• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۶۹۲۴
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲
بین الملل » آمریکا
بر اساس احکام دادگاههاي امريکا:

حبس های طولانی مدت و فروپاشی خانواد ها در آمریکا

احکام طولانی مدت حبس در امريکا از دیرباز موجب از هم پاشیدگی خانواده ها شده است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از واشنگتن پست، فقط در مرزهای آمریکا نیست که کودکان از والدین شان جدا می شوند بلکه احکام طولانی مدت حبس در این کشور از دیرباز موجب از هم پاشیدگی خانواده ها شده است.

به نوشته اين روزنامه زمانی که دولت ترامپ از سیاست خود برای جداسازی کودکان از والدین مهاجرشان -که اکنون به حالت تعلیق در آمده است- دفاع کرد، توجیهات مختلفی را برای این کار بیان کرد که بیشتر آنها در ارتباط با این گونه مسائل است: رنج کودکان هزينه اي است که والدین باید به سبب نقض قوانین بپردارند و این که کودکان در اصل جزو آسیب جمعی اند.
یکی از آن توجیهات که از سوی کرستن نیلسن وزیر امنیت داخلی آمریکا در واکنش به سخنان یک خبرنگار در ارتباط با "تروریستی" بودن این سیاست بیان شد، این بود که: "این مسئله مثل این است که هرگاه افراد به علت ارتکاب جرمی در این کشور به زندان انداخته می شوند و از خانواده هایشان جدا می شوند، بگوییم این یک اقدام تروریستی است." او گفت: "در آمریکا، ما خواهان اجرای قوانین هستیم."
شاید هم اینطور باشد. هر روزه ما والدین را به مدت چند دهه زندانی می کنیم، قطع نظر از این که این اقدام چه تأثیری بر فرزندانشان دارد. آنهایی که می گویند نباید با کودکان این گونه برخورد کرد، در زمانی هم که حکمی ضد فردی به سبب ارتکاب جرم صادر می شود باید به همین اندازه صریح باشند.
یکی از مدافعان دیرینه حقوق مدنی اخیرا در گفتگو با من گفت که شنیدن صدای گریه کودکان به سبب جدا شدن از والدینشان برایش یادآور لحظه ای در چند سال پیش است که موکلش -که یک مادر مجرد بود- به دو سال حبس محکوم شد. این مادر در حالی که در مقابل قاضی ایستاده بود می خواست با دختر چهار ساله اش خداحافظی کند اما افسران دادگاه چنین اجازه ای ندادند. این در حالی است که آن دختر کوچک گریه کنان از سالن دادگاه به بیرون برده شد. این مادر در سکوت در مقابل قاضی اشک ریخت و قاضی با صدای بلند حکم این زن را قرائت کرد.
از آغاز دهه هزار و نهصد و هشتاد، آمریکا به صدور احکام طولانی مدت معتاد شده است. این کشور هم اکنون بالاترین شمار احکام زندان را در جهان داراست و بین سال های هزار و نهصد و هشتاد تا دو هزار و ده تعداد افراد زندانی در آمریکا به شدت افزایش یافته است که دلیل آن صدور احکام طولانی مدت است. این سیاست ها تأثیرات مورد نظر را برای تقویت امنیت عمومی ندارند اما تأثیری فراوان و مخرب بر میلیون ها کودکی دارند که به سبب اجرای این سیاست از والدین خود دور می شوند.
اکثر افرادی که در زندان های ایالتی و فدرال نگهداری می شوند، والدینی هستند که فرزندان کوچک دارند. یک کودک از هر چهارده کودک آمریکایی -که بیشتر آنها کمتر از ده سال دارند- والدینی دارند که در زندان به سر می برند. از این کودکان گاهی اوقات به عنوان قربانیان "نامرئی" زندانی شدن های جمعی یاد می شود و گفته می شود این موضوع تأثیرات مخربی بر آنها دارد. زمانیکه ما والدین را زندانی می کنیم، فرزندان آنها از نظر اجتماعی، روانی و اقتصادی آسیب می بینند و این مشکلات اغلب در بزرگسالی با این افراد خواهد بود.
داشتن والدین زندانی با تاثیرات منفی در ارتباط با یادگیری و سلامت از جمله معدل های پایین، اخراج از مدرسه و سطح بالایی از خشم، افسردگی و اضطراب و اختلال ربط داده می شود. خطر بی خانمانی در این افراد نیز به شدت در حال افزایش است.
کارشناسان اعلام کردند، کودکان والدین زندانی به احتمال زیاد در معرض بروز رفتارهای تهاجمی هستند و تیمی از محققان در دانشگاه پرینستون به این نتیجه رسیده اند که این موضوع به نوبه خود سبب افزایش روند زندانی شدن در میان کودکان می شود و هزینه های مرتبط با این موضوع "از یک نسل به نسل دیگر منتقل می شود و گروه هایی ایجاد می شوند که خانواده های مشکل دار دارند."
از دست دادن یکی از والدین به سبب زندانی شدن زمانی بیش از پیش مخرب و غیر سازنده می شود که آنها به حبس ابد محکوم شوند. این در حالی است که هر سال زندانی بودن والدین در واقع به منزله یک سال تنبیه برای کودکان است. تفاوت بین حکم پنج سال با بیست سال حبس به معنای تفاوت بین بزرگ شدن در کنار مادر یا شناخت او در بزرگسالی است. زمانی که قضات این احکام را صادر می کنند، این موضوع را مد نظر قرار نمی دهند که آیا فرزند یک شخص سزاوار محروم شدن از یکی از والدین است یا خیر. در حقیقت دستورالعمل های فدرال در ارتباط با صدور حکم حبس "شامل در نظر گرفتن روابط و مسئولیت های خانوادگی" نمی شود. در حقیقت باید گفت افرادی که به حبس محکوم می شوند تنها کسانی نیستند که مجازات می شوند.
در مورد کودکانی که والدینشان به حبس محکوم می شوند، زیان هایی که به علت این امر متحمل می شوند، کم نیست. این دشواری ناخوشایند و اغلب دائمی است. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام صنایع به استفاده از پساب به جای آب‌های زیرزمینی
سارا شفیعی صاحب نشان طلا شد
پیکر ۶ شهید مهمان مردم استان مرکزی
آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی خلیج فارس در شهرضا
گشت و کنترل شبانه در پارک ملی دریاچه ارومیه تشدید شد
آیین ادای سوگند کارآموزان وکالت در استان
چهارسوی فرهنگ و هنر ۲۵ آبان قم
هشدار یک پزشک: فرصت ساخت استخوان‌های محکم فقط تا ۳۰ سالگی است
درخشش خردسالان سیستان و بلوچستان در جشنواره استعداد‌های برتر رشته بوکس
برگزاری یادواره ۲۴ شهید روحانی و بزرگداشت امام جمعه های فقید خوی
مدارس برمدار انرژی خورشیدی
جشنواره نوآوری تدریس در کهگیلویه و بویراحمد
راکبان موتورسیکلت و عابران پیاده؛ در صدر تلفات تصادفات گلستان
رونمایی پنج اثر تازه با حضور نویسندگان
تقدیر از دو چهره ماندگار ادبیات در نخستین جایزه نیما
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ نشان برنز روژان گودرزی در تکواندو بانوان
فردا؛ آخرین مهلت استرداد اظهار نامه مالیات برارزش افزوده تابستان ۱۴۰۴
به ثمر نشستن سیاست عدالت‌ محور دولت در حوزه حمل‌ و نقل
برگزاری کارگاه دوره آموزشی مسیر معلمی در دامغان
انتصاب مدیران کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شمال و جنوب سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
هوای اصفهان سالم شد
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)