• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۸۰۸۲
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۱
بین الملل » آمریکا
درپی فشار ناشی از بدرفتاری با مهاجران؛

عقب نشینی ترامپ از سیاست مهاجرت

رئیس جمهور آمریکا: ما به خانواده‌ها اجازه می‌دهیم در کنار هم بمانند، اما همزمان سیاست "تحمل صفر" را حفظ می‌کنیم.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما؛ رئیس جمهور آمریکا در زمینه سیاست مهاجرتی خود عقب نشینی کرد. شبکه تلویزیونی فرانس24 اعلام کرد: به نظر می رسد دونالد ترامپ صدای اعتراضات را به ویژه از میان جمهوری خواهان در مورد سیاست مهاجرتی خود شنیده است.
ترامپ با امضای حکمی جداسازی کودکان مهاجران غیر قانونی را از خانواده هایشان ممنوع کرد. رئيس جمهور آمريکا پس از امضای این حکم گفت: ما به خانواده ها اجازه می دهیم در کنار هم بمانند و این مشکل را حل خواهد کرد. اما همزمان ما با قدرت از مرزها محافظت می کنیم و همچنان سیاست " تحمل صفر " را حفظ می کنیم. ما کسانی را که به طور غیرقانونی وارد کشور ما شوند به هیچ وجه تحمل نخواهیم کرد.
بنابراين گزارش، این حکم ترامپ یک امتیاز محسوب می شود اما وی از سوی دیگر تشدید تدابیر را برای مقابله با مهاجرت خواستار است. خبرنگار شبکه فرانس 24 در واشنگتن در این باره گفت: این حکم ریاست جمهوری از نظر تئوری باید زمان بیشتری به کنگره آمریکا بدهد تا لایحه گسترده و جدی را برای اصلاح قانون مهاجرت در آمریکا تصویب کند. این عنوان حکم ترامپ بود. اما محتوای حکم وی فوریت بیشتری دارد. وی به عنوان نخستین راه حل دستور پایان جداسازی کودکان مهاجر از خانواده هایشان را در مرز مکزیک داده است.
اما به هرحال این به منزله پایان سیاست " تحمل صفر " نیست. این سیاست همچنان اجرا خواهد شد . در واقع این راه حلی است که تنها چند روز دوام خواهد داشت و قرار است کنگره قانون جدیدی را در مورد مهاجرت در آمریکا تصویب کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
گزارش شبکه الجزیره از عقب نشینی ترامپ در سیاست مهاجرتی خود
رئیس جمهور آمریکا در برابر فشارها در خصوص بدرفتاری با مهاجران به این کشور و جدا کردن کودکان از والدین آنها در مرز مکزیک، مجبور به کوتاه آمدن و امضای یک فرمان اجرایی شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، بر اساس فرمان اجرایی ترامپ، کودکان خانواده های مهاجر به همراه والدین خود، حداکثر به مدت 20 روز بازداشت خواهند شد. البته ترامپ به دنبال تمدید این مهلت زمانی است.
گزارشگر الجزیره از واشنگتن در این باره گزارش داد ترامپ که با فشارهای گسترده بابت نحوه رفتار با مهاجران غیر قانونی به آمریکا روبرو شده است، سرانجام مجبور به عقب نشینی شد.
بر این اساس، مهاجران غیر قانونی به آمریکا همچنان مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت. این موضوع به معنای ادامه سیاست "تحمل صفر" ترامپ در خصوص مهاجران غیر قانونی است. اما اعضای خانواده ها زمانی که در انتظار برگزاری جلسه دادگاه مهاجرت به سر می برند، در کنار یکدیگر خواهند بود. به هر حال دولت ترامپ نمی تواند کودکان را برای همیشه در بازداشت نگه دارد. بر اساس قوانین آمریکا، کودکان باید در کنار یکی از بستگان نزدیک یا دوستان نگهداری شوند و مدت زمان بازداشت عموماً 20 روز است. به علاوه، افرادی که در بازداشت به سر می برند باید در شرایطی نگهداری شوند که کمترین محدودیت ها در قبال آنها وجود داشته باشد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

«تام جاوتز» کارشناس «مرکز پیشرفت آمریکا» در این باره گفت فرمان اجرایی که دولت آمریکا امروز آن را اعلام کرد، باعث خواهد شد خانواده ها در بازداشتگاه های متعلق به وزارت دفاع در سرتاسر کشور نگهداری شوند. اما در این فرمان اجرایی تصریح شده است این اقدام، یک راه حل طولانی مدت نیست و کودکان اجازه نخواهند داشت در زمانی که در انتظار تشکیل جلسه دادگاه مهاجرت به سر می برند، در این مراکز نگهداری شوند. 
دولت ترامپ به دنبال دستیابی به حکم مقامات دادگاهی است تا این توافق را تعدیل کند، و بدین ترتیب بتواند خانواده های مهاجران غیر قانونی را برای مدت زمانی طولانی تر (طولانی تر از مهلت 20 روزه) در بازداشت نگه دارد.
فرمان اجرایی ترامپ صرفاً یک راه حل موقت برای مشکل جامع تر اصلاحات در حوزه مهاجرت است. چهره های شاخص جمهوریخواه در دیدار خود با ترامپ در کاخ سفید، خواستار اقدامات دولت برای مقابله با ورود مهاجران به آمریکا شدند.
این در حالی است که دموکرات های آمریکا این ادعای ترامپ را که جدا کردن کودکان از والدین آنها صرفاً اجرای قوانین آمریکا بوده است، نمی پذیرند. دموکرات ها عقیده دارند این اقدام ترامپ، یک انتخاب بوده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
جرالد نادلر عضو دموکرات کنگره آمریکا در این باره گفت این اقدامات دولت مصداق سوء استفاده از کودکان، یک اهرم فشار سیاسی، و یک برگ برنده بوده است که هدف آن اجرای افراطی ترین دستور کار در خصوص مسائل حوزه مهاجرت شمرده می شود.
مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه درباره قانون مهاجرت جدید رای گیری خواهد کرد. این در حالی است که با توجه به ابهامات موجود، هنوز مشخص نیست آیا این قانون جدید به تصویب مجلس نمایندگان خواهد رسید یا نه.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 اما این تحولات باعث سردرگمی خانواده های مهاجران غیر قانونی به آمریکا شده است. آنها هنوز نمی دانند چه زمانی در کنار دیگر اعضای خانواده خود قرار خواهند گرفت، یا آنکه پس از سپری شدن مهلت 20 روزه بازداشت، چه بر سر آنها خواهد آمد.
خبرنگار الجزیره از شهر براونزویل ایالت تگزاس در مرز مکزیک در گزارش خود گفت پس از آنکه ترامپ اعلام کرد اعضای خانواده های مهاجران در کنار یکدیگر قرار خواهند گرفت، مهاجران نه تنها خوشحال نشدند، بلکه سردرگم و گیج شدند.
بر اساس قوانین آمریکا، خانواده هایی که به دنبال پناهجویی در آمریکا هستند و در خاک این کشور بازداشت می شوند، تنها می توانند به مدت 20 روز در بازداشتگاه نگهداری شوند. تیم حقوقی ترامپ در این باره اعلام کرده است از مقامات دادگاهی درخواست خواهد کرد تا این مهلت زمانی را افزایش دهند. به علاوه، سیاست موسوم به "تحمل صفر" به قوت خود باقی است. بنابراین مهاجران غیر قانونی به آمریکا همچنان بازداشت و متهم خواهند شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 «کریستینا پاتینو هول» مدافع حقوق مهاجران در این باره گفت: موضوعی که مایه بیشترین نگرانی است، آن است که چنین شرایطی در نهایت به بازداشت خانواده ها برای مدت زمانی نامعلوم منتهی خواهد شد. این موضوع به هیچ وجه یک راه حل نخواهد بود. این شرایط هنوز بسیار مبهم و نامشخص است، و تا زمانی که دولت آمریکا به سیاست "تحمل صفر" پایان ندهد، این مشکلات همچنان ادامه خواهد داشت.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 دولت آمریکا پناهگاه ها و مراکز بازداشت مهاجران را به اندازه کافی در اختیار ندارد. بدین منظور، 10 بازداشتگاه کودکان در مناطق بیابانی دورافتاده نزدیک شهر اِل پاسو در ایالت تگزاس تخصیص داده شده است. شرایط زندگی در این بازداشتگاه ها دشوار است، و دمای هوا در آنها ممکن است گاهی اوقات به 42 درجه سانتیگراد هم برسد. 
در شهر براونزویل و بیرون این بازداشتگاه که صدها کودک در آن نگهداری می شوند، هیچ خبری از بازگشت آنها به آغوش خانواده هایشان نیست.
گابریل الیزوندو خبرنگار الجزیره در این باره گفت در اقامتگاهی که پشت سر من قرار دارد، صدها کودک که از خانواده های خود جدا شده اند زندگی می کنند. اما پرسشی که اکنون مطرح می شود این است که این کودکان قرار است چگونه دوباره در کنار والدین خود قرار بگیرند؟ مشکل آن است که چنین به نظر می رسد که هیچ نظامی برای اجرای این مساله وجود ندارد. بنابراین بازگشتن کودکان به آغوش خانواده هایشان ممکن است چندین روز، چندین هفته یا حتی چندین ماه طول بکشد.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
«مایکل سیفرت» از اعضای «اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا» در این باره گفت: به عقیده من، این اقدام یک جرم است. جدا کردن یک کودک بی گناه از مادرش، اقدامی کاملا غیر متناسب است.
مارگو اشلنگر پروفسور حقوق دانشگاه میشیگان، و فعال در زمینه حقوق مدنی و بازداشت مجرمان در ایالت کنتاکی در این باره گفت: حتی تختخواب های کافی برای اقامت طولانی مدت این خانواده ها وجود ندارد. به نظر من، دولت آمریکا تنها تلاش می کند نشان دهد که در حال انجام اقداماتی است، اما در واقع هیچ اقدامی انجام نمی دهد. آنها می گویند "ما در حال متوقف کردن فرآیند جداسازی اعضای خانواده ها هستیم". اما شرایط نشان می دهد که این اقدامات همچنان ادامه خواهد داشت. دولت آمریکا بیشتر قصد دارد معترضان را آرام کند، تا آنکه اصل مشکل را حل کند.
وی افزود: هیچ دلیلی وجود ندارد که دادگاه های آمریکا با درخواست دولت ترامپ برای تمدید مهلت بازداشت 20 روزه پناهجویان موافقت کنند. هدف از تصویب قانون مهلت بازداشت 20 روزه، حفظ منافع کودکان به بهترین شکل ممکن بوده است. در واقع، در ابتدا حداکثر مهلت قانونی بازداشت کودکان در بازداشتگاه ها تنها پنج روز بوده است، و این مهلت چند سال پیش به درخواست دولت به 20 روز افزایش پیدا کرد. بنابراین به نظر من هیچ دلیلی وجود ندارد که مقامات دادگاه، با درخواست تمدید این مهلت بازداشت موافقت کنند.
پروفسور حقوق دانشگاه میشیگان در ادامه به مساله پیشنهاد دولت ترامپ درباره بازداشت کردن والدین به همراه کودکان در بازداشتگاه اشاره کرد و گفت من حتی از این موضوع اطلاعی ندارم که دولت چنین اقدامی را انجام داده باشد. به نظر من هدف آنها، پر کردن تختخواب های خالی بازداشتگاه ها با استفاده از اعضای خانواده های مهاجران غیر قانونی است، و این موضوع تا زمانی که فضاهای خالی پر شود، یا مهلت قانونی بازداشت 20 روزه به پایان برسد، ادامه خواهد داشت. به عقیده من، هدف دولت ترامپ از این اقدامات، تنها مبهم کردن شرایط است و ما در نهایت به همین نقطه کنونی باز خواهیم گشت. در نهایت، گریه کودکان مهاجر باز هم باعث خواهد شد مردم اعتراض کنند.
وی در پایان درباره بازگشت کودکان مهاجر به آغوش خانواده هایشان گفت: اعضای خانواده های برخی از این کودکان هنوز در آمریکا به سر می برند، اما شرایط برخی دیگر از خانواده ها به این شکل نیست. اعضای برخی از این خانواده ها به واسطه تلاش های وکلا و مدافعانی در کنار یکدیگر قرار خواهند گرفت که به دنبال یافتن راه حل هایی برای دور زدن موانع ایجاد شده توسط دولت هستند. اما به نظر من دولت آمریکا برای در کنار هم قرار گرفتن اعضای خانواده های مهاجران، کوچکترین تلاشی نخواهد کرد. حتی فراتر از آن، دولت آمریکا در تلاش برای ایجاد مانع در این مسیر است و در این باره اعلام کرده است هیچ تمایلی ندارد اوضاع را در خصوص 2300 کودکی که دزدیده شده اند، تغییر دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
همایش نه به شکار در دورود لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)