• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۴۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۱
چهارمحال و بختیاری » علمی فرهنگی
گزارش مکتوب؛

خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم

درحالی که با افزایش دمای هوا در بسياری از مناطق کشور، گرما ساکنان این مناطق را رنج می دهد، خنکای هوای چهارمحال و بختياری نوازشگر حضور گردشگران در اين استان است.

خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، این استان با دارا بودن چشم اندازهای زيبای کوهستانی، تالاب ها، جنگل های بلوط و بنه و آبشارها و رودخانه ها از محيط طبيعی مناسبی برای توسعه صنعت گردشگری برخوردار است.

تالاب های بین المللی چغاخور و گندمان، حاشیه زاینده رود و پل زمانخان، گرداب بن، تفرجگاه پیرغار، آبشار آتشگاه لردگان، کانون گردشگری کوهرنگ و قلعه های تاریخی از مهم ترین مناطق سیاحتی و امامزادگان حمزه علی، بابا پیراحمد و دو معصوم از مهم ترین مناطق زیارتی چهارمحال و بختیاری به شمار می روند؛ چهارمحال و بختیاری 11 موزه، 420 اثر تاریخی و فرهنگی، بیش از 150 جاذبه گردشگری و 15 منطقه نمونه گردشگری را در دل خود جای داده است.

روستاهـای هوره، یاسه چـاه، چلوان و سوادجان به خاطر سابقه تاریخی؛ روستاهای آتشگاه، آورگان، سرآقا سید، شیخ علیخان و دیمه به دلیل داشتن طبیعت بکر و زیبا و روستاهای دستگرد امامزاده، ده چشمه و دزک به دلیل برخورداری از جاذبه های تاریخی و طبیعی به عنوان روستاهای هدف گردشگری در چهارمحال و بختیاری مشخص شده اند.

جاذبه های گردشگری دریاچه پشت سد و نیروگاه کارون چهار، چشم اندازهای طبیعی جنگلی زاگرس و آثار تاریخی و فرهنگی، این منطقه از چهارمحال و بختیاری را به مکانی برای جذب گردشگر تبدیل کرده است.

سد کارون چهار بلند‌ترین سد بتنی دوقوسی کشور با ارتفاع 230 متر و طول تاج 440 متر در استان چهارمحال و بختیاری و در فاصله 180 کیلومتری جنوب غربی شهرکرد و چهار کیلومتری پایین دست محل تلاقی رودخانه های ارمند و بازفت در این استان واقع شده است.

اجرای طرح های گردشگری و ورزش های آبی همچون اسکی روی آب، شنا، غواصی و قایقرانی و پرورش ماهیان در قفس در دریاچه پشت سد کارون چهار با 120 کیلومتر ساحل، نقش مؤثری در جذب گردشگر در این منطقه دارد.

خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلممدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری می گوید: جاذبه هایی چون جنگل هلن، کاروانسرای شلیل، پل سیمی دوپلان، آبشار دره عشق و شالیزارهای روستاهای اطراف در مسیر سفر به دریاچه سد کارون چهار قرار دارند.

آقای عسگری می افزاید: رودخانه کارون با عبور از مناطق کوهستانی و جنگلی چهارمحال و بختیاری، با داشتن چشم اندازهای طبیعی جذابی در طول مسیر و ظرفیت قایقرانی (رفتینگ)، به عنوان یکی از جاذبه های طبیعی و مقاصد اصلی گردشگری در محدوده طرح حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی در چهارمحال بختیاری به شمار می رود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری با اشاره به ورود گردشگران همزمان با تعطیلات عید سعید فطر به این استان می گوید: 54 هتل و اقامتگاه و 15 اردوگاه اقامتی برای اسکان مسافران در نظر گرفته شده است.

آقای صادقی با اشاره به وجود بیش از 25 اردوگاه گردشگری دائم و موقت در این استان با ظرفیت پذیرش و ارائه خدمات به بیش از 9 هزار مسافر می افزاید: بیش از 900 تخت در مراکز اقامتی زیر پوشش و نظارت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان شامل هتل، هتل آپارتمان و مهمان پذیر فعال و برای پذیرش و استقبال از مسافران آماده است.

وی همچنین به تبدیل نخستین بنای تاریخی استان چهارمحال و بختیاری به واحد اقامتی و پذیرایی هم اشاره می کند و می گوید: خانه تاریخی آزاده چالشتر که متعلق به دوره قاجاریه است به عنوان هتل سنتی دارای 40 تخت، رستوران و فضای سبز است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم خنک ترین استان کشور پذیرای گردشگران تابستانی + فیلم

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)