• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۰۸۰۹
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۴
بین الملل » غرب آسیا

مهمترین خبرهای جهان (7-19)

ـ سارا ساندرز سخنگوی کاخ سفید گفت کاخ سفید آماده برگزاری نشست سران آمریکا و کره شمالی در همان تاریخ تعیین شده 12 ژوئن است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما مهمترين رويدادهاي جهان در دوازده ساعت گذشته به شرح ذيل است ..

آمريکا

ـ نیکی هیلی نماینده امریکا در سازمان ملل به بهانه راکت هایی که به تازگی از نوار غزه به رژیم صهیونیستی پرتاب شده است ، تشکیل نشست اضطراری شورای امنیت را خواستار شد. این جلسه قراراست امروز چهارشنبه برگزار شود.

ـ دولت آمریکا به زودی از والدینی که مدعی حضانت از فرزندانی هستند که به صورت غیرقانونی و بدون یکی از والدین وارد آمریکا شده اند انگشت نگاری می کند.این اقدام این انتقاد را برانگیخته است که ممکن است افرادی که از شناسایی یا دیپورت شدن هراس دارند این کودکان را رها کنند.

 ـ ­اریک گریتینز ، فرماندار جمهوری خواه ایالت میسوری آمریکا ، به طور ناگهانی از سمت خود استعفا کرد.وی با رسوایی افشای رابطه پنهانی با آرایشگر سابق خود روبرو بود که تحقیقات و بازجویی های گسترده دادستانها و اعضای مجلس ایالتی را موجب شده بود.
ـ سارا ساندرز سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه گفت کاخ سفید آماده برگزاری نشست سران آمریکا و کره شمالی در همان تاریخ تعیین شده 12 ژوئن است.
ـ رئیس جمهور آمریکا گفت: دموکرات ها قصد دارند مرزهای کشور را برای ورود مجرمان باز کنند و امکان ندارد ما چنین چیزی را بپذیریم.باید به نظامیان آمریکایی توجه ویژه نشان دهیم.هفت میلیارد دلار برای حمایت از نیروهای نظامی اختصاص داده ام و برای حمایت از مرزهای کشور نیز شش میلیارد دلار هزینه خواهیم کرد.

آلمان 

ـ صدر اعظم آلمان گفت: این کشور به توافق هسته ای باایران پایبند است.

ـ صدراعظم آلمان گفت: به عنوان دولت آلمان از اقدامات نژادپرستانه گذشته در آلمان طلب عفو می کنیم.
ـ وزیر امور خارجه آلمان گفت: ما تمایل داریم به امیدهای ایران برای بهبود وضع اقتصادی و روابط تجاری ایران جامه عمل بپوشانیم در صورتیکه ایران به تعهدات خود پایبند باشد.

 

پاکستان 

ـ «اسد درانی» رئیس اسبق سازمان اطلاعات پاکستان برای پاسخ گویی به سوالات درباره کتابی که به تازگی با عنوان «تواریخ جاسوسی» نگاشته بود، به مقر ارتش احضار شد.

بين الملل 

ـ کشورهای عضو جنبش غیرمتعهدها با حمایت از ریاست سوریه بر کنفرانس بین المللی خلع سلاح در ژنو از دیگر کشورها عضو خواستند که نشست های این کنفرانس را به دور از هیاهوی سیاسی و تمسک به سیاست های جانبدارنه و استاندارد دوگانه در دوره ریاست سوریه پیگیری کنند .

ـ معاون مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در امور آمادگی اورژانسی و واکنش ها درباره پیشگیری از شیوع دوباره بیماری ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو گفت :شیوع ابولا این بار خیلی نگران کننده است زیرا خیلی نزدیک به رود کنگو اتفاق افتاده است.

مکزيک

ـ " انریکه پنیا نیه تو" رئیس جمهور مکزیک در پیام توئیتری خطاب به دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود نوشت: «مکزیک هرگز پول یک دیوار را پرداخت نخواهد کرد. نه الان نه بعدا.»
چين 

ـ رسانه های دولتی چین نوشتند :دولت چین در صورت تصمیم دولت آمریکا برای افروختن دوباره جنگ تجاری آماده مقابله است.دولت آمریکا اعلام کرد هنوز هم تهدید اعمال تعرفه بر واردات از چین را در دستور کار دارد مگر این که چین برای مساله سرقت سرمایه معنوی آمریکا راه حلی بیابد.

سرزمين هاي اشغالي 
- اژیرهای خطر در دو شهرک "غلاف غزه" و "سدیروت" به صدا درآمد.

يمن 

ـ در حمله جنگنده های به اصطلاح ائتلاف سعودی به ناحیه کتاف استان صعده در شمال یمن، یک شهروند به شهادت رسید.

اسپاانيا

ـ رئیس منطقه کاتالونیا با هدف خارج کردن اوضاع از بن بست درمقابل وتوی مادرید ، دولتی بدون حضور جدایی طلبان زندانی و تبعیدی تشکیل و به قیمومیت تحمیل شده به کاتالونیا پایان داد.

لبنان 

ـ دفتر نخست وزیری لبنان در بیانیه ای اعلام کرد: ‹‹سعد حریری برای سفری که انتظار می رود چند روز به طول بینجامد به عربستان سعودی سفر کرده است.›› این دومین بار است که سعد حریری بعد از استعفای ناگهانی ماه نوامبر گذشته خود به عربستان سعودی سفر می کند. او در ماه فوریه سال میلادی جاری نیز به عربستان سعودی سفر کرده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سقوط یک اصله درخت رو به روی هتلی در رشت
تجلیل از فرمانده سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی در جشنواره سراسری مالک اشتر بسیج
سفر رئیس جمهور به شهرکرد
رونق گردشگری در لالی با اجرای طرح مطالعه و امکان‌سنجی
پایان اعتراض مسالمت‌آمیز برخی اصناف دهلران
بازدید کارشناسان جهاد کشاورزی از مزارع کلزا و علوفه شهرستان رودبار جنوب
ورود کاروان ۵۲ نفره زائران عراقی به غربی‌ترین شهرستان خراسان رضوی
هجدهمین جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) جوان سرباز در رشت
پیوند دانشگاه با صنعت
حضور استاندار کردستان در میان بازاریان سنندج
پاسخ به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
هشدار دادستان بهارستان به سودجویان بازار
کشف انواع سیگار قاچاق در صومعه سرا
گشایش نمایشگاه آثار مقاومت در بیرجند
لزوم توجه همزمان به توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت مستمر از ورزشکاران
رونمایی از تمبر اختصاصی مشهد در سومین آیین اهدای نشان مشهدالرضا (ع)
استقرار و خدمات مضاعف پليس کرمان در هفته مقاومت
توقف تیم منصوریان در دومین گام
بزرگداشت سالگرد شهید سلیمانی در شهرستان رومشکان
ديدار فرمانده انتظامي "فاریاب" با خانواده شهيد "سجاد شمس الدینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش ۱۳ درجه ای دما در استان همدان
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)