به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما ، نشریه آتلانتیک نوشت: رئیس جمهور فرانسه گفت باید برای متقاعد کردن امریکا به ماندن در جامعه بین المللی تلاش کنیم.
امانوئل مکرون از زمان انتخابش به عنوان رئیس جمهور فرانسه تلاش کرده و احتمالا معتقد بوده است که می تواند دیدگاه های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را تغییر دهد. مکرون تلاش کرد رئیس جمهور آمریکا را از ملی گرایی، سیاست های حمایت گرانه و بدبینی به موافقتنامه تغییرات آب و هوایی دور کند و وی را به دیدگاه خودش از جهان که در آن کشورهای قدرتمند و مستقل می توانند برای مشکلات فراملی راه حل های بسیاری پیدا کنند، نزدیک کند. در ابتدا مکرون تلاش کرد یکی از دوستان نزدیک ترامپ شود. اما اکنون به نظر می رسد وی با لحنی که نشان دهنده ناامید شدن از این شیوه است با رئیس جمهور آمریکا تعامل می کند. وی پنجشنبه اظهارات شدیداللحنی درباره نگرانی هایش در خصوص تاثیرات منفی سیاست های ترامپ بر آمریکا و دیگر کشورها بیان کرد.
مکرون در کنفرانس خبری مشترک با جاستین ترودو نخست وزیر کانادا پیش از آغاز نشست هفت کشور صنعتی در کبک کانادا به سیاست های ترامپ اشاره کرد. (ترامپ از توافقنامه بین المللی آب و هوایی پاریس خارج شده است، از توافق چندجانبه هسته ای ایران خارج شده و برای واردات فولاد و آلومینیوم از اروپا، کانادا و مکزیک تعرفه گذاشته است.) رهبر قدیمی ترین متحد امریکا همچنین خاطر نشان کرد واشنگتن باید در جامعه بین المللی بماند.
مکرون همچنین در تلاش خود برای محدود کردن آمریکا گفت: 'نباید منافع و ارزش های خود را قربانی کنیم.'
مکرون در کنفرانس خبری خود با ترودو تعرفه های جدید ترامپ که خطر تقابل تجاری امریکا را با متحدانش به وجود آورده است، یکجانبه و غیرقانونی توصیف کرد. وی هشدار داد آمریکا به سمت انزوا در حرکت است و تاریخ و ارزش های خود را نادیده می گیرد.