• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۵۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۱

تلاش عربستان و امارات براي پيروزي ترامپ در انتخابات رياست جمهوري

ترامپ به دنبال فرافکني و سرپوش گذاشتن بر اين افشاء گري انتخاباتي است.

روزنامه نيويورک تايمز دست به افشاگري انتخاباتي زده است. اين روزنامه در گزارشي تحقيقي که شنبه (۱۹ مه - ۲۹ ارديبهشت) منتشر کرده از ملاقات يک تاجر آمريکايي لبناني الاصل به نام جرج نادر با پسر ترامپ در ماه اوت 2016 خبر داده است، ملاقاتي که سه ماه مانده به برگزاري انتخابات در برج ترامپ صورت پذيرفته است. در اين ملاقات جرج نادر به عنوان نماينده شاهزادگان عربستان و امارات در ديدار با پسر ترامپ گفته است که عربستان و امارات مشتاق کمک به پدر او براي پيروزي در انتخابات رياست جمهوري هستند.
بر اساس افشاگري نيويورک تايمز، از قرار ديداري که در برج ترامپ در نيويورک صورت گرفت، از سوي اريک پرينس، مؤسس شرکت امنيتي خصوصي «بلک‌واتر» سازماندهي شده و در ديدار يادشده يک کارشناس ارشد اسرائيلي به نام «جوئل زميل» نيز حضور داشته است.
به بياني ديگر، گروه سه نفره اي که براي ديدار با دونالد ترامپ جونيور، پسر ارشد دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوري آمريکا در برج ترامپ گردهم آمدند شامل يک اسرائيلي متخصص در تاثيرگذاري بر آراي عمومي از طريق شبکه‌هاي اجتماعي (جوئل زميل)، يک فرستاده دو شاهزاده ثروتمند عرب (جرج نادر) و نفر سوم نيز يک حامي مالي جمهوري‌خواهان و رئيس سابق شرکت امنيتي بدنام "بلک واتر" (اريک پرينس) بوده است.
در اين ميان واکنش ترامپ هم جالب توجه است. او نه تنها افشاگري نيويورک تايمز را نپذيرفته بلکه براي فرافکني و سرپوش گذاشتن بر اين افشاگري انتخاباتي از سيستم قضايي آمريکا خواسته تا در مورد نقش اف بي آي در اين رابطه تحقيق کند. در اين راه او بار ديگر باراک اوباما را مورد انتقاد قرار داده و مدعي شده که اف بي آي که تحت نظارت باراک اوباما رئيس جمهور وقت فعاليت مي‌کرد به کمپين انتخاباتي او ‹‹خبرچين›› فرستاده بود. اگرچه ترامپ پيش تر نيز چنين ادعايي را عليه اف بي آي و اوباما مطرح کرده بود اما به نظر ميرسد که هدف او «رد گم کردن» باشد. يعني آنکه ترامپ تلاش مي کند تا حساسيت ايجاد شده در مورد نقش اعراب در پيروزي خود در انتخابات رياست جمهوري ۲۰۱۶ آمريکا را کمرنگ سازد و به حاشيه ببرد.
همچنين در حالي که اظهارات غيرمنتظره و رفتارهاي پيش بيني ناپذير دونالد ترامپ موجب شده که برخي رسانه‌ها نام‌هايي به‌عنوان گزينه‌هاي جايگزيني او مطرح کنند اما ترامپ براي پيروزي مجدد در انتخابات رياست جمهوري، نقشه هايي در سر مي پروراند. به طوري که ترامپ از مدت‌ها پيش‌ زمينه گسترش نفوذ خود در دور افتاده‌ترين نقاط آمريکا را فراهم آورده و بدون اينکه پايش را از کاخ سفيد بيرون بگذارد، در حال گردآوري ارتشي از سياسيون براي انتخابات آينده رياست‌جمهوري است. از جمله اين که در رويکردي پوپوليستي از مقامات محلي براي سفر به کاخ سفيد و ديدار با مقامات فدرال دعوت به عمل آورده است. همسوکردن مقامات محلي با کاخ سفيد مي‌تواند تاثير بسزايي براي آراي عمومي داشته باشد.
نکته قابل توجه ديگر اين است که نيويورک تايمز در گزارش افشاگرانه و جنجالي خود، محتوا و هدف اصلي ديدارها پس از پيروزي ترامپ در انتخابات را مقابله با خطر ايران عنوان کرده است. از جمله اين که گفته شده جرج نادر با مقام‌هاي ارشد امنيتي و نظامي عربستان ديدار کرده و به آنها در مورد راه‌هاي اقتصادي مقابله با ايران پيشنهادهاي مشخصي ارائه داده است. در اين باره از جمله از پيشبرد طرحي جهت خرابکاري اقتصادي در ايران و ايجاد بي‌اعتمادي بين مسئولين ايراني پرده برداشته است. هدف اين اقدامات نيز ايجاد بحران اقتصادي در ايران و نهايتا براندازي نظام جمهوري اسلامي ايران قلمداد شده است. در اين مسير خروج يک جانبه ترامپ از برجام و موضع گيري هاي اخير دولت آمريکا و متحدانش در منطقه در قبال ايران را شايد بتوان در چارچوب همين راه هاي مقابله با ايران که نيويورک تايمز مطرح کرده مورد توجه و ارزيابي قرار داد.

....................................................................................
مصطفي عبدلي

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز نام نویسی داوطبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
جهش فناورانه نخبگان دانشگاهی در تولید سولفات مس
افتخار جهانی بافق؛ نوجوان اسکیت رولبال به مدال برنز رسید
برگزاری جشنواره هفته نکوداشت قرآن، عترت و نماز در آذربایجان‌غربی
انسداد ۹ حلقه چاه غیر مجاز در نهاوند
چمران: تصمیمات درباره حریم به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال می‌شود
هفته ۱۵ بوندسلیگای آلمان؛ لورکوزن جای لایپزیش را در رده سوم گرفت
هشدار در مورد یخ‌زدگی کنتورهای آب
شرور مخل نظم و امنیت عمومی در پارس‌آباد دستگیر شد
لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌ اصلاح شد
درخواست شرکت ملی گاز از مردم برای کنترل مصرف گاز
برگزاری جلسه شورای اداری شهرستان خوی
مهار بیش از ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
نباید از روایت مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه غفلت کرد
پلمب یک هایپرمارکت و یک میوه‌فروشی متخلف در رامسر
پویش یلدای مهربانی گیلانیان
هفته ۱۷ لیگای اسپانیا؛ رئال در صدر به یک قدمی بارسا رسید
گواهی اسقاط ۶۰ میلیونی در برابر کامیون ۲ میلیاردی؛ نوسازی ناوگان به بن‌بست خورد
با وجود بارش‌های بی‌سابقه؛ تلفات جانی نداشتیم
دستگیری عاملان قتل خانوادگی در گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)