پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما رئیس جمهور ترکیه واکنش شدیدتر جامعه بین المللی را به اقدامات رژیم صهیونیستی ضروری دانست.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ملیت چاپ ترکیه، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در گفتگوی تلفنی با آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل گفت: « جامعه بین المللی باید به اقدامات وحشیانه اسرائیل در غزه واکنش شدیدتری نشان دهد ».
اردوغان اقدام آمریکا در زمینه انتقال سفارت این کشور به قدس را مغایر با موازین حقوقی دانست و گفت: « آمریکا با این اقدام که مغایر با تصمیمات سازمان ملل بود، صلح جهانی را به خطر انداخته است ».
اردوغان و گوترش موافقت شورای حقوق بشر سازمان ملل را با تاسیس کمیسیون مستقل تحقیقات برای بررسی وقایع غزه تحول مثبتی دانستند.
رئیس جمهور ترکیه و دبیر کل سازمان ملل درباره نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی که جمعه در استانبول برگزار شد نیز تبادل نظر کردند.
اردوغان و گوترش همچنین آخرین تحولات سوریه و روند آستانه و ژنو را بررسی کردند.