پخش زنده
امروز: -
سردار مظاهری: کشفیات مواد مخدر، پارسال در خراسان شمالی 9 درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی در ستاد مبارزه با مواد مخدر به اقدامات
پلیس در سال 96 در حوزه مقابله اشاره کرد و گفت: کشف تریاک با افزایش 32درصدی در مقایسه با سال 95، مواد نیمه صنعتی با افزایش 25 درصدی، کراک با افزایش 185 درصدی و سایر مواد مخدر صنعتی با رشد 66 درصدی در مقایسه با سال 95 همراه بود.
سردار علیرضا مظاهری افزود: در این مدت، با انجام 26 عملیات مشترک و تعامل با استان های دیگر، دستگیری هزار و 413 قاچاقچی خرده فروش و هزارو 141 معتاد، انهدام 15 باند اصلی تهیه و توزیع مواد مخدر، توقیف 69 خودرو و موتورسیکلت، به کشف بیش از یک تن و 415 کیلوگرم ماده مخدر منجر شد که نیمی از این کشفیات، سهمیه خراسان شمالی بود.
وی با اشاره به آمار کشفیات دو ماه امسال نیز گفت: کشف 344کیلوگرم تریاک، مواد نیمه صنعتی کراک و هروئین با افزایش 86 درصدی، مواد صنعتی شیشه با کاهش 34درصدی جزء این کشفیات بود که در مجموع 382 کیلوگرم و بیانگر افزایش هفت درصدی مواد مخدر در مقایسه با مدت است.
سردار مظاهری به دستگیری 418 نفر عناصر اصلی قاچاق مواد مخدر، خرده فروش و معتاد در استان اشاره کرد و گفت: در دو ماه گذشته، در انجام عملیات های مشترک با استان های خراسان رضوی و جنوبی، قم و کرمان، سهم کشفیات استان خراسان شمالی 409 کیلوگرم بود.
وی ایجاد امنیت اجتماعی و روانی در حوزه دانشجویی و دانش آموزی، طرح تشدید جمع آوری معتادان متجاهر، پاکسازی مناطق آلوده و برخورد با معتادان خرده فروش را از دیگر برنامه های این دستگاه اجرایی در ستاد مبارزه با مواد مخدر استان برشمرد.