• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۴۹۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۱
سیاسی » دولت
مصوبه هیئت دولت؛

تغییر ساعات کار ادارات و دستگاه‌های اجرایی در تابستان

هیئت وزیران با پیشنهاد وزارت نیرو مبنی بر جابجایی ساعات کار ادارات و دستگاه‌های مشمول برای بهینه سازی مصرف انرژی موافقت کرد.

­

تغییر ساعات کار ادارات و دستگاه های اجرایی در تابستانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، در این جلسه به ریاست رئیس جمهور، به استانداران در تمامی شهرهای استان های هرمزگان، خوزستان، بوشهر و سیستان و بلوچستان و نیز شهرستان های استان های دیگر که دمای بالاتر از 45 درجه دارند، اجازه داده شد بنا بر تشخیص شرکت های توزیع نیروی برق، ساعات شروع و پایان کار ادارات، دستگاه های دولتی، بانک ها، شهرداری ها و سایر مؤسسات عمومی غیردولتی را به ساعت 6:30 صبح تا 13:30 تغییر دهند.

همچنین کلیه دستگاه های اجرایی مکلف شدند در فصل تابستان به نحوی در مصرف انرژی برق مدیریت کنند که مصرف آنها نسبت به مدت مشابه در سال قبل حداقل 10 درصد کاهش یابد.

هیئت وزیران همچنین کلیه دستگاه های مذکور را ملزم کرد نسبت به مواردی از قبیل خاموش کردن سیستم های سرمایشی و روشنایی غیرضروری پس از پایان وقت اداری، استفاده از حداقل انرژی الکتریکی برای روشنایی در روز و تنظیم دمای محیط کار روی حداقل 25 درجه سانتیگراد و استفاده از مولدهای اضطراری برای تولید برق در ماه های تیر و مرداد از ساعت 12:00 الی 18:00 اقدام کنند.

همچنین کلیه واحدهای صنعتی و کشاورزی که دارای مولد برق بیش از 100 کیلووات هستند، موظف شدند طی ماه های تیر و مرداد بین ساعات 12:00 تا 16:00 جهت تأمین کل و یا بخشی از برق مورد نیاز از ظرفیت های نیروگاهی خود استفاده کنند و وزارت نفت نیز موظف به تأمین سوخت گاز و یا نفت گاز مورد نیاز برابر قیمت های بخش صنعت است.

­

درخواست دولت از مجلس برای اولویت بررسی لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان

هیئت وزیران در ادامه جلسه، از مجلس شورای اسلامی خواست با اولویت نسبت به بررسی لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان اقدام نمایند.

دولت همچنین ضمن اعلام نظر درخصوص تعدادی از طرح های نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده خود را جهت پیگیری موضوع تعیین کرد.

­

بررسی تعدادی از آیین نامه های اجرایی قوانین بودجه سال 97 کل کشور و احکام دائمی برنامه های توسعه کشور

دولت همچنین تعدادی از آیین نامه های اجرایی مربوط به قانون بودجه سال 1397 کل کشور و قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور را بررسی و به تصویب رساند.

­براساس یکی از آیین نامه های اجرایی قانون بودجه سال 1397 کل کشور درخصوص مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرح ها و پروژه های جدید، نیمه تمام، تکمیل شده و درحال بهره برداری، سازمان برنامه و بودجه کشور موظف شد با در نظر گرفتن اولویت بخشی، سهم و سقف منابع قابل استفاده و توزیع بین دستگاه های اجرایی را براساس سقف تعیین شده در قوانین و مقررات، برای پیشبرد طرح های مشارکتی به تفکیک استان ها و پروژه های ملی تعیین کند.

همچنین به منظور شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی، دستگاه اجرایی متقاضی استفاده از تسهیلات مکلف است حداکثر یک ماه بعد از ابلاغ این آیین‌نامه، اطلاعات و اسناد اولیه طرح‌ها و پروژه‌های مورد نظر را در «سامانه بازار الکترونیکی طرح‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری زیرساختی» سازمان بارگذاری و منتشر کرده و اطلاعات مربوطه را طی فرآیند اجرایی بروز رسانی نماید.

حق بیمه کارکنان شاغل در دوران ساخت قرارداد مشارکت معادل (6/6) درصد و همانند قرادادهای پیمانکاران طرح های عمرانی دولت خواهد بود.

دولت، سازمان برنامه و بودجه را نیز موظف کرد هرگونه تهیه، تغییر، تفسیر و رفع ابهام مقررات یا تبیین قوانین را در بازار الکترونیکی طرح های عمرانی و سرمایه گذاری های زیرساختی منتشر نموده و هرگونه حذف و تغییر اطلاعات در این بازار باید قابل مشاهده و پیگیری بعدی باشد.

­دولت همچنین به موجب آیین نامه اجرایی دیگری از قانون بودجه سال 1397 کل کشور، مصوب کرد به منظور حمایت از سرمایه‌گذاری در توسعه و ارتقای کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، ایجاد اپراتورهای ارایه کننده خدمات الکترونیکی در کلیه بخش‌ها و حمایت از طرح ها و پروژه های توسعه‌ای اشتغال آفرین و یا صادرات کالا در این بخش، اعتبارات لازم به صورت تسهیلات و یارانه سود اختصاص یابد.

اقساط (اصل و سود) وصولی بانک عامل بابت بازپرداخت تسهیلات موضوع این آیین نامه به حسابی که توسط واگذارنده اعتبار اعلام می شود واریز می گردد تا به انضمام مانده اعتبار، مجدداً در اهداف موضوع این آیین نامه مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین واگذارنده اعتبار و بانک عامل موظفند حساب های مربوط به وجوه اداره شده را در قالب سامانه بر خط به صورتی نگهداری و ارایه نمایند که در هر زمان اطلاعات مربوط به مصرف آن به تفکیک طرح ها، اصل و سود تسهیلات اعطایی و اقساط معوق و میزان وجوه اداره شده و مانده اعتبارات قابل تحصیل باشند.

هیات وزیران در اجرای آیین نامه دیگری از قانون بودجه سال 1397 کل کشور، وزارت نفت را مکلف کرد از طریق شرکت‌های تابعه نسبت به تأمین سوخت کمکی گاز مورد نیاز نیروگاه‌های تبدیل پسماند به انرژی به منظور جبران ارزش حرارتی تا متوسط آن در استان‌های کشور به میزان 200 میلیون مترمکعب و به ارزش 200 میلیارد ریال با تعرفه نیروگاه‌های حرارتی اقدام نماید.

حداکثر گاز کمکی مورد نیاز برای امحای هر تن پسماند در روش‌های تولید برق موضوع این آیین‌‍‌نامه شامل زباله سوز، گازی سازی و آتش کا‌فت، در مناطق شمالی کشور 100 مترمکعب و در سایر مناطق کشور 80 مترمکعب می‌باشد.

نیروگاه‌های تبدیل پسماند به انرژی نیز مکلفند استانداردهای روز مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست مرتبط با آلایندگی تأسیسات تبدیل پسماند به انرژی را رعایت نمایند.

­براساس آیین نامه اجرایی یکی از مواد قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور موضوع تأمین منابع لازم برای انجام هزینه های مدیریت سوخت مصرف شده و پسماندهای حاصل از فعالیت، برچینش و حوادث اضطراری در تأسیسات هسته ای، دولت به شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه انرژی اتمی ایران اجازه داد هرساله تا 4 درصد از درآمد وصولی حاصل از فروش برق نیروگاه های هسته ای را با موافقت رییس سازمان انرژی اتمی، مستقیماً به حساب تمرکز وجوه شرکت نزد خزانه داری کل کشور به عنوان حساب اندوخته احتیاطی، منظور نماید و مبالغ یاد شده جزو درآمد شرکت محسوب نشده و هزینه های عملیاتی و جاری از محل اندوخته مزبور کسر گردد.

­

موافقت دولت با اصلاح مبلغ حداقل حقوق کارکنان دولت در سال 97

هیئت وزیران با توجه به استفساریه مجلس شورای اسلامی درخصوص تصویب نامه مربوط به تعیین حداقل حقوق کارکنان دولت در سال 1397، با اصلاح این مبلغ از 12 میلیون ریال به 12 میلیون و 420 هزار ریال موافقت کرد.

­

اختصاص 1700 میلیارد ریال اعتبار و تسهیلات بانکی به مناطق خسارت دیده از حوادث غیرمترقبه

با تصویب دولت، مبلغ یک هزار و 560 میلیارد ریال اعتبار و 140 میلیارد ریال تسهیلات بانکی به منظور جبران خسارت و بازسازی مناطق خسارت دیده از حوادث غیرمترقبه اختصاص یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)