• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۴۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۹
اجتماعی » جامعه و شهری
گفتگوی ویژه خبری؛

بررسی ابعاد شخصیتی امام خمینی (ره)

امام جمعه موقت تهران: اندیشه های سیاسی امام خمینی (ره) برآمده از اسلام ناب و عترت پیامبر است.

بررسی ابعاد شخصیتی امام خمینی (ره)به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام والمسلمین ­ابوترابی فرد در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: اگر ما به حیات سیاسی امام خمینی(ره) نظرو نیم قرن گذشته را مطالعه کنیم شاهد انقلاب و تحول بسیار عمیق در دنیای اسلام و تحولات متاثر از اندیشه های سیاسی امام خواهیم بود.

وي ادامه داد: به عنوان مثال در سال 1346، اندکی پس از قیام پانزده خرداد، صهیونیستها که از حیث نظامی دارای موقعیتی متفاوت نسبت به امروز بودند، طی 6 روز همه کشورهای مسلمان نشین اطرافشان را مورد تهاجم قرار دادند حتی مصر که در قاره ای دیگر به سر می برد. در آن دوران مشاهده شد که پس از تهاجم صهیونیستها هیچ فریادی از هیچ کجا بر نیامد. اما امروز شرایط دنیای اسلام متحول شده است و این تحول زیر سایه انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) پرورش یافته است.

حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد افزود: امروزه می توان اندیشه امام خمینی (ره) را در جهان اسلام مشاهده کرد. برای مثال می توان به کشورهای اسلامی همسایه، عراق و لبنان اشاره کرد که نماد دموکراسی و مردم سالاری هستند.

او تصریح کرد: اندیشه سیاسی امام دارای ابعاد روشن و برجسته ای بود که برآمده از اسلام ناب و آموزه های وحیانی و قرآن و عترت پیامبر بوده است، در اندیشه امام خمینی (ره) جایگاه ملت و امت ایران، بسیار برجسته است. اعتماد به ملت ایران رمز اقتدار امام بود.

وی دشمن شناسی را از دیگر ابعاد اندیشه های سیاسی امام خمینی (ره) بیان کرد و افزود: از این رو تاکید امام این بود که؛ رئیس جمهور امریکا بداند منفورترین مردم دنیا نزد ایران است.

او ادامه داد: امام خمینی (ره) دارای شخصیت ویژه و مکتب ایشان هم ویژه و منحصر به فردیست شخصیت ایشان کاملا تربیت شده در مدرسه دین بوده است ازین رو ابعاد گوناگون ایشان ثمره آموزه های وحیانی و مدرسه قرآن و عترت است. گوشه ای از شخصیت ایشان را می توان به تبعید رهبر انقلاب اسلامی اینگونه بیان کرد: امام خمینی (ره) مومن متعبد انقلابی است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه تعلقات موجب می شود از ارزش ها فاصله بگیریم، گفت: هر قدر این تعلقات کاهش می یابد ارزش های اسلامی، برجسته تر ظهور می یابد.

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در ادامه سخنان خود در برنامه گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه یکی از آموزه های بسیار روشن دینی، قطع تدریجی تعلقات به دنیا و افزایش تعلق او به خدای متعال است، افزود: هر قدر انسان به تربیت دینی و ارزش های اسلامی آراسته شود از تعلقاتش کاسته می شود و به عالم دیگری تعلق پیدا می کند.

حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد درباره این سخن امام راحل مبنی بر اینکه "میزان حال فعلی افراد است" ، گفت: این یکی از واقعیات اسلام و تربیت دینی است یعنی انسان همیشه در معرض سقوط است بنابراین باید مراقب باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد درباره این سخن امام راحل مبنی بر اینکه هرجا دشمن از شما تعریف کرد باید ببینید چه اشتباهی را مرتکب شدید؟، هم گفت: ما دشمنی داریم که همه منافع اسلام را برای منافع نامشروع خود هدف قرار داده است و اگر جهت گیری ما به گونه ای بود که مورد تائید دشمن ما قرار گرفت نشان می دهد که از راه اصلی و حق زاویه گرفتیم.

جلال فیروز استاد دانشگاه اسلامی لندن نیز در ارتباط تصویری با این برنامه گفت: امام خمینی (ره) خدا ترس بود و از استکبار و هیچ نیرویی جز خدا نمی ترسید.

وی افزود: امام، طاغوت و استکبار را به چالش کشید و نمونه و الگوی همه علما و مجاهدان شد که می خواهند مردم را از تاریکی نجات دهند.

فیروز با بیان اینکه امام خمینی (ره) الگوی آزادگی است، ادامه داد: پس از انقلاب به برکت امام راحل کشورهای غربی به اسلام برگشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)