• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۱۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷
اجتماعی » محیط زیست

عامل اصلی زنده گیری توله یوزپلنگ ایرانی از طبیعت شناسایی شد

در ادامه رسیدگی به پرونده زنده گیری یک توله یوزپلنگ ایرانی و در جریان تحقیقات مراجع قضایی و انتظامی عامل اصلی زنده گیری توله یوزپلنگ از طبیعت شناسایی شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل محیط زیست استان تهران ، دی ماه سال گذشته گروهی از قاچاقچیان حیات وحش که یک توله یوزپلنگ را از زیستگاه طبیعی جدا و به تهران منتقل کرده بودند با تلاش نیروهای یگان محیط زیست و پلیس امنیت استان تهران شناسایی شدند.
فرمانده یگان محیط زیست استان تهران در این باره گفت: پس از این ماجرا چهار متهم در رابطه با این پرونده به دادسرای ناحیه ۱۹ تهران معرفی شدند و پس از صدور قرار وثیقه تحقیقات قضایی از متهمان آغاز شد.
نقی میرزاکریمی اظهار داشت : متهمان همگی در جریان انتقال، نگهداری و خرید و فروش توله یوزپلنگ دست داشته اند اما هیچ یک عامل اصلی زنده گیری یوزپلنگ از طبیعت را معرفی نکرده و هر کدام تنها خرید یوزپلنگ از دیگری را قبول داشتند.
جهت شناسایی عامل اصلی زنده گیری یوزپلنگ از طبیعت، اولین متهم دستگیر شده به نام (ب) که حلقه نخست نقل و انتقال توله یوزپلنگ نیز بود تحت بازجویی قرار گرفت و ادعا نمود توله یوز را تعدادی از افراد محلی ساکن شهرستان جاجرم در استان خراسان شمالی از منطقه میاندشت زنده گیری نموده و پس از انتقال به تهران به وی فروخته اند.
با ارسال نیابت قضایی به دادگستری شهرستان جاجرم، تحقیقات گسترده ای توسط مرجع قضایی و حراست سازمان محیط زیست جهت شناسایی عاملین زنده گیری توله یوزپلنگ آغاز شد.
افرادی که (ب) بعنوان عاملین زنده گیری یوز معرفی کرده بود به دادسرا احضار و تحت بازپرسی قرار گرفتند اما هیچیک اتهام وارده را قبول نداشتند.
پس از تکمیل تحقیقات در جاجرم، پرونده مجددا به دادسرای ناحیه ۱۹ تهران ارسال و تحقیقات از (ب) و افرادی که در جاجرم توسط وی معرفی شده بودند توسط پلیس امنیت و یگان محیط زیست استان تهران ادامه یافت.
هنگامیکه (ب) با افراد محلی که ادعا می نمود یوز را از آنها گرفته است مواجه و روبرو شد در نهایت اعتراف کرد که زنده گیری یوز از طبیعت را خودش انجام داده است.
(ب) اهل شهرستان جاجرم ولی ساکن تهران است. این متهم با آشنایی قبلی که از منطقه داشته شخصا توله یوز را زنده گیری نموده و پس از انتقال به تهران با دریافت مبلغی حدود ۳۰ میلیون تومان به سایر متهمان پرونده فروخته بود.
پس از شناسایی عامل اصلی زنده گیری توله یوزپلنگ از طبیعت، مراحل بازپرسی به اتمام رسیده و با تکمیل تحقیقات در دادسرا پرونده با چهار متهم (ب)، (م) (ک) و (ف) جهت رسیدگی و صدور رای به دادگاه ارسال خواهد شد.
هر چهار متهم در جریان زنده گیری، انتقال به تهران، خرید و فروش و نگهداری توله یوزپلنگ دست داشته و از بابت جرایم مذکور محاکمه خواهند شد.
فرمانده یگان محیط زیست استان تهران در مورد اینکه آیا یک محیط بان در این ماجرا نقش داشته است؟ گفت: یکی از محیط بانان خراسان شمالی در این رابطه مظنون به همکاری با متهمان بود که در جریان تحقیقات صورت گرفته توسط پلیس امنیت و مقام قضایی به طور قطع مشخص شد که محیط بان هیچ جرمی مرتکب نشده و کوچک ترین دخالتی در این اقدام مجرمانه نداشته است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)