• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۸۴۶۸
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

حرکت پرشتاب ایران در موضوع مالکیت معنوی

وزیر دادگستری: موضوع مالکیت معنوی در کشور ما در سال های اخیر حرکت رو به جلو و پرشتاب داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ سیدعلیرضا آوایی در دیدار مدیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری افزود: موضوع مالکیت معنوی و فکری هم در معارف دینی ما جایگاه رفیعی دارد و هم امری کاملاً عقلی و اخلاقی و موجبات توسعه اقتصاد کشورها را فراهم می کند.
وی با اشاره به اقدامات وزارت دادگستری در این باره گفت: دو هفته پیش با حضور نمایندگان سازمان جهانی مالکیت فکری دوره های آموزشی در این زمینه برای 48 نفر از نمایندگان دستگاه های اجرایی برگزار شد.
آوایی آمادگی این وزارتخانه ها را برای همکاری هرچه بیشتر با این سازمان جهانی اعلام کرد و گفت: معتقدیم کارهای جزیره ای چه درون کشور و چه منفک شدن از مجامع بین المللی چیزی جز ضرر برای کشورها نخواهد داشت.
وی گفت: امروز جامعه بشری به دهکده جهانی تبدیل شده است و همه از هم تأثیر می پذیرند و علت هم این است که بشریت مشکلات همسو و شبیه هم دارند و راه حل ها هم نزدیک است .
­وزیر دادگستری گفت: در ایران در بحث مالکیت فکری اقدامات گسترده ای در حال انجام داریم و هم اکنون بیش از 700 فارغ التحصیل رشته حقوق مالکیت فکری از دانشگاه های کشورمان در دوره های کارشناسی ارشد مدرک گرفته اند و همین موضوع توجه ما را اثبات می کند.
وی از فرانسیس گری مدیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری درخواست کرد کارگاه های آموزشی مشترک بیشتری برگزار شود. قطعاً برگزاری این کارگاه ها موجبات رشد اقتصادی ما را فراهم خواهد کرد.
وزیر دادگستری درخواست کرد: برای توسعه داوری و روش های جایگزین برای حل و فصل اختلافات در حوزه مالکیت فکری بیشتر اقدام شود.
فرانسیس گری هم پس از سخنان وزیر از اقدامات رو به رشد ایران در حوزه مالکیت فکری قدردانی کرد.
وی افزود: شاهد تغییر بزرگ جغرافیایی هستم و هم اکنون آسیا صاحب 65 درصد ثبت موارد مالکیت معنوی است و ایران هم در این ارتباط حرکت رو به رشدی داشته است.
مدیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایتو) گفت: هم اکنون در حوزه مالکیت های فکری رقابت های شدیدی میان چین و امریکا و همچنین رقابت های شدیدی میان سامسونگ و اپل وجود دارد.

وزیر دادگستری: از اسرائیل توقعی غیر از جنایت نیست
وزیر دادگستری گفت:: همه به شنیدن جنایات رژیم صهیونیستی عادت کرده اند و از این رژیم بجز این هیچ توقعی نیست.
سیدعلیرضا آوایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره جنایات اخیر رژیم صهیونیستی وشهادت جمعی از فلسطینیان افزود: موضوع حقوق بشر متاسفانه به ابزار و موضوعی سیاسی تبدیل شده است در حالی که حقوق بشر نه تنها در دین بلکه در همه ادیان اسلامی موضوعی مقدس و ریشه دار است.
وی افزود: این موضوع مهم را برخی کشور‌های سلطه در این حد تنزل داده اند به این ترتیب که اگر با کشوری مشکل داشته باشند و در جهت منافعشان نباشد؛ کمترین اتفاق، چنان بزرگنمایی می‌شود که گوش عالم را کر می‌کند و جایی هم که هماهنگی سیاست هاست نه ۵۰ نفر و نه ۱۰۰ نفر و بلکه اگر ۵۰۰ هزار نفر هم کشته شوند هیچ صدایی از این کشور‌ها بلند نمی‌شود.
وزیر دادگستری گفت: این برای بشریت، حاکمان و برای کشور‌هایی که این مشی را دارند بسیار بد است و آینده درباره این‌ها قضاوت می‌کند.
آوایی با اشاره به جنایات اخیر صهیونیست‌ها گفت: هویت، ​ماهیت و مشی سیاست‌های این رژیم بر اساس ترور و کشتار است و حتی این سیاست خود را ابراز هم می‌کنند.
وی افزود: کشور‌هایی که نه تنها ادعای دفاع از حقوق بشر بلکه ادعای دفاع از حقوق حیوانات را سر می‌دهند، وقتی با این گونه جنایات و کشتار انسان‌ها مواجه می‌شوند وقتی می‌بینند این کشتار مربوط به انسان‌های این منطقه است هیچ واکنشی نشان نمی‌دهند.
وزیر دادگستری گفت:: برای این کشور‌های مدعی حقوق بشر که فرهیختگان و انسان دوستانی در کشورهایشان حضور دارند، اینگونه مواضع بسیار زشت است و جای تاسف است برای همه انسان‌های حق طلب و آزادیخواه که با این کشتار‌ها که در یمن و فلسطین صورت می‌گیرد، برخورد‌های دوگانه و مشمئز کننده داشته باشد.
وی درباره لزوم حمایت از ملت مظلوم فلسطین گفت:: فلسطینیان تعدادی انسان‌های مسلمان، مظلوم و آواره هستند که در ناامنی به سر می‌برند و سرزمین شان را گرفته اند و هر تعداد را که بخواهند می‌کشند و به شهادت می‌رسانند و مزارع شان را آتش می‌زنند و خانه هایشان را خراب می‌کنند و در این شرایط مگر می‌شود مسلمانی در مواجهه با این مظلومان بی تفاوت باشد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
معرفی برترین های نمایش صحنه ای و خیابانی
خبر‌هایی از تشییع شهید گمنام در میامی
پیچیدن شمیم عطر شهدای گمنام در شهر‌های مختلف لرستان
داماشی‌ها بدون تمرین به استقبال دیدار با مس کرمان رفتند
ممنوعیت فعالیت در فضای باز مدارس اصفهان و شهرهای مجاور
اهدای ۲۰ سرویس چینی به نوعروسان مبارکه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)