بررسی مشکلات خانواده های ایثارگر اردکان
مديرکل بنياد شهيد و امور ایثارگران استان یزد گفت: بیشترین مشکلات مطرح شده مربوط به اشتغال خانواده ایثارگران است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز یزد؛ مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان درديداري مشکلات خانواده جانبازان، ايثارگران و شهداي اردکان را بررسي کرد.
ابراهیمی از جمله اهداف پيشروي بنياد شهيد استان را اشتغالزایی عنوان کرد و افزود: بیشترین مشکلات مطرح شده مربوط به اشتغال است و در تلاش هستیم با یک برنامه ریزی خاص این مشکل را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سه سال ست که هرهفته به یکی از شهرستانهای استان مراجعه می کند و به بررسی مشکلات خانواده های جانبازان ايثارگران و شهدا می پردازد.
ديدار با خانواده ي شهيد ناصرصالحي و جانباز متوفي جلال محمدرضايي ازبرنامه هاي امروز مدير کل بنياد شهيد استان در اردکان بود.