• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۴۳۷۲
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۰
سیاسی » دولت
تیتر امشب؛

تاکید نوبخت بر لزوم تغییر در برنامه‌های دولت

معاون رئیس‌جمهور: برای مقابله با تحریم‌های احتمالی پیش رو باید برخی از حوزه‌های اجرایی برنامه ششم توسعه متحول شود.

تاکید نوبخت بر لزوم تغییر در برنامه های دولتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، نوبخت در برنامه تیترامشب شبکه خبر، با اشاره به اینکه برای مقابله با تحریم های پیش رو برخی از برنامه های دولت باید تغییر کند گفت: در برنامه توسعه ششم پیش بینی شده است برای رسیدن به رشد اقتصادی 8 درصد سالانه باید 770 هزار میلیارد تومان منابع کسب شود که برای دستیابی به این مبلغ کسب منابع مختلفی از جمله 65 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی دیده شده است. حال با توجه به تحریم ها کسب این میزان درآمد مشکل به نظر می رسد.
وی افزود: پیش بینی ما در بودجه سال جاری فروش 2410 هزار بشکه نفت با قیمت هر بشکه 55 دلار به نرخ 3500 تومان بود که نه تنها به این میزان بلکه بیشتر از میزان پیش بینی شده را در سه ماهه اول امسال صادر کرده ایم که با توجه به تولید بیشتر نفت و فروش به قیمت 65 دلار هم از نظر ریالی و هم ارزی مشکلی نباید داشته باشیم!
سخنگوی دولت گفت: با توجه به کاهش دریافت های ارزی و ریالی و صرفه جویی در عدد کمتر از 38 هزار میلیارد تومان که بودجه دولت است باید صرفه جویی از بدنه دولت آغاز شود.
وی با اشاره به اینکه جنگ کنونی جنگ اقتصادی و لزوم تشکیل اتاق فکر برای مقابله با این تهاجمات مشهود است گفت: رئیس جمهور با مسئولیت جدیدی که از طرف مقام رهبری به ایشان محول شده است در شرایط و ساختار ویژه اجرایی و در کنار قوای دیگر مسئولیت هماهنگی بین قوا با حضور تیم های اقتصادی و اجرایی در کنار سران قوا برای اصلاحات در قوانین و تصمیمات جدید برای شرایط مختلف را بعهده دارد.
نوبخت به وضع اقتصادی کنونی کشور در سه ماه اول سال اشاره کرد و افزود: در شرایط اقتصادی فعلی که پول ملی ما در خطر است به کمک بیشتر مردم نیاز داریم و بطور حتم ساعت کاری وزرا و کارمندان دولت افزایش خواهد یافت.
وی گفت: سال گذشته(96) لایحه بودجه 320 هزار میلیارد تومانی با پیش بینی فروش نفت 55 دلاری را برای تصویب بودجه به مجلس بردیم که تائید و تصویب شد.
سخنگوی دولت با اشاره به افزایش 74 درصدی تولید نفت گفت: در سه ماهه ابتدایی سالجاری 22830 میلیارد تومان برای طرح های عمرانی پرداخت و شاخص های رشد اقتصادی کشور بهتر شد.
نوبخت گفت: اگر تحریم (جدید) اتفاق بیفتد سه مدل دیگر برای بودجه پیش بینی شده است که یکی از آنها به تصمیم گیری های اتحادیه اروپا در قبال برجام و تحریم ها بستگی دارد.
وی افزود: وظیفه دولت تقویت پول ملی و حفاظت از مردم است.
سخنگوی دولت با بیان اینکه دولتمردان باید با مردم همراه باشند و از مردم فرار نکنند گفت: دولت بخشی از مردم است و همه وزارت خانه ها باید به صورت خودجوش سخنگو داشته باشند و در صورت ضعف و خدای ناکرده کم کاری، سخنگو اطلاع رسانی کند و واقعیت ها به مردم بازگویی شود.
نوبخت با اشاره به 4 گروه منابع درآمدی دولت و کشور گفت: 48 میلیارد دلار بابت فروش نفت بیشترین درآمدی است که وارد اقتصاد کشور می شود و در آمد حاصل از فروش و صادرات فولاد و محصولات غیر نفتی نیز عایدی داریم که در گروه های دیگر قرار می گیرد.
وی به رسیدگی به مددجویان، فقرا و کم بضاعت ها و افزایش یارانه آنها اشاره کرد و گفت این کار از طریق مراکز بهزیستی در نظر گرفته شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)