• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۴۲۳۵
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۹
بوشهر » اقتصادی

راهکارهای وزارت نیرو برای جبران کمبود آب دشتستان

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر گفت: راه‌های جبران کمبود آب در شهرستان دشتستان در نشستی اضطراری در شرکت آب و فاضلاب کشور بررسی شد.

راهکارهای وزارت نیرو برای جبران کمبود آب دشتستانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، کمبود آب چالش مناطق مختلف استان بوشهر است؛ چالشی که این روزها ساکنان شهرستان دشتستان را بیشتر از دیگر نقاط استان درگیر کرده است.

این شهرستان با 261 هزار نفر جمعیت نخستین شهرستان استان از نظر وسعت و دومین شهرستان از نظر جمعیت است. پیش بینی می‌شود جمعیت دشتستان در افق 1410 به 320 هزار نفر برسد. 

به گفته مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر، آب مورد نیاز این شهرستان، روزانه به طور میانگین48 هزار متر مکعب است که برآورد می‌شود این رقم در افق‌های 1410 و 1425 به 24 و 29 میلیون متر مکعب برسد.

شاهپور رجایی خط آبرسانی کازرون، خط کوثر و منابع زیر زمینی را تامین کنندگان آب دشتستان عنوان کرد و افزود: بیش از 77 درصد آب مورد نیاز این شهرستان از خط کازرون تامین می‌شود، خطی که تحت تاثیر خشکسالی نوسان دارد و گاه آب آن تا 50 درصد کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به راهکارهای جبران کمبود آب شهرستان دشتستان، بیان کرد: مطالعات جبران کمبود آب این شهرستان با موافقت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و کارفرمائی شرکت آب منطقه ای استان در سال 1396 انجام گرفت و گزینه‌های مختلفی از جمله نمک زدایی آب شور دریا و یا شیرین سازی آب لب شور رودخانه های دالکی و شاپور بررسی شد.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر ادامه داد: در پی کاهش چشمگیر منابع آب کازرون،  21 خرداد نشست اضطراری برای بررسی راهکارهای جبران کمبود آب دشتستان در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برگزار و راهکارهای فوری، کوتاه مدت و میان مدت تامین آب مطمئن این شهرستان بررسی شد.

رجایی، تثبیت انتقال آب از شهرستان کازرون، اجاره چاه‌های کشاورزی که آب قابل آشامیدن دارند در حریم برازجان و سایر شهرها و روستاها، جدا سازی آب مصرفی و فضای سبز از شبکه آبرسانی،  و استفاده از منابع محلی را بخشی از این راهکارها عنوان کرد که بر اساس آن شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور متقبل شده هزینه حفر و تجهیز دست‌کم 10 حلقه چاه با آبدهی روزانه نزدیک به هفت هزار متر مکعب با برآورد 30 میلیارد ریال و اعتبار مورد نیاز برای اجاره چاه‌های کشاورزی را بپردازد.

وی افزود: جداسازی آب برخی از شهرها و روستاهای شهرستان که از خط کازرون آب می‌گیرند یکی از گزینه های کوتاه مدت است که با آن موافقت شده و در همین زمینه ایجاد چهار آب‌شیرین‌کن با ظرفیت نزدیک به 20 هزار متر مکعب در روز در شهرستان های دشتستان و بوشهر دستور کار قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر بیان کرد: دو آب‌شیرین‌کن دالکی، سرقنات و وحدتیه برای شیرین کردن آب رودخانه دالکی و آب‌شیرین‌کن آبپخش و سعدآباد برای تصفیه آب رودخانه شاپور و چاه‌های محلی، در شهرستان دشتستان قرار دارد.

رجایی آب‌شیرین‌کن‌های جزیره شیف و روستاهای هلیله و بندرگاه را دو آب‌شیرین‌کن دیگر معرفی کرد که در شهرستان بوشهر برای شیرین کردن آب دریا ساخته می‌شوند.

وی گفت: در این نشست مقرر شد افزون بر تسریع در ایجاد آب شیرین‌کن 35000 متر مکعبی بوشهر، پیگیری لازم برای افزایش ظرفیت آب‌شیرین‌کن ‌کنونی این شهر از 10 به 20 هزار متر مکعب صورت گیرد.همچنین قرار شد کمیسیون تخصیص وزارت نیرو پیگیری لازم به منظور تعیین تکلیف آب‌شیرین‌کن با ظرفیت روزانه نزدیک به 22 هزار و 500 متر مکعب برای شهر برازجان و انشعاب‌ها و روستاهای پیرامون را انجام دهد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)