• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۶۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۶
اقتصادی » مسکن
در مراسم افتتاح نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی؛

نمایشگاه صنعت ریلی فرصتی برای نشان دادن جایگاه ایران در این صنعت

وزیر راه و شهرسازی: نمایشگاه بین المللی صنعت ریلی فرصت خوبی است که به جهان نشان دهیم صنعت ریلی ما در چه جایگاهی قرار دارد.

نمایشگاه صنعت ریلی فرصتی برای نشان دادن جایگاه ایران در این صنعتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما ، عباس آخوندی در مراسم افتتاح ششمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی و تجهیزات وابسته افزود: همچنین می‌توانیم با نمایش نقش ایران در منطقه مشارکت شرکای تجاری جدید در صنعت ریلی را جلب کنیم. این رویداد فرصتی برای گفتمان صلح با جهان است.
آخوندی با بیان اینکه خوشبختانه در حوزه ریلی اتفاقات بسیار خوبی رخ داده است گفت: بحث توسعه ریلی ایران در تمام حوزه‌ها آغاز شده و باوجود تمام مشکلات ادامه خواهد یافت.
وزیر راه و شهرسازی قصد دولت آمریکا را ایجاد موانعی برای اقتصاد ایران دانست و تاکید کرد: به طور قطع خارج شدن آمریکا موضوعی نیست که بتوان آن را انکار کرد و به آن بی‌توجه بود.
وی با تاکید بر اینکه نکته مهم در این شرایط تعهد سایر کشورها به برجام است، گفت: تفاهمنامه برجام می‌تواند ضامن صلح و امنیت بین المللی باشد و سهولت تعاملات اقتصادی را برای کشورمان به همراه داشته باشد.
آخوندی با بیان اینکه سیاست ایران از ابتدا روشن بود و ما طبق قانون به تعهدات خود پایبند هستیم، گفت: تا زمانی که سایر کشورها به تعهد خود پایبند باشند ایران هم رفتار متعهدانه خواهد داشت.
وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه بین المللی نشان می‌دهد که با وجود فشارهایی که از سوی آمریکا وجود دارد اما سایر کشورها می‌توانند در تعهداتی به آن اعتماد داشته باشند و برای ما هم مهم است که سایر کشورهای طرف تفاهمنامه برجام از خود رفتار متعهدانه‌ای نشان دهند.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در نمایشگاه امروز 18 کشور حضور دارند، گفت: در این شرایط سیاسی جدید 90 شرکت خارجی و بین المللی در نمایشگاه ریلی حضور دارند و می‌توانیم این پیام را دریافت کنیم که در این شرایط هم با دنیا با زبان مثبت در تعامل هستیم و برای حفظ این توافق که می‌تواند ضامن صلح در منطقه باشد تلاش می‌کنیم.
آخوندی تاکید کرد:‌ تقاضای من از سایر فعالان سیاسی این است که در این شرایط سخت و حساسی که قرار داریم در بیان اظهارات خود دقت لازم را داشته باشند؛ چراکه در هر صورت رئیس جمهوری و دولت در صف مقدم اداره کشور حضور دارند و در برابر گستاخی کشور آمریکا مبارزه می‌کنند. بنابراین در این شرایط نیاز به انسجام داخلی و نیاز به درک عمیق از شرایط داریم.
وی بابیان اینکه اظهارات تندروانه می‌تواند بر مردم و سرنوشت کشورمان اثرات منفی داشته باشدافزود: در این شرایط حساس انتظار یک صدای واحد از دولت، مجلس، قوه قضائیه و تمام سیاست‌مداران را داریم که به طور قطع دلسوز ملت کشورمان خواهند بود.
وی گفت: حتما باب گفت‌وگو و نقد باید باز باشد و باید از ستیز داخلی خودداری کنیم؛ چراکه ستیز داخلی به نفع دشمن خواهد بود و درخواست من این است که یکپارچگی خود را در مقابل قدرت متمرد خارجی نشان دهیم و صدای واحد داشته باشیم.
ششمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی، با حضور عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی، محمد شریعتمداری وزیر صنعت ، معدن و تجارت ، امیر حاتمی وزیر دفاع ، سعید محمد زاده، معاون وزیر راه و شهرسازی، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و جمعی از مسئولان صبح امروز در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاربکارکرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)