• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۸۵۱۲
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۷
البرز » اقتصادی
استاندار البرز

اکنون زمانی برای اختلاف نظرها وجود ندارد

استاندار البرز با اشاره به اینکه نباید مشکلات کوچک را با بزرگنمایی به وخامت رساند افزود: امور باید به صورت منطقی و با خرد جمعی، وحدت رویه و تعامل ویژه دولت و مردم، بدرستی پیگیری و دنبال شود.

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز البرز ؛ محمدعلی نجفی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به اینکه برخی از موانع تولید باید در بخش کلان مورد حل و بررسی قرار گیرد افزود: در مجموعه دولت و بانک مرکزی اهتمام ویژه ای برای تسهیل و رفع موانع تولید وجود دارداکنون زمانی برای اختلاف نظرها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه ما موظف به حل مشکلات راه تولیدکنندگان و سرمایه گذاران هستیم، ادامه داد: این جلسات محلی برای ارائه راهکارهای عملیاتی در راستای رونق اقتصادی با حضور فعالان این بخش محسوب می شود.
نجفی به شرایط خاص کشور و ضرورت بهره برداری صحیح از منابع موجود اشاره کرد و گفت: اصلاح الگوی مصرف آب و برق باید با کمک تمامی مردم و مسئولان باید محقق و این فرهنگ نهادینه شود.
وی افزود: گاهی خسارات خاموشی های حتی کوتاه مدت، برای تولیدکنندگان جبران ناپذیر است از این رو باید قطع برق احتمالی در مواقع ضروری اطلاع رسانی شود.
استاندار با تاکید بر لزوم همراهی و تعامل بیشتر بخش خصوصی با دولت اضافه کرد: حضور فعال بخش خصوصی و تشکل های مربوطه در این شورا باید با ارائه راهکارهای اساسی و کارشناسی همراه شود، بخش خصوصی در این حوزه نقش تصمیم سازی دارد و دولت نیز از این امر حمایت می کند.
وی گفت: در شرایط خاص حال حاضر کشور، برخی با سو استفاده از تنش های کاذب به تنگناها دامن می زنند.
نجفی با اشاره به اینکه نباید مشکلات کوچک را با بزرگنمایی به وخامت رساند افزود: امور باید به صورت منطقی و با خرد جمعی، وحدت رویه و تعامل ویژه دولت و مردم، بدرستی پیگیری و دنبال شود.
وی خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم با تلاش هایی که صورت گرفت تورم تک رقمی شد و همچنان نیز شرایط اقتصادی کشور با قدرت مدیریت می شود ولی مشکلات فعلی حاصل از برنامه ریزی استکبار جهانی در جهت سرکوبی نظام جمهوری اسلامی است.
وی گفت: استکبار همواره بدنبال راهی برای ضربه زدن به اهداف نظام جمهوری اسلامی است ولی مردم و مسئولان باید با درایت و آگاهی، سد راه دسیسه های معاندانه داخلی و خارجی شوند.
وی افزود: از فعالان بخش خصوصی انتظار می رود با حضور در جلسات، طرح و برنامه ارائه دهند و به نوعی تصمیم ساز باشند.
نجفی با اشاره به اینکه بخش بزرگی از اختلاف قیمت های ارز سیاسی است ادامه داد: تلاش های خارجی درصدد اعمال محدودیت و محصور کردن ایران اسلامی است و در این راه تلاش ویژه ای می کند از این رو نظام مورد هدف آنها محسوب می شود و مشکلات موجود، خاص دولت نیست.
وی به ظرفیت بالای تولید لوازم آرایشی و بهداشتی در البرز اشاره کرد و گفت: باید از چنین روندی حمایت کنیم تا بیش از پیش در این راه با قدرت گام برداشته و مانعی برسر راه نداشته باشد.
استاندار افزود: باید با تمام قوا نسبت به حل مشکلات تولید اقدام کنیم ولی سختی این راه بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی اضافه کرد: محدودیت های اعمال شده در بازار ارز کشور منطقی است چرا که برخی سهوا و یا به صورت عمدی، از این فضا سو استفاده کرده و حجم بالایی از ارز موجود کشور را به خارج از مرزها انتقال داده اند.
نجفی گفت: تمامی مسئولان موظف به تکریم ارباب رجوع و ارائه راهکار برای حل موانع و تسهیل در امور تولید و سرمایه گذاری هستند.
استاندار عنوان کرد: شرایط حال حاضر کشور تماشاچی نمی خواهد و همه باید برای حفظ اقتدار میهن اسلامی وارد میدان عمل شویم و هر کس به سهم خود قدمی در این راه بزرگ بگذارد.
وی گفت: دولت آمادگی لازم برای بررسی پیشنهادات و راهکارهای بخش خصوصی را دارد از این رو از تشکل های بخش خصوصی انتظار می رود که در این راه کوشا باشند.
نجفی افزود: اکنون زمانی برای اختلاف نظرها وجود ندارد چراکه نفع و زیان شخصی مطرح نیست بلکه همه ما در این شرایط سهیم و دخیل بوده و باید مجدانه درصدد وحدت رویه برای پیشبرد اهداف عالیه نظام باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)