پخش زنده
امروز: -
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان : روزه داران در وعده سحری غذای مختصری مصرف کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، مسعود فیروزکوهی با تاکید بر اینکه پرخوری باعث بروز فشار در معده وعلائمی مانند سوء هاضمه، درد و نفخ معده می شود گفت: پرخوری در وعده سحر در ماه رمضان از احساس گرسنگی در ساعات انتهایی روز نمی کاهد .
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان افزود: مصرف غذاهایی که در آن برنج یا سیب زمینی، ماکارونی و نان وجود دارد سبب کم شدن حس گرسنگی در طول روز می شود.
وی تاکید کرد: در وعده سحری لازم است از مواد غذایی پروتئین دار مانند تخم مرغ، حبوبات، لبنیات و گوشت استفاده شود و بجای نوشیدن آب زیاد، میوه های آب دار مصرف کرد.
فیروزکوهی بر بیدار شدن روزه داران برای خورن سحری نیز تاکید کرد و افزود : نخوردن سحری در طولانی مدت باعث ضعف و بی حالی روزه دار و علائمی مانند سردرد، سرگیجه، افت قند خون و افت فشار می شود.
وی با بیان اینکه غذاهای دارای کربوهیدرات (مواد قندی) مانند برنج، ماکارونی و نان تامین کننده گلوکز مورد نیاز مغز هستند تاکید کرد: گلوکز به مدت هشت ساعت در بدن ذخیره می شود و خوردن مواد غذایی در سحر آن هم از نوع مواد کربوهیدراتی ضروری است.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان افزود: روز ه داران برای خوردن سحری زمان کافی درنظر بگیرند تا از ورود مقدار زیاد غذا و مایعات در زمانی کوتاه به معده و تجمع آن جلوگیری کنند .