• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۵۸۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۷
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگيلويه و بويراحمد؛

بررسي یکصد طرح عمرانی درحال اجرا در گچساران

با حضور نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت و معاون عمرانی استاندار و برخی مدیران کل چگونگی روند طرح های عمرانی گچساران بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، با حضور تاجگردون نماینده مردمبررسی طرح های اجرایی گچساران با حضور مدیران استانی شهرستان‌های گچساران و باشت،فیلی معاون عمرانی استاندار و برخی مدیران کل استان روند پیشرفت طرح‌های عمرانی، خدماتی، فرهنگی و ورزشی شهرستان گچساران بررسی شد.
طرح‌های راه و شهرسازی، نوسازی مدارس، آبفا شهری و روستایی، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای، صنعت معدن، بنیاد مسکن و ورزش و جوانان از طرح‌هایی بود که در این نشست بررسی شد.
نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از 100طرح در گچساران در زمینه‌های مختلف از جمله راه، بیمارستان، آب و کشاورزی، بافت فرسوده، خدمات شهری، ورزشی و فرهنگی هم اکنون در حال اجرا است.
تاجگردون افزود: طرح پتروشیمی گچساران با بیش از ۵۲ درصد پیشرفت کاری از مهمترین طرح‌های اقتصادی این شهرستان است که تا خرداد سال ۱۳۹۹ بهره برداری خواهد شد و هم اکنون ۸۲۰ نفر در این طرح مشغول به کارهستند.
وی با بیان اینکه مرحله دوم پتروشیمی گچساران مجوز دریافت کرده است و زمین پتروشیمی شماره ۲ در این شهرستان آماده شده است ادامه داد: این طرح هم اکنون در حال دریافت مجوز‌های زیست محیطی است.
فیلی معاون عمرانی استاندار هم با بیان اینکه طرح‌های خوبی در گچساران در حال اجرا است و اعتبارات خوبی هم تخصیص داده شده گفت: برخی طرح‌ها طبق برنامه زمانبندی در حال اجرا و برخی هم روند خوبی ندارند که به مدیران کل تذکر داده شد که تلاش کنند طرح‌ها متناسب با برنامه باشد تا مردم سریعتر از خدمات بهره‌مند شوند.
رحیمی فرماندار گچساران نیز در این نشست به طرح‌های ورزشی در حال اجرا در گچساران اشاره کرد وبررسی طرح های اجرایی گچساران با حضور مدیران استانی افزود: سه سالن ورزشی چند منظوره در روستا‌های ناصر آباد، سراب ننیز و اسلام آباد لیشتر و زمین چمن مصنوعی در روستا‌های پاکوه، جهاد آباد، پشه کان، دیل، آبچیرک و خیر آباد و یک استخر بانوان در شهر دوگنبدان در حال اجرا است.
احسانی معاون طرح توسعه امور آب استان هم گفت: آبرسانی به ۹۶۰ هکتار از دشت‌های انگشتری، هزارو ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی دشت مور، و آبرسانی به سه هزار هکتار از زمین‌های خان احمد و کلاغ نشین از مهمترین طرح‌های آبرسانی کشاورزی در گچساران است که هم اکنون در حال اجرا هستند.
محرابی مدیر کل نوسازی مدارس استان هم مدرسه‌های ۶ کلاسه ده جلیل،۱۵ کلاسه علم الهدی،۶ کلاسه پشه کان،۱۰ کلاسه فضیلت و مجتمع فرهنگی دانش آموزی را از مهمترین طرح‌های نوسازی مدارس در گچساران اعلام کرد.
فرزانه مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هم گفت: طرح هادی در ۴۸ روستای گچساران در حال اجرا است.
پاسره مدیر عامل آبفای روستایی استان نیز گفت: مجتمع آبرسانی باباکلان و دژ سلیمان از مهمترین طرح‌های آبرسانی روستایی است که با بهره برداری از آن ۹ روستا از آب شرب سالم برخوردار می‌شوند.
لدنی نژاد مدیر عامل آبفای شهری استان هم گفت: ۵۴ طرح در زمینه احداث شبکه و انشعابات فاضلاب، آبرسانی شبکه آب، و اصلاح و توسعه شبکه آب با اعتبار ۳۲۶ میلیارد ریال در شهر دوگنبدان در حال اجرا است.
علیمردانی مدیر کل راه و شهرسازی هم گفت: روکش آسفالت، تعریض و بهسازی ۹۰ کیلومتر از راه‌های روستایی، بهسازی دو قطعه ازمحور دوگنبدان به باباکلان با اعتبار ۶۱۰ میلیارد ریال،بهسازی ۲۸ کیلومتر از محور گچساران به دیلم با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال و محور گچساران به چرام و ادامه چهار خطه گچساران به بهبهان از مهمترین طرح‌های اجرایی در گچساران است.
ظفری شهردار دوگنبدان هم بلوار جنوبی کوی کارکنان دولت، بلوار شهید پناهپوری، بلوار فردوسی و بلواربررسی طرح های اجرایی گچساران با حضور مدیران استانی تاجگردون و کانال‌های هدایت سیلاب رزمندگان، محله سادات، رادک و چندین پارک و فضای سبز را از مهمترین طرح‌های عمران شهری دوگنبدان برشمرد.
رستگار سرپرست جهاد کشاورزی استان هم گفت: طرح بزرگ پرورش شتر مرغ، مجتمع بزرگ گلخانه‌ای ماهور باشت، آبیاری نوین باغ‌های دیل و آرو از مهمترین طرح‌های درحال اجرای بخش کشاورزی در گچساران است.
خانم نیک مرام مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان نیزگفت: ۹۵ میلیارد ریال به بخش اشتغال روستاییان و عشایر در گچساران اختصاص یافته اما تاکنون استقبال نشده که جذب این اعتبارات راهکار خوبی برای توسعه اقتصادی این شهرستان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار باند سرقت سیم برق در بابلسر
گروسی: با ابلاغ طرح جامع ماکو، بازآفرینی شهری و توسعه متوازن در منطقه شتاب می‌گیرد
آغاز اجرای طرح زمستانی پلیس در استان همدان
سفر رئیس بنیاد ایران‌شناسی به بوسنی و هرزگوین
آغاز شمارش حیات وحش دنای شرقی در سرمای زمستان
اجرای طرح نهادینه‌سازی جانشین‌پروری در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲ دی ۱۴۰۴
ادبیات همواره صدای زمانه خود بوده است
دیدار عادل عبدالمهدی با دو نفر از رهبران حماس
معاون وزیر: بازآفرینی شهری در مناطق آزاد باید به توانمندسازی مردم منجر شود
صلیب سرخ: افغانستان درگیر بحران انسانی است
راهداران، سربازان گمنام جبهه خدمت و ایمنی جاده‌ها هستند
هم‌صدایی کوبا و کلمبیا علیه تروریسم دریایی آمریکا
بیش از 2 میلیون خوزستانی زیر پوشش بیمه سلامت
آمریکای لاتین خواستار پایان مداخلات واشنگتن در کاراکاس شد
بر افراشته شدن پرچم عزاداری امام هادی(ع)، بر فراز گنبد رضوی
حمایت شاعر ایرانی از پویش بساز مدرسه
چمران: افزایش خودسرانه کرایه تاکسی تخلف است
هشدار درباره عملیات تروریستی داعش در ترکیه
آمار هولناک تعرض جنسی افسران پلیس انگلیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)