد جامعه ما در ماه رمضان چاق می‌شوند، اما باید در این ماه وعده افطاری و سحری را طوری تنظیم کنیم که مقدار مناسبی غذا دریافت کنیم، همچنین ترکیب غذا‌ها باید درست باشد و پرخوری هم نکنیم، بنابر این می‌توان از این ماه علاوه بر استفاده معنوی، در راستای کاهش اضافه وزن و چاقی نیز استفاده کرد.

وی درباره نایاب شدن آمپول ایمنوگلوبولین نیز افزود: از آنجایی که این آمپول را یک شرکت وارد می‌کرد و مقداری در انتقال ارز دچار مشکل شد، مشکلاتی رخ داد، اما به این مشکلات رسیدگی شد و در حال حاضر مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

حریرچی گفت: در عین حال به نظر می‌رسد افرادی که دلسوزند نباید این افکار را از طریق رسانه اعلام کنند، بلکه این مشکل را با ما در میان بگذارند تا آن را حل کنیم، باید توجه کرد که سالانه یک و نیم میلیون زایمان در کشور انجام می‌شود و با انتشار چنین اخباری اضطراب برای این خانواده‌ها ایجاد خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)