• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۴۸۶۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۱
بین الملل » غرب آسیا
رويدادهاي سرزمين هاي اشغالي؛

شهادت يک کودک فلسطيني در خان يونس

یک کودک سیزده ساله فلسطینی بر اثر اصابت گلوله نظامیان صهیونیست که در راهپیمایی بازگشت امروز در شرق خان یونس به شهادت رسید.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، مهمترين رويدادهاي سرزمين هاي اشغالي به شرح ذيل است ..

شهادت دو فلسطيني در تظاهرات جمعه بازگشت

چهاردهمین جمعه راهپیمایی بزرگ بازگشت در حالی برگزار شد که فلسطینیها بر ادامه مبارزه با رژیم صهیونیستی در طول مرزهای شرقی تاکید کردند.
در تظاهرات یک نوجوان فلسطینی به شهادت رسید و دهها تن دیگر به دست اشغالگران مجروح شدند.حماس اعلام کرد این راهپیمایی در راستای خواسته همه فلسطینیهای سراسر جهان برگزار شده است. خواسته آنان اینست که کشورهای جهان مسئله فلسطین را مورد توجه واهتمام قرار دهند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

زخمي شدن شماري از فلسطينيان در کرانه باختري

شماری از جوانان فلسطینی در درگیری با نظامیان صهیونیست در ورودی شمالی شهر البیره در کرانه باختری نزدیک پاسگاه شهرک صهیونیست نشین بیت ایل زخمی شدند.
به گزارش ­شبکه تلویزیونی المنار ، فلسطینیان دیروز پس از نماز جمعه در مناطق مختلف کرانه باختری به سوی نقاط تماس با اشغالگران صهیونیست در اعتراض به انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی و مخالفت با معامله قرن (طرح جدید سازش) تظاهرات کردند.

رژیم صهیونیستی ورود سوری های آواره به فلسطین اشغالی ممنوع کرد

ویخای ادرعی سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه ای اعلام کرد ارتش این رژیم برای چندین سناریو ( بدون اشاره به آنها) از جمله ادامه کمک های بشر دوستانه به سوری ها در سوریه اعلام آمادگی می کند.
به گزارش خبرگزاری آناتولی از استانبول با وجود این، وی اعلام کرد ارتش اسرائیل به سوری ها اجازه نخواهد داد به ( فلسطین اشغالی) وارد شوند. سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد ارتش از منافعع امنیتی اسرائیل همچنان دفاع خواهد کرد.

رئیس سابق شاباک: حمله به غزه قطعی است

رئیس سابق سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی" شاباک" روز جمعه اعلام کرد جنگ در غزه حتمی است ولی زمان آن هنوز مشخص نیست.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک ، آفی دیختر که عضو کنست ( پارلمان ) رژیم صهیونیستی نیز است، گفت: ترور گزینشی و هدفمند یکی از راه حل ها است.
روزنامه عبری « معاریو » جمعه شب نوشت: افی دیختر در خصوص جنگ در غزه اعلام کرد مسئله زمان مطرح است. اسرائیل خواستار جنگ نیست ولی جنبش حماس این منطقه را به سوی جنگ سوق می دهد به رغم این که میزان قدرت نظامی اسرائیل را می داند.
این روزنامه اسرائیلی به نقل از دیختر که رئیس کمیسیون امنیت و خارجی کنست اسرائیل است، نوشت: اسرائیل هرگز اجازه نخواهد داد اقدامات تروریستی با استفاده از بادبادک آتش زا ادامه یابد، حتی اگر هزینه آن جنگ جدیدی علیه غزه باشد.

شهادت جوان فلسطيني در تظاهرات ديروز

وزارت بهداشت فلسطین از شهادت دومین جوان فلسطینی در تظاهرات بازگشت امروز جمعه در شرق رفح خبر داد.

شهادت يک کودک فلسطيني در خان يونس

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد یک کودک سیزده ساله فلسطینی بر اثر اصابت گلوله نظامیان صهیونیست که در راهپیمایی بازگشت امروز در شرق خان یونس به شهادت رسید.

دو شهید و بیش از 420 زخمی در حملات نظامیان صهیونیست به راهپیمایان فلسطینی در غزه
ديروز دو فلسطینی از جمله یک نوجوان چهارده ساله در تیراندازی نظامیان صهیونیست به فلسطینیان به راهپیمایی های بازگشت در شرق نوار غزه به شهادت رسیدند و بیش از 420 فلسطینی نیز زخمی یا مصدوم شدند.
به گزارش ­شبکه تلویزیونی المنار ، تظاهرکنندگان فلسطینی دیروز در چهاردهمین جمعه راهپیمایی های بازگشت به سوی اردوگاههای بازگشت در مرزهای شرقی نوار غزه با سرزمینهای اشغالی 1948 میلادی سرازیر شدند. راهپیمایی این جمعه با شعار «از غزه تا کرانه باختری ، خون واحد و مسیر مشترک» برگزار شد.
عبد الناصر ابو عون خبرنگار المنار در نوار غزه در گزارشی گفت: جمعیت شرکت کننده در راهپیمایی جمعه از غزه تا کرانه باختری از اقدامات سرکوبگرانه نظامیان اشغالگران طبق عادت همیشگی شان در برخورد با راهپیمایی های مسالمت آمیز، در امان نماند. نظامیان اشغالگر، تظاهرکنندگان را با گلوله های جنگی به رگبار بستند و نارنجکهای گازی شلیک و دهها نفر از آنان را زخمی یا مصدوم کردند.
شرکت کنندگان در راهپیمایی تصاویر شهدا را به همراه داشتند و عکسهای شهدا را روی بالنها نصب کرده بودند و این بالنها را به سوی مناطق اشغالی 1948 میلادی فرستادند و تهدیدات اشغالگران را برای حمله به فلسطینیانی که بادبادک و بالن های آتشزا هوا می کنند به چالش کشیدند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)