• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۲۰۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال
اکثر بچه ها دوست دارند بمانند؛

ماهینی : بعضی صحبت ها ناراحتم می کند

هافبک پرسپولیس گفت: براساس تجربه ای که دارم فکر میکنم در حال حاضر رفتن از پرسپولیس به صلاح نیست و اکثر بچه ها دوست دارند بمانند.

ماهینی : بعضی صحبت ها ناراحتم می کندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما حسین ماهینی در گفتگویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به سوالاتی درباره تیم و شرایط خودش پاسخ داد.

قبل از هر چیز تبریک مجدد به خاطر صعود به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا. البته کار کمی سخت شد که عجیب بود، چون برتر از حریف خودتان بودید.

تیم حریف برای کسب حداقل امتیاز آمده بود. طبعا برنامه خودشان را روی پرس و دفاع متمرکز کرده بودند. دنبال وقت‌کشی و رسیدن به موفقیت با روش‌های غیر فوتبالی هم بودند. کارشناسان داوری هم نظرات خودشان را درباره این بازی گفته‌اند، ولی خدا را شکر که با تلاش بچه‌ها و حمایت هواداران توانستیم به هدفمان برسیم.

نتیجه بازی باعث شد، برتری پرسپولیس هم مورد توجه قرار نگیرد و دیدگاه‌ها بعضا منصفانه نبود.

بازی‌های حذفی با بازی‌های گروهی متفاوت است و استرس زیادی ایجاد می‌کند. ما در خانه الجزیره نه تنها کمتر از آنها نبودیم بلکه بهتر هم بازی کردیم ولی نتیجه طوری شد که حساسیت را برای بازی برگشت بالا برد. کار وقتی مشکل‌تر شد که نیمه اول نتوانستیم از برتری کامل خودمان استفاده کنیم و به گل نرسیدیم.

در این هفته‌های اخیر، تبی به راه افتاد که براساس آن، تیم‌های دیگری تمجید می‌شدند و پرسپولیس مورد نقد قرار می‌گرفت اما نظرات کارشناسان کنفدراسیون چیز دیگری می‌گفت از جمله اینکه، سه نفر از بچه‌ها در تیم منتخب قرار گرفتند؟

بچه‌ها در اکثر هفته‌ها به تیم منتخب راه پیدا می‌کنند. در این هفته هم سه نفر از بچه‌ها بودند. این مساله نشان می‌دهد پرسپولیس بازی سطح بالا و برتری را در این مرحله انجام داد ولی بعضی تمایل ندارند این واقعیات برای افکار عمومی و هواداران ما جا بیفتد.

به خود شما هم بپردازیم. این همه تغییر پست که یک جورهایی فداکاری به حساب می‌آید، باعث شد تا قضاوت‌های منصفانه‌ای درباره‌ات وجود نداشته باشد؟

فکر نمی‌کنم در لیگ برتر بازیکنی باشد که مثل من اینقدر تغییر پست داشته باشد. در هر بازی تقریبا پست عوض کردم ولی خودم با لفظ فداکاری از آن یاد نمی‌کنم. بر سر پرسپولیس و هیچ کس دیگری هم به خاطر این موضوع منت ندارم. این مسوولیت بر عهده من بود. خودم را موظف می‌دانم کاری که سرمربی و آقای برانکو می‌خواهد، اجرا کنم.

بعضی قضاوت‌ها و تحلیل‌ها ناراحتت نمی‌کند؟

بالاخره پست عوض کردن روی عملکرد تاثیر می‌گذارد و دیگران هم در تحلیل کردن دچار مشکل می‌شوند. فکر نمی‌کنم من سه هفته پیاپی در یک پست بازی کرده باشم. شرح وظایف هر پست هم فرق می‌کند. بازی در چپ، راست و وسط متفاوت است. بازی در خط دفاع و هافبک هم فرق می‌کند.فقط دوست دارم آنهایی که این مسائل را مطرح می‌کنند، این موارد را بدانند. کار یک بازیکن در یک پست، بازی به بازی آن هم در جایی مثل پرسپولیس فرق می‌کند. حالا فکرش را بکنید که در چند پست بازی کنی و مرتب باید بین آنها سوئیچ کنید. از طرفی برای من افتخار است که آقای ایوانکوویچ من را در این حد قبول داشته باشند. 

در مورد صادق محرمی بگو. در حضور او نقش داشتی، در حالی که هم پست تو بود. این مساله به خودی خود با ارزش بود؟

صادق را از دوران بازی با ملوان به خوبی می‌شناختم. البته نه اینکه حضورش در پرسپولیس کاملا مربوط به من باشد ولی کم و بیش نقش داشتم. خوشحال هم هستم چون بازیکن خوب و موثری برای پرسپولیس شد. جوان است و فکر می‌کنم نماینده خوبی برای پرسپولیس و فوتبال ایران در فوتبال اروپا خواهد شد.

الان یکی از نگرانی‌های هواداران موضوع تمدید قرارداد بازیکنان است. حسین ماهینی در این شرایط بود، چه می‌کرد؟

من سال‌ها قبل پیشنهادهای مالی بهتر از پرسپولیس داشتم ولی هیچگاه پیشنهادی را بهتر از پیشنهاد پرسپولیس ندانستم. شرایطی که پرسپولیس دارد، فرق می‌کند. شاید پول کمتری بگیری ولی خیلی چیزهای دیگر هست. آنها برای من اهمیت دارند.

در جمع خودتان که بوده‌اید، قطعا راجع به این موضوع صحبت کرده‌اید. کاپیتان دوم تیم هم هستی، ارزیابی خودت از بچه‌هایی که قراردادشان تمام می‌شود، چیست؟

صادق محرمی که پیشنهاد اروپایی داشت و باید هم می‌رفت. فکر می‌کنم اکثر بچه‌ها دوست دارند بمانند. تجربه 5، 6 ساله من می‌گوید رفتن از پرسپولیس چندان تصمیم به صلاحی نیست. مگر اینکه یک انتخاب خیلی خوب خارجی و ترجیحا اروپایی داشته باشید. بر اساس همین تجربیات هم احساس می‌کنم اکثر بچه‌ها می‌مانند و چه بسا که از چند روز دیگر هم برای صحبت و قرارداد با باشگاه اقدام کنند.

فکر می‌کنی برای سومین سال پیاپی بتوانید قهرمان لیگ بشوید، چون طبعا فشارها و حاشیه‌ها بیشتر خواهد شد.

قهرمانی با پرسپولیس با این فشارها، توقعات و حاشیه‌ها خودش یک چالش بزرگ است و به اندازه چند قهرمانی در یک تیم دیگر انرژی می‌گیرد، وقتی صحبت از تکرار قهرمانی می‌شود، کار 10 برابر سخت‌تر خواهد شد. ما اگر سه فصل قبل را در نظر بگیریم که به نظرم قهرمان واقعی بودیم، در این دو سال سه جام گرفته‌ایم. دوباره به جمع هشت تیم برتر آسیا رسیدیم. کلی رکورد جابجا کردیم. چند هفته زودتر قهرمان شدیم و باز می‌بینید بسیاری راضی نیستند و روزی نیست که با یک حاشیه روبرو نشویم ولی خدا را شکر بازیکنانی داریم که هر یک برای هر تیمی وزنه هستند. یک مربی کار بلد داریم و مدیری که می‌داند چطور حاشیه‌ها را کنترل کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)